Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

Kızlar günaydın şeyyy bizz geldik teyzeleri :)) sonucumuzu aldık )

Karapek, kızlar hala uyuyorlar kalkın kalkın bir yeğen daha geliyor bize yine teyze oluyoruzzzzzzzzzz Darısı bekleyenlerin başına Ve tabi benim Karapek arkadaşım eşinle çocuğunla uzun sağlıklı mutlu bir ömür versin Allah size
 
Son düzenleme:

Allah razı olsun canım benim çok sağol :)))) çok güzel bi mutlulukmuş Rabbim sizlerede en kısa zamanda nasip etsin. Test değerim 136 çıktı kızlar. inşallah katlanarak artar değerim... ben hala şokta gibiyim nedense bi tuhafım bi duygusalım şuan bile gözlerim doldu dün günboyu ağladım zaten :)))
 

ay ya arkadaşım bu yazdıklarını görünce çok duygulandım ya tekrar tekrar kutluyorum
 
ay ya arkadaşım bu yazdıklarını görünce çok duygulandım ya tekrar tekrar kutluyorum

ya canım dün hastanede doktor tebrikler dedi işte hamilesiniz falan eşim bana bi sarıldı ben ağlamaya başladım.. Akşam eşim çiçek falan alıp gelmiş o kadar güzellerki rengarenk :)) böyle sürekli elimi tutuyor falan sanki bi anda ilişkimiz yeniden başladı evimize ayrı bi mutluluk geldi Rabbim hepinize nasip etsin. Sende yarın inşallh güzel haberler vereceksin canım bize :))))))
 

inşallah canım ama pek emin değilim 5 mayısmıydı senin tarnsferin
 
Kızlar günaydın şeyyy bizz geldik teyzeleri :)) sonucumuzu aldık )

Canım yaaa sabah ilk girdiğimde göremedim seni belki yazmıştır dedim. Sonra ben çıktım sen gelmişsin :))

Gözünaydın arkadaşım Allahım kucağında görmeyi nasip etsin :)) ohhh ohhh hamişler çoğalsın inşallahh :)))
 
Kızlar günaydın şeyyy bizz geldik teyzeleri :)) sonucumuzu aldık )

oooo karapek hanımlar teşrif etmişler nerelerdesin kızım sen yaa öldük meraktan ( neyse hadi bebişin hatrına fazla gitmicem üstüne :)) canım benim çooooooooookkkkk sevindim darısı başımıza inşallah çılgın hamiş seni bizleri bi daha merakta bırakma :))))
 

amin............hayırlı olsun allah tamamına erdirsin
 
Son düzenleme:
selam canım biraz geç oldu ama seninde kandilin mübarek olsun nasılsın her şey yolundamı :))

iyiyim sağol canım ewet yolunda erbil beye gittim benden bazı tetkikler istedi onları hazırladım pazartesi görüşmeye gidiceğim sen nsılsın hayırlı olsun hamilelik nasıl gidiyo kaçıncı haftadasın
 
Son düzenleme:
çatlama kız rahat dur ))

aradım doktorumu olmaz dior illa yarınmış eşimde sen yanlız git die tutturdu hiç anlamıyorum bu erkekleri ben yanlız giderim oda çatlasın napalım olmazsada ağlarım sızlarım ama napıyım bu son denemem şimdilik kaderime razı gelmek zorundayım canım sıkkın yaaa ağlıycam
 

Merhaba, ben Mustafa Beyin hastasıydım.Şuan beklemedeyim.Oldukça yogun bir doktor ama işini cok iyi yapıyor.ben daha sonucumu almadım ve bunları soyleyebiliyorum.Transferimi kendisi yaptı ve embriyologun lafını aynen aktarıyorum."Hocam sanat eseri gibi iş yapıyorsunuz"Ben opu ve transfer esnasındaki hemsireleri de cok begendim elimi sıkıca tuttular.3. gun transferi yapıldı.Mustafa Beyin sorunsuz hasta demesine ragmen 6 yumurtam toplandı ve 2 si dollendi.Yasım genc oldugu icin 1 i tranfer edilecekti, ancak operasyona girmeden once Mustafa Beye zaten 2 yumurtam var ikisini de koysanız olmaz mı dedigimde.Bana gulumsedi ve hadi koyalım dedi.Yani anlayacagınız 2 embriyo icimde:)bu surpriz oldu tabi bana.Yalnız benim bel agrım ve sag tarafımdaki agrı yumurta toplama işleminden itibaren hep vardı.Suan 4. gundeyim ve akıntı falan yok.Beklemek zormuş...27 mayıs test gunu ama bu gunu hic goremeyebilirim cunku adet tarihim oluyorAdetinde gecikme yasayanlar oldu mu acaba?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…