günaydın canım dualarım seninle inş ii haberlerle dön bize... bilgiler içinde cok teşekkürler aydınlattın beni..
belli olmaz dediğn gibi işim olabilir nasip karşılaşırız inş :))
muabbetiniz bol olsun hatunlar günaydın ..berna hadi bakalım bugün test sonucunu bildir meraklandırma bizi
Günaydin canim, cok sagol öglenden sonra yazarim.. Rüyamda testim positif cikti hayir olsun bakalim..
hadi bakalım inş rüyan gerçek olur canım :))
selam kızlar. mustafa bahçeciden randevu almak istersek tüp bebek tedavisine başlarken ayrıca bir muayene ücreti ödeniyor mu? yoksa sadece tüp bebek ücreti mi ödeniyor. bir de IMSI ve embriyoskopi tüp bebek ücretine dahil oluyor mu?
selam kızlar. mustafa bahçeciden randevu almak istersek tüp bebek tedavisine başlarken ayrıca bir muayene ücreti ödeniyor mu? yoksa sadece tüp bebek ücreti mi ödeniyor. bir de IMSI ve embriyoskopi tüp bebek ücretine dahil oluyor mu?
herkese günaydınlar((( pemppeciğim 500 ü okudum ama nete giremediğim için yazamadım
canım işyerini taşıyoruz koşturmaca geçiyor
onun için daha okuyamayabilirim neolur kusuruma bakma
ama yinede fırsat buldukca okumaya çalışaçağım
hoşgeldin fgn günaydın inşallah bu kez yavruna kavuşursun ve güzel haberlerini bize bildirirsin rahatla bıraz dicem ama olmuyo biliyorum ama transferinden sonra hiç stres yapma (inşallah)günaydın arkadaşlar,
Ben diğer başlıkta yazıyordum burayı yeni gördüm. Kendimden bahsedeyim azcık :)
38 yaşındayım ve 3. tüp bebek denemem bayramdan sonra yapılcak. Doktorum Erbil Bey ve bu kez Pgt yöntemi uygulancak. Heyecanla zamanın geçmesini bekliyorum ancak ama sanki zaman durdu(
ARKADAŞLAR PEMBE İÇİN SALAT=I TEFRİCE OKUYACAĞIZ YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİZ
PEMBEE =1000
NURCANAN =500 okudu
TLY77 =500 okudu
BRC_1980 =500 okudu
AYRA_0606=300 okudu
figen84 =500
arkadaşlar kaç adet okuyabilirsiniz yazarsanız sevinirim ona göre düzenlyelim..
bitirince yazarsınız kızlar....allah razı olsun rabim herkesin yüzünü güldürsün inşallah
allah razı olsun
günaydın arkadaşlar,
38 yaşındayım ve 3. tüp bebek denemem bayramdan sonra yapılcak. Doktorum Erbil Bey ve bu kez Pgt yöntemi uygulancak. Heyecanla zamanın geçmesini bekliyorum ancak ama sanki zaman durdu(
günaydın arkadaşlar,
hoşgeldin fgn günaydın inşallah bu kez yavruna kavuşursun ve güzel haberlerini bize bildirirsin rahatla bıraz dicem ama olmuyo biliyorum ama transferinden sonra hiç stres yapma (inşallah)
Hoşgeldin canım, tedavin hayırlı olsun. Seni çok iyi anlıyorum arkadaşım sayılı gün çabuk geçer derler ama sanki gün içinde zaman geçmiyor. insan hiç gelmeyecek zannediyor. Yada ben evde tıkılıp kaldım ondan öyle hissediyorum. Bazen diyorum çalışsam mı acaba diye
hoş geldin canım seni cok iyi anlıyorum çünkü bende sen gibiydim başta yaz tatilin başlamasını bekledim sonra görüşmeye gittim sonrasında adetimi bekledim gelmedi senden daha kötü oldum anlican bayrama az kaldı merak etme sayılı gün cabuk geçer bişeylerle oyalanmaya bak stres yapma ben gibi :) bayramın tadını çıkar inş bebeksiz son bayramınız olur
kızlar Allahıma bin şükürler olsunki bugün test sonucumu aldım 136 değerle hamileyim :))
Klinikte epey bi ağladım, çok tuhaf hissediyorum kendimi ve sanki gerçek değil. Bişey olcak ve yine hamileliğim sonlancak siye çok korkuyorum. Allahım sen onu koru(
Canım ben 500 tane daha alcam inşallah cumaya kadar bitirmiş olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?