Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

günaydın canım dualarım seninle inş ii haberlerle dön bize... bilgiler içinde cok teşekkürler aydınlattın beni..
belli olmaz dediğn gibi işim olabilir nasip karşılaşırız inş :))

Günaydin canim, cok sagol öglenden sonra yazarim.. Rüyamda testim positif cikti hayir olsun bakalim..

selam kızlar. mustafa bahçeciden randevu almak istersek tüp bebek tedavisine başlarken ayrıca bir muayene ücreti ödeniyor mu? yoksa sadece tüp bebek ücreti mi ödeniyor. bir de IMSI ve embriyoskopi tüp bebek ücretine dahil oluyor mu?

selam canım. ben Mustafa Bahçecide tedavi gördüm. ilk Muayenede ücret ödeniyor bide IMSI ve embriyoskop toplam tüp bebek ücretine dahil.

selam canım. IMSI ve embriyoskoptan ayrı ücret alınmıyor. Mustafa bahçecinin muayene ücreti var diye biliyorum

ARKADAŞLAR PEMBE İÇİN SALAT=