Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

Tedaviniz hayırlı olsun sizin adınıza çok sevindim doğru adrese geldiniz çünkü :))

Canım benim tebrikler, gözünaydın darısı bizlere olsun inşallah :))

Ben İstanbulda yaşıyorum.Yaş:35. 2 aşılama 1 tüp bebek tedavisi gördüm, hepsinde negatif sonucu aldım.Şuan bahcecide dr.erbil haziranda 2.tüp denemesi başlıyacam.
1. tüp bebek memorialda denemiştim.

Merhaba hoşgeldin Bambi, seninde tedavin hayırlı olsun arkadaşım.. Bahçeci sana uğur getirsin inşallah.. Bu arada Erbil Bey hakkındada çok güzel yazılar okumuştum umarım sanada şans getirir...

Canım benim burda edilen tüm dualar hepimiz için bunu unutma lütfen.. Umarım test günü güzel sonuçlarını alırız ve hep beraber paylaşırız bu mutluluğunu...

Canım nasılsın? yanlış hatırlamıyosam dün görümcem kürtaj oldu falan gibi şeyler yazmışsın çok üzüldüm ( kaç yaşında ve neden olmuş merak ettim çok geçmiş olsun canım

Son düzenleme:

Canım nasılsın? yanlış hatırlamıyosam dün görümcem kürtaj oldu falan gibi şeyler yazmışsın çok üzüldüm ( kaç yaşında ve neden olmuş merak ettim çok geçmiş olsun canım[/QUOTE]

maalesef canım hatta 2. oldu bu. ya bebeğin kalp atışı yokmuş almışlar ( daha küçük 23 yaşında benden baya küçük yani. şimdi araştırılcak işte eğer gerekirse tüp bebek yapcaklar. ama üzüldüm kız çok ağlıyor dedim ya buda ikinci bebeğini kaybedişi

Canım nasılsın? yanlış hatırlamıyosam dün görümcem kürtaj oldu falan gibi şeyler yazmışsın çok üzüldüm ( kaç yaşında ve neden olmuş merak ettim çok geçmiş olsun canım

maalesef canım hatta 2. oldu bu. ya bebeğin kalp atışı yokmuş almışlar ( daha küçük 23 yaşında benden baya küçük yani. şimdi araştırılcak işte eğer gerekirse tüp bebek yapcaklar. ama üzüldüm kız çok ağlıyor dedim ya buda ikinci bebeğini kaybedişi[/QUOTE]

merhaba üzüldüm onun adına zor bi durum. ben heyecandan test günümü bekleyemezken o yıkılmıştır bebeğini kaybedince umarım çabuk atlatır, çok geçmiş olsun (

Selam kızlar, hepinizi okuyorum ve nedense kendime çok yakın hissediyorum. Bende sizlerle mutluluğumu paylaşmak istedim. ben 4 aylık hamileyim ve dün cinsiyetimizi öğrendik. Allahım izin verirse bi kızım olcak teyzeleri :)) dün gece rüyama girdi açık tenli bi bebek gördüm ne bana ne de eşime benziyordu hayırdır inşallah diyelim :))

inşallah sağ sağlim kucağınada alırsın hamilelerin duası geri çevrilmez bizler için dua et lütfen.... tüpbebeklemi hamile kaldın canım

merhaba üzüldüm onun adına zor bi durum. ben heyecandan test günümü bekleyemezken o yıkılmıştır bebeğini kaybedince umarım çabuk atlatır, çok geçmiş olsun ([/QUOTE]

Son düzenleme:
Arkadaşlar, yarın opum var ve çok heyecanlıyım sizlerden dua istiyorum inş güzel geçer yaa (

Canım inşallah güzel geçeer bi sürü yumoş toplanır :)))

inşallah güzel haberlerle dönersin arkadaşım.. stresini çok çok iyi anlıyorum benimde 30 mayıs test günüm dualarımız herkesle hepimizle inşallah...

