kızlar merhaba öncelikle tüm arkadaşlaın miraç kandili mübarek olsun.ben iğnelerime başladım ama doktorumu muayaneden sonra görüpte konuşamıyorum iki tane hemşiresi var ilaç yazılmış iğnelerle beraber iğneleri aldık gösterdiler ama insan sorar başka ilaçlar da vardı diye gün boyu 5-6 defa hemşireleri arayıp bune için bunu nasıl kulanayım diye sordum baya strese girdim cuma günü yine muayenem var bu defada aynı şekil olursa ben çağrıp konuşacam hiç bir bilgi vermiyor kaç yumurta var ne kadar oluşmuş hiç bir detay konuşulmuyor.bir muyenesi zaten 30 saniye sürüyor anlamadım ben mi büyütüyorm acaba yoksa doktorumumu değiştiryim.doktorumuz mustafa bey sizce kalmalımıyım.
merhabalar hoşgeldiniz :)) tedaviniz hayırlı olsun... Umarım ilk denemede pozitifi görürsünüz :)) bizi gelişmelerden habersiz bırakmayın ayrıca Bahçeci çok başarılı bi ekip Mustafa Bahçeci zaten bu işin ehli.. siz sabredin ve bol dua edin Rabbim güzel sonuç almanızı nasip edecektir inşallah...
msere sninde kandilin kutlu olsun mustafa bey benim doktorum deil ama sanırım çok hastası var ve çok meskul olabilir bence sen içini ferah tut ii bi merkezdesin ben mustafa beyi transferim olacağında gördüm güler yüzlü biri merkezde gelip geçerken herkeze gülümseyen selam veren bi doktor belki hastası olan kişiler daha güzel yorumlar yapabilir ben menun kaldım tabi menuniyet göreceli benim tutmadı ama allahın takdiri yapacak bişey yok
kızlar merhaba öncelikle tüm arkadaşlaın miraç kandili mübarek olsun.ben iğnelerime başladım ama doktorumu muayaneden sonra görüpte konuşamıyorum iki tane hemşiresi var ilaç yazılmış iğnelerle beraber iğneleri aldık gösterdiler ama insan sorar başka ilaçlar da vardı diye gün boyu 5-6 defa hemşireleri arayıp bune için bunu nasıl kulanayım diye sordum baya strese girdim cuma günü yine muayenem var bu defada aynı şekil olursa ben çağrıp konuşacam hiç bir bilgi vermiyor kaç yumurta var ne kadar oluşmuş hiç bir detay konuşulmuyor.bir muyenesi zaten 30 saniye sürüyor anlamadım ben mi büyütüyorm acaba yoksa doktorumumu değiştiryim.doktorumuz mustafa bey sizce kalmalımıyım.
Bu günlerin feyzi üzerinize, rahmeti geçmişinize, bereketi evinize, nuru ahiretimize, sıcaklığı yuvamıza dolsun. Kandiliniz mübarek olsun
Allah razı olsun pembem seninde kandilin mübarek olsun arkadaşım. Rabbim bu mübarek günde sana ikiz hatta üçüz evlat nasip etsin yemek yemeye, dinlenmeye zaman bulamazsın emi o derece inşallah :))))))))
amin canım burcum:)ne güzel dilekler bunlar ya süpersinya bugün geç geldin merak ettim seni seninde kandilin mübarek olsun canım bebiş nasıl bakalım annesi canım arkadaşım benim içinde dua et bu gece :)
Merhaba, haziranın 3. haftası 2.tedavime başlayacağım ama hala nerede başlayacağıma karar veremedimTedavi süreci hakkında bilgi verebilirmisiniz. İğneler döneminde kaç kere gidiyorsunuz, kaç kere kan veriliyor. Kısa açıklamalar yaparsanız çok memnun olurum. Hafta sonu randevu almayı düşünüyorum.
merhaba arkadaşım hoşgeldin :))
Canım adetin 2. günü tedaviye iğnelere başlıyosun yaa o gün kan veriyosun. Sonra ben gün aşırı yumurta takibine gittiğim yani bigün gittim bigün gitmedim. ama o gün aşırı her gittiğimde kan verdim toplamda 5 kere falan . çünkü durumuna göre ilaçların dozları ayarlanıyor. sonra opu oluyor yumurta toplanıyor. Sonrada transfer işte canım..
Hakkında hayırlısı olsun arkadaşım inşallah.. Kiminle görüşeceksin peki randevuda? Ayrıca Bahçeci çok başarılı için rahat olsun :))))
Cevabın için çok teşekkürler. Hafta sonu Erbil bey için randevu aldım. Tedavi başlarsak haziranın 3. haftası olacak. Doktorları pek tanımıyorum. Her gittiğinde aynı doktor mu oluyor, yoksa değişiyor mu? Yumurta toplama ve transferden sonra hemşirelerle mi yoksa doktorla mı muhatap oluyorsun. Transfer yumurta toplandıktan 3 ya da 5 gün sonra mı oldu.
Günaydın canım, Erbil beyi de duymuştum o da çok başarılı bi doktormuş hasta hikayelerini okumuştum sitelerinde :)) Tedaviye kimle başlıyorsan o doktorla devam ediyorsun işlemlere kendi doktorun giriyor. Opu ve transfer sonrası hemşireler yada doktorun asistanıyla muhatap oluyosun ama doktorunla görüşmek istersen ona da rahatlıkla ulaşabiliyosun yani o konularda için rahat olsun canım. Bide kaçıncı gün transfer olacağı 3. gün mü 5. gün mü olacağı yumurtanın kalitesiyle ilgili canım. Eğer yumurta kaliteliyse 5.güne kadar ulaşıyorsa en kaliteli olan blast denilen 5. gün transferi. Ama 3. gün transferi olup hamile kalan çok bayan var. Dedim ya o yumurta kalitesiyle alakalı bi durum
Çok teşekkür ederim yaptığın açıklamalar için. Embriyoskop (döllenmeden sonra yumurta takibi) ve IMSI (sperm büyütme) gibi yöntemler kullanılıyor mu ve fiyata dahil mi acaba. Çok mu soru soruyorum :) İlaçları oradan veya dışardan almak hangisi ekonomik, araştırdınız mı? Hafta sonu Erbil beyle görüşeceğim ve %90 onunla devam ederim. Sizin doktorunuz kimdi?
Cevabın için çok teşekkürler. Hafta sonu Erbil bey için randevu aldım. Tedavi başlarsak haziranın 3. haftası olacak. Doktorları pek tanımıyorum. Her gittiğinde aynı doktor mu oluyor, yoksa değişiyor mu? Yumurta toplama ve transferden sonra hemşirelerle mi yoksa doktorla mı muhatap oluyorsun. Transfer yumurta toplandıktan 3 ya da 5 gün sonra mı oldu.
Tabiki ederim canım aşk olsun söylemene gerek varmı sence :))
yaa hiç halim yok yatıyodum ayağa kalkınca geçtim bilgisayar başına ama iyiyiz çok şükür yata kalka geçiyo zaman :))
selam tatlım nasılsın bakalım sölememe gerek yok tabi saolasın:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?