mrhba arkadaşlar bu süreç içerisinde memoril hastanesinede gidip fikiralmak istedim semra kahramandan randevu aldım fakat ilk dkdan hayel kırıklığına uğradm malesef başka bir doktr muayane etti semra hanm mı sorduğumda ise o sadece yönlendrme yapıyormş denildi,bizde sadece yönlendirme yapılıyorsa neden randevu veriyorsunz dedik kısacası dktr hanımın ismi kullanılıyor.ve güven vermiyorla bizde bahçeci tüp bebek merkezinde başladık ve doktorumuz mustafa beye çokk tşkler.inşallah bebeğimizi kucağımıza alırız.
cvp yazan tüm arkadaşlara tşkler.
Kızlar görüşmeyeli nasılsınız :)) teyzeleri 15 mayıs test günümüzdü ama ben foruma giremedim. Sizlere yazmak istedim. Sonucumuz ilk gün 122,9 çıktı ve güzel şekilde de arttı. Darısı sizlerin başına inşallah.. Bu yoldaki mücadelenin ne demek olduğunu çok iyi biliyorum maddi manevi yıprandık ama mutlu sona ulaştık. Mücadelenizden vazgeçmeyin, Rabbim herkese bu mutluluğu herkese yaşatsın. Teşekkürler Bahçeci ve teşekkürler Emre Bey :))
Ben İstanbulda yaşıyorum.Yaş:35. 2 aşılama 1 tüp bebek tedavisi gördüm, hepsinde negatif sonucu aldım.Şuan bahcecide dr.erbil haziranda 2.tüp denemesi başlıyacam.
1. tüp bebek memorialda denemiştim.
Kızlar nasılsınız? bende dondurulmuş bebiklerimle yola tekrar çıktım ve salı günü transferim yapıldı. 1 haziranda test günüm inşallah bi aksilik olmaz ve bu kez bebeğim benimle olur dualarınıza ihtiyacım var(
Canım nasılsın? yanlış hatırlamıyosam dün görümcem kürtaj oldu falan gibi şeyler yazmışsın çok üzüldüm( kaç yaşında ve neden olmuş merak ettim çok geçmiş olsun canım
merhaba hoşgeldiniz :)) Umarım pozitifi en kısa zamanda görürsünz. Bahçeci bu konuda çok başarılı bi merkez içiniz rahat olsun :))
Merhaba sizde hoşgeldiniz:)) Bana soracak olursanız bahçecideki tüm doktorlar çok iyi. benim doktorum Ümit Bey çok memnunum. Ama tabi Mustafa Bahçecinin yeri bi ayrı :)) ben gittiğimde görüyorum çok neşeli biri gelene geçene selam veriyor hastalarla konuyor falan :))))
En zor kısım beklemek...Ben 5 gün hic dısarı cıkmadım.5.gun cok kısa sureligine cıktım.yarın 9. gun ve calısmaya başlıyorum.3 gunden sonra normal hayatıma donebilecegimi soylediler ama ben asılamada hic dinlenmedim.Bunda dinlenmeyi tercih ettim.Fakat sürekli yatmadım.Bakalım inş sonuç güzel olur.Hayırlısıyla anne oluruz.