yumutcum 30 mayısa ne kaldı sık dişini tatlım :))

ayyy bi tane küçük cimcime mi geliyor yani ) valla hayırdır canım rüya yorumlarından pek bişi anlamam ben ama bilinçaltıda olabilir kız olduğunu öğrenmişsin ve rüyanda kız bebk görmüşsün çok fazla düşünme arkadaşım bebeğin seninle ne güzel Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşşşşş :))

selam ilknur08, hayırdır inşallah canım rüya tabirine baksaydın ne demek olduğunu :)) ama ne gerek var yakın zamanda bebeğin seninle olacak ne güzel arkadaşım senin adına çok sevindim. Bizler kız erkek demeden bi evladımız olsun sabreden, dua eden anne adaylarıyız hayırlı olsunda cinsiyetin ne önemi var dimi ? Allahım bağışlasın sağ salim doğum nasip etsin inşallah...

Kızlar selamlar. Ben Burçak hanımın hastasıyım. Dün 13 embriyo döllenmiş görünüyordu, bugüne 10 tanesi kalmış, onların da 6 tanesi 1. kaliteymiş. Aynı şekilde yollarına devam ederler inşallah pazartesiye kadar, pazartesi transferim var kısmetse, çok heyecanlıyım hamile arkadaşlar, dualarınızı bekliyoruz ona göre. Sizlerin duası kabul olurmuş bizleride unutmayın :))

Selam canım. maşallah 6 tane 1. kalitede embriyo çok güzel bi rakam. inşallah bebişlerin sana sıkı sıkı tutunur canım :))
peki sen kaç yaşındasın kaç tane transfer etcekler sana ??

vaoooovvvv çok güzel valla yaa çok sevindim inşallah ikizlerin hatta üçüzlerin olur dilekcim ))) tabi bakabilrsen çok zormuş yaa ikiz bebek büyütmek öyle söylüyor herkes (

Selam canım. maşallah 6 tane 1. kalitede embriyo çok güzel bi rakam. inşallah bebişlerin sana sıkı sıkı tutunur canım :))
peki sen kaç yaşındasın kaç tane transfer etcekler sana ??

Canım ben 35 yaşındayım 2 embriyo transfer edilecek

vaoooovvvv çok güzel valla yaa çok sevindim inşallah ikizlerin hatta üçüzlerin olur dilekcim ))) tabi bakabilrsen çok zormuş yaa ikiz bebek büyütmek öyle söylüyor herkes (

selam nesli, olsun da ikiz üçüz olsun ben onlara bakarım hem annem ve kızkardeşim ne güne duruyorlar yardım ederler herhalde :))

Kızlar moralim çok bozuk şuan.Bugün 10. günüm.Biraz önce gebelik testi yaptım evde ve sonuc negatif.Bu testin bir saati var mı acaba?

kızlar bende bu ayki adetimin bitiminde geleceğim kısmet olursa haziranın ilk haftası falan....umutla fulya arasında baya kararsız kaldık.ama en sonunda fulyayı tercih ettik erbile gideceğim.... bu olursa 5. denemem olacak....

konunuzu baştan sona kadar okuyamadım ama olumlu yorumlar gördüm....merkezden ekipten memnun kalanlar çok gördüğüm kadarıyla...bu yolda herkesin allah gönlüne göre versin inşallah... kızlar sadece sizlerden öğrenmek istediğim...kaçıncı denemenizde bu merkezde bebişinize kavuştunuz...sorun neydi???yani baktımda ilk yada 2. denemesinde bu merkezde yaptırıp olumlu sonuca kavuşan gördüm sanki...ama benim istediğim yıllarca tüp bebek denemiş ama tutmamış...bu merkezde kavuşanlar arıyorum...yani kızlar hepimiz bu yollardan geçtik...merkez çok önemli....bence merkezin başarısıda burda belli oluyor.....yani bence ilk denemesinde bebişine kavuşan değilde defalarca denemiş ama sonuç alamamış..ve merkezde olumlu sonuç almış önemli bence...bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum...sizler ne düşünüyorsunuz???

iyi geceler hayırlı olsun allah tamamına erdirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…