Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

yok canım o şehrin bi ucunda ben öbür ucunda o :) çoçuk olunca annem bakar dioda eşim hayatta başarılar günde göbecikleri kim atar ya sonra:)

hadi yaa öyle hareketli yani kayınvaliden :)) benimkide kendini çocuklarına ve kocasına adamış bi kadın. Kadın mutfaktan çıkmaz gel dışarda gezelim ne gerek var der?? ben fazla gezincede laf eder bana. Bide benim eşim tek erkek çocuk üstüne fena düşüyolar bazen boğuluyorum sinir oluyorum ( eşimde şikayetçi ama elden ne gelir. Kocaman adama bebek muamelesi yapıyolar annesi sürekli arıyor oğlunu beni pek aramaz hee :))

karapek hani yapardı ya gıcık kadın yapmıyo kzı olsaydı belki yaprdı vazgeçtim ulen ona gitmekten ben kocama pasta yaparım gizliden

öyle deme kötü gelin seni :))))) canım benim kendini çok yorma lütfen en kötü hazır küçük bi pasta al yeter yani çok kalabalık olmayacaksanız eğer.. sen yapıp yorma kendini aaaa dikkat canım valla kızıyorum heeeeeeeee

amin canım isteyen herkeze.mustafa beyi çok duydum.ama sakarya da oturuyorum.gelip gitmek biraz sıkıntı oluyor.umut otobüsle yol üstü sayılıyor.gerçektende çok zor bir karar.belki bu son şansım bilmiyorum.ama deli gibi istiyorum çocuğumun olmasını.annem ısrarla fulya diyor bende araştırıyorum.buradan hamile kalanları takip ediyorum.birde birşey soracağım acaba transverden sonra istanbuldamı kalmam gerekiyordu birkaçgün.sakarya 2 saatlik yol.

arkadaşlar merhaba ben bahçeci fulyada mustafa bajçecinin hastası olacağım ama doktor bey geçmişte yapılan tahlilerime bakmadı ve hsg(rahmfilmi)istemedi biz söyleyince çektirelim dedi sizce nasıllar ne kadar ilgililer lütfen bana yardımcı olun ama araştırmalarımıza göre iyi bir tıp merkezi ve doktoru.

Günaydın canım aramıza hoşgeldin :)) Öncelikle tedavin hayırlı olsun arkadaşım.. İçin rahat olsun Bahçeci çok iyi bir merkez ve Mustafa Bahçeci çok başarılı bi doktor. Muayeneye gittin mi canım yani telefonda mı konuştunuz? Eğer bazı şeyleri istememişse gerek duymamıştır yada ileriki aşamalarda isteyecek olabilir

pastayı yiğeim alacak bana yemek işi kaldı kayınvalidemi herkezi çağırdım ama şunu unuttum yemek yapmam gerek eve gidince yimek yapcemmmmmmmmmmmmmmm yemeğe geliyolar sayılır ben pastadan yırtıyım ddim yemek oldu

benimkinide hergün arar kıymetlileri napıcaz artık hatta ilk evlendiğimizde ben ona yemek vermiyomnuş muamelesi yapıyodu:)arıyodu karnın açmı die haha

bence kalmana gerek yok zaten 2.3 saatlık yola gidebilirsin diyo hatta yolculuk sıkıntısı yok die:)

bence ii bir merkez mustafa bey biraz yoğun sanırım özel ilgi ve alaka bekliyorsan merkezdeki doktorların hepsi çok ii onlarlada görüşebilirsin
sonuçta hangisinde kendini rahat hissedersen onunla tedavin rahat geçer ben doktorumdan çok memnunum çok kahrımı çekmiştir o kadar çok mail msj telle rahatsız etmişimdir anlatamam ama bir kez ters bir cevap vermedi kahrımı çok çekti yani:)

selam arkadaşım... Transferden sonra hastanede biraz dinleniyosun zaten yolculuğun pek zararı yok ama çok sallantılı falan olmaması iyi olur diye düşünüyorum. Yani seni çok sarsmayacak şekilde yoksa yolculuğun zararı yok diye biliyorum ama onu geldiğinde doktorunla konuşursun zaten canım. Eğer Mustafa Bahçeciyi seçeersen çok güzel bi tercih yapmış olursun ancak diğer doktorlarda gerçekten harika ordaki herkesi tavsiye ederim sana anlıcan :))

Tedavin hayırlı olsun canım.. Belki gerek görmemiştir canım ondan istememiştir bilemedim şimdi.. Yada bi daha gittiğinde yada aradığında sor istersen için rahat etsin neden benden bunları istemediniz diye ????

