çok soru sormak ne demek canım aşk olsun zaten forumun amacı bu değilmi paylaşmak dertleşmek...
canım embriyoskop ve IMSI teknikleri Bahçecide var canım hemde çok iyiler ben haberlerde okudum. Ama her hastaya uygulanıyor mu bilmiyorum. Belkide doktorlar uygun gördükleri hastaya uyguluyordur. sen bunları görüşmeye geldiğinde sor canım mutlaka. Benim doktorum Ümit Bey :))
Tedavin hayırlı olsun arkadaşım. Öncelikle çok iyi bi merkeze gitceksin şimdiden onu söyliyim için rahat olsun. Doktoruna ve merkezine güvenmen çok önemli. Umarım Bahçecinin sihirli elleri sanada dokunur ve senide anne ypar Allahın izniyle haberlerini bekliyoruz, habersiz bırakma tamam mı canım benim. Yolun açık olsun :)))))
Merhaba ankara12, hoşgeldin canım :))
Benimde doktorum Erbil Bey. Geçen ay bizde ilk kez randevu alıp geldik görüştük, konuştuk uzun uzun. Çok tatlı bir doktor ben ve eşim çok ısındık çok sevdik kesinlikle onunla tedaviye edicez :)) Sen Ankaradan mı gelceksin canım peki
kızlar merhaba bende 3 gün istanbuldaydım erbiyle görüştük...muayene etti...bir sürü testler yaptı...ve çarşamba günü tüpğ sonuçları değerlendirip bizle konuştu...ilk muayenede bende adenemiyosiz diye birşey gördüğünü söyledi ve emar istedi...ama ne ilginçtirki emarda gördüğü şey çıkmadı...buna rağmen emara bağlı kalmadı ve ben eminim var sende o dedi...ve ona göre tedavi uygulayacağım dedi...2 ay 3 ay orayı baskılayacağım dedi....sonra transfer yapacağım dedi.birde benim tüplerim daha önceden alınmıştı...ama sanırım çok iyi temizlenmemişki...emarda onla ilgilide bir kaç madde yazmışlar sonuca...onla ilgilide gider gitmez bir rahim filmi çektir bana gönder dedi....ona göre yolumuzu çizeriz dedi...bugün çektireceğim rahim filmini...bilmiyorum kafam çok karıştı....aslında erbile beye güveniyoruz ama genede ne bileyim..kafamız karıştı.... ne diyorsunuz kızlar...özellikle erbil beyin hastaları....
günaydın canım tedavin hayırlı olsun inşallah :))
Bende Erbil beyin hastasıyım ve Adanada yaşıyorum. Allah izin verirse öbür ay tekrar gelcem şimdi ilaç kullanıyorum. Canm bana sebepsiz infertilite teşhisi konmuştu. Ama Erbil bey burdaki doktorların istemediği çok farklı tahlil ve testler istedi. en son konuştuğumuzda rahim filmimi gönderdim büyük ihtimal histereskopiye alcaz seni dedi. Ama burdaki doktorda gerek yok direkt tüpe geçeriz dedi. ben Erbil beye güveniyorum sende güven derim. gerçekten başarılı bi doktor ben sitede bide facede hasta mektuplarını okuyorumda adam çok başarılı :)) sen gönlünü ferah tut arkadaşım
canım çok teşekkür ederim....seninde tedavin hayırlı olsun.....bende çok güveniyorum da ama işte ne bileyim korkuyorum....bu arada yakınmışız bende iskenderundayım...bu benim olursa 5. denemem olacak...senin kaçıncı denemen...
rica ederim canım ne demek.. senin işler nasıl gidiyor? yıllık izin kullanmıcak mısın? şimdiden belli olmaya başlar aslında
arkadaşlar... eşimin morfolojisi çok kötüymüş emre bey tese yapabiliriz dedi eşimin sperm sayısı normal sadece hareketli problemimiz vardı tabi şimdi morfolojide çıktı.. aranızda bu problemden dolayı eşi tese olan varmı? ve bu şekşlde tedavi olup hmile kalan? acil yardım kampanyası başlatıyorum.. yardımlarınız için şimdiden çokkkk teşekkürler :13:
canım mayıs ayında transfer olan arkadaşım umutta 5. gün tarnsferi ile şu an gebe :) allah bizlerede nasip etsin
arkadaşlar... eşimin morfolojisi çok kötüymüş emre bey tese yapabiliriz dedi eşimin sperm sayısı normal sadece hareketli problemimiz vardı tabi şimdi morfolojide çıktı.. aranızda bu problemden dolayı eşi tese olan varmı? ve bu şekşlde tedavi olup hmile kalan? acil yardım kampanyası başlatıyorum.. yardımlarınız için şimdiden çokkkk teşekkürler :13:
AMİNNNNNNNNNNNNNNN..... canım arkadaşının problemide morfolojimiydi.ve doktoru kimdi ? anlamadığım tese menide spernm olmadığında başvurulan bir yöntem..... kaç kündür nette araştırıyorum morfoloji sorunu olupta tese olana rastlamadım...... valla kafam çok karıştı gerçi emre beyle mail yoluyla görüştüm daha.... bikaç genetik araştırma daha yapılıyo eşime ondan sonra emre beyle yüzyüze görüşeceğiz bakalım hayırlısı...
kızlar nerdesiniz yahu:)
burdayım şekercim napıyosun bakiim :)) tatile nereye gitceksin) yazmışsın ya
selam nurcanan,benim eşim tese ameliyatı oldu Emre Bey yaptı ameliyatı çok şükür sperm bulundu :)) bulunan spermler donduruldu. şimdi benim rahimin normal kalınlığa dönmesi için ilaç kullanıyorum ve sonrasında Allah izin verirse tüp bebeğe geçicez. stres yapma canım Emre bey çok iyi sağolsun inşallah pozitifi görcez
doktorumuz aynı figenle gürkan arıkan ilk denemesi olucak ve son inşallah:)
sağol pembecim... sen aynı doktora devammı edeceksin
teşekkür ederim canım... inşallah rabbim ogüzel duyguyu bizede yaşatır... doktorun kim ? kacıncı denemen olacak?
doktorumuz aynı figenle gürkan arıkan ilk denemesi olucak ve son inşallah:)
büyük ihtimalle devam ederiz canım ama eşim ne düşünüyo hiç sormadım sonuçta doktorumu tanıyorum alıştım ama tabiki herşey nasip nurcanan sen hangi doktoru düşünüyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?