inşallah doğru zamandır hepimiz için ve hepimiz bebişlerımıze kavusuruz.Çok tesekkur ederım cevaplarınız için sanırım Mustafa beyde karar kılacagım emınımkı tüm doktorlar çok iyidir bahçecide o konuda hiç şüphem yok zaten
Canım nasılsın? yanlış hatırlamıyosam dün görümcem kürtaj oldu falan gibi şeyler yazmışsın çok üzüldüm( kaç yaşında ve neden olmuş merak ettim çok geçmiş olsun canım
Arkadaşlar, yarın opum var ve çok heyecanlıyım sizlerden dua istiyorum inş güzel geçer yaa(
Selam kızlar, hepinizi okuyorum ve nedense kendime çok yakın hissediyorum. Bende sizlerle mutluluğumu paylaşmak istedim. ben 4 aylık hamileyim ve dün cinsiyetimizi öğrendik. Allahım izin verirse bi kızım olcak teyzeleri :)) dün gece rüyama girdi açık tenli bi bebek gördüm ne bana ne de eşime benziyordu hayırdır inşallah diyelim :))
maalesef canım hatta 2. oldu bu. ya bebeğin kalp atışı yokmuş almışlar( daha küçük 23 yaşında benden baya küçük yani. şimdi araştırılcak işte eğer gerekirse tüp bebek yapcaklar. ama üzüldüm kız çok ağlıyor dedim ya buda ikinci bebeğini kaybedişi
Arkadaşlar, yarın opum var ve çok heyecanlıyım sizlerden dua istiyorum inş güzel geçer yaa(
inşallah güzel haberlerle dönersin arkadaşım.. stresini çok çok iyi anlıyorum benimde 30 mayıs test günüm dualarımız herkesle hepimizle inşallah...
Selam kızlar, hepinizi okuyorum ve nedense kendime çok yakın hissediyorum. Bende sizlerle mutluluğumu paylaşmak istedim. ben 4 aylık hamileyim ve dün cinsiyetimizi öğrendik. Allahım izin verirse bi kızım olcak teyzeleri :)) dün gece rüyama girdi açık tenli bi bebek gördüm ne bana ne de eşime benziyordu hayırdır inşallah diyelim :))
Kızlar selamlar. Ben Burçak hanımın hastasıyım. Dün 13 embriyo döllenmiş görünüyordu, bugüne 10 tanesi kalmış, onların da 6 tanesi 1. kaliteymiş. Aynı şekilde yollarına devam ederler inşallah pazartesiye kadar, pazartesi transferim var kısmetse, çok heyecanlıyım hamile arkadaşlar, dualarınızı bekliyoruz ona göre. Sizlerin duası kabul olurmuş bizleride unutmayın :))
Kızlar selamlar. Ben Burçak hanımın hastasıyım. Dün 13 embriyo döllenmiş görünüyordu, bugüne 10 tanesi kalmış, onların da 6 tanesi 1. kaliteymiş. Aynı şekilde yollarına devam ederler inşallah pazartesiye kadar, pazartesi transferim var kısmetse, çok heyecanlıyım hamile arkadaşlar, dualarınızı bekliyoruz ona göre. Sizlerin duası kabul olurmuş bizleride unutmayın :))
Selam canım. maşallah 6 tane 1. kalitede embriyo çok güzel bi rakam. inşallah bebişlerin sana sıkı sıkı tutunur canım :))
peki sen kaç yaşındasın kaç tane transfer etcekler sana ??
vaoooovvvv çok güzel valla yaa çok sevindim inşallah ikizlerin hatta üçüzlerin olur dilekcim))) tabi bakabilrsen çok zormuş yaa ikiz bebek büyütmek öyle söylüyor herkes (
Kızlar görüşmeyeli nasılsınız :)) teyzeleri 15 mayıs test günümüzdü ama ben foruma giremedim. Sizlere yazmak istedim. Sonucumuz ilk gün 122,9 çıktı ve güzel şekilde de arttı. Darısı sizlerin başına inşallah.. Bu yoldaki mücadelenin ne demek olduğunu çok iyi biliyorum maddi manevi yıprandık ama mutlu sona ulaştık. Mücadelenizden vazgeçmeyin, Rabbim herkese bu mutluluğu herkese yaşatsın. Teşekkürler Bahçeci ve teşekkürler Emre Bey :))
merhaba hoşgeldiniz :)) Umarım pozitifi en kısa zamanda görürsünz. Bahçeci bu konuda çok başarılı bi merkez içiniz rahat olsun :))
sağol canım inşallah
Umarım bu denemede pozitifi görürsünüz.. Bizi habersiz bırakmayın merak ediyoruz gelişmeleri( ayrıca sormak istediğiniz bişey olursa seve seve yardımcı olmak isterim, sevgiler....
Umarım:) fırsat buldukça girerim. Sağol teşekkür ederim.İyi ki varsınız:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?