Arkadaşlar herkesin Regaip Kandili mübarek olsun.. Rabbim her yol bugünlere çıkmayı nasip etsin inşallah... Bol bol dua edelim bugün canı gönülden edilen dualar geri çevrilmezmiş arkadaşlar

aminnnn...seninde kandilin mübarek olsun canım

Ya canım yazmışsın şimdi okudum.. BEnim kayınvalide de eşime fazla düşkün. Hatta beni aramaz onu arar. Bugün pek halim yok yatıp dinleneyim diyorum bide evde yalnız ibadet etmek istiyorum. Eşim aradı ısrarla annemlere gitcez. Ama hep o olmazki. benim annemi anneler gününde aramadı mesela sağolsun eşim.. gereksiz bigünmüş tabi erkeklere göre. ben napiim şimdi

Arkadaşlar herkesin Regaip Kandili mübarek olsun.. Rabbim her yol bugünlere çıkmayı nasip etsin inşallah... Bol bol dua edelim bugün canı gönülden edilen dualar geri çevrilmezmiş arkadaşlar

Allah razı olsun Burcu seninde kandilin mübarek olsun arkadaşım.. Karapek.i merak ediyorum kızlar sonucu aldı mı acaba ( umarım çok bekletmeden yazar bizlere...

Kızlar selam nasılsınız? ben çok yorgunum ama size yazayım dedim :)) Herkese hayırlı kandiller Rabbim dualarımızı kabul etsin inş...

Dün sabah İstanbul.a indik ve direk merkeze gittik Erbil Bey muayene etti sonuçlarımıza baktı. Zaten istenilen herşeyi testler, hsg falan Antepte burda yaptırıp hazırlamıştım. Bi ilaç verdi onunla beraber adet görcekmişim ve adetin 2. günü iğnelere başlıcam inşallah.. Sonra opu için tekrar İstanbula gitcez bakalım :))

Genel olarak çok memnun kaldık Erbil bey ve asistanı var çok tatlı bi bayan bize numarasını verdi sürekli arayabilirsiniz dedi. Merkez çok güzel, doktorumuz çok ilgiliydi baya konuştuk umut verici bi görüşme oldu bizim için :)) umarım sonuda böyle güzel olur.. Dün akşam tekrar yola çıktık bu sabah eve geldik hemen uyuduk :)) yollarda perişan olduk 3 gündür ee kolay değil 16 saatlik yol benden haberler bu kadar kızlar şimdilik :))

hayırlı olsun yorucu olmuş ama sonucu herşeye der inşallah:)
ya boşver canım aramasın bende dün bi pasta yapıver dedim yapmadı hep bu erkeklerin analrı işte kıskanıyo kayınvalidler bizide veriyolar gazı oğullarına benimki artık kanmıyo yanlız baktı annem annemle bi yeregelemiyo önce karım sonra annem:)ben dedim annemlere gidelim kandilde die yok ben evimde ibadet edicem dedi bende onları bize çağırdım napalım sen git boşver kandil akşamı eşinle aranız bozulmasın hemde cenınıda boşuna sıkma erken kalkarsınız yorgunum falan dersin ne bilem ya9:takma sen bunları

ooooo çok yorulmuşsunuzdur canım yaaa 16 saat ne demek ( ama gör bak anne olmak için verdiğimiz emeklere..... hani derler fizana bile gideriz gerekirse :))

Allahım emeklerini boşa çıkarmasın yawrum hayırlı olsun tekrardan tedavin ...

ayy gitcem gitcem napiim.. Ama geç gidelim dedim çaya yani yemeğe değil. Ya ben şimdi evdeyim ya genelde erkenden gel diyolar mesela öğlen 3-4 gibi gidiyorum gece 11-12 hala ordayız. O yüzden dedim akşam yemekten sonra gidelim 8 gibi 2 saat durur geliriz şimdi hamileyim yaa mazaretim var artık :))

Burcu ve Pembe bakıyorumda baya baya kötü gelin olmuşsunuz :)) kaynana çekiştirmeler falan çok ayıp kızlar kaynananıza söylerim heee :)))))

KARAPEK neredesin canım, sonucunu aldın mı neden yazmadın merak ettik ve bekliyoruz arkadaşım ilk fırsatta yaz lütfen....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…