Kızlar günaydın şeyyy bizz geldik teyzeleri :)) sonucumuzu aldık)
Karapek, kızlar hala uyuyorlarkalkın kalkın bir yeğen daha geliyor bize yine teyze oluyoruzzzzzzzzzz Darısı bekleyenlerin başına Ve tabi benim Karapek arkadaşım eşinle çocuğunla uzun sağlıklı mutlu bir ömür versin Allah size
Allah razı olsun canım benim çok sağol :)))) çok güzel bi mutlulukmuş Rabbim sizlerede en kısa zamanda nasip etsin. Test değerim 136 çıktı kızlar. inşallah katlanarak artar değerim... ben hala şokta gibiyim nedense bi tuhafım bi duygusalım şuan bile gözlerim doldu dün günboyu ağladım zaten :)))
ay ya arkadaşım bu yazdıklarını görünce çok duygulandım ya tekrar tekrar kutluyorum
ya canım dün hastanede doktor tebrikler dedi işte hamilesiniz falan eşim bana bi sarıldı ben ağlamaya başladım.. Akşam eşim çiçek falan alıp gelmiş o kadar güzellerki rengarenk :)) böyle sürekli elimi tutuyor falan sanki bi anda ilişkimiz yeniden başladı evimize ayrı bi mutluluk geldi Rabbim hepinize nasip etsin. Sende yarın inşallh güzel haberler vereceksin canım bize :))))))
inşallah canım ama pek emin değilim 5 mayısmıydı senin tarnsferin
yok canım 4 mayıs cumartesi günü yapılmıştı benim
ben bugün yaptırsam testimi çıkarmı ki ya 7 mayıs 17 mayıs 11. gün oluyo bugün çıkarmı kine
Canım çıkabilir ama bigün daha bekle derim sana
Allah razı olsun canım benim çok sağol :)))) çok güzel bi mutlulukmuş Rabbim sizlerede en kısa zamanda nasip etsin. Test değerim 136 çıktı kızlar. inşallah katlanarak artar değerim... ben hala şokta gibiyim nedense bi tuhafım bi duygusalım şuan bile gözlerim doldu dün günboyu ağladım zaten :)))
amin............
selam canım biraz geç oldu ama seninde kandilin mübarek olsun nasılsın her şey yolundamı :))
canım merhaba. hoşgeldin :))
iyiyim sağol canım ewet yolunda erbil beye gittim benden bazı tetkikler istedi onları hazırladım pazartesi görüşmeye gidiceğim
çatlama kız rahat dur))
amin canım isteyen herkeze.mustafa beyi çok duydum.ama sakarya da oturuyorum.gelip gitmek biraz sıkıntı oluyor.umut otobüsle yol üstü sayılıyor.gerçektende çok zor bir karar.belki bu son şansım bilmiyorum.ama deli gibi istiyorum çocuğumun olmasını.annem ısrarla fulya diyor bende araştırıyorum.buradan hamile kalanları takip ediyorum.birde birşey soracağım acaba transverden sonra istanbuldamı kalmam gerekiyordu birkaçgün.sakarya 2 saatlik yol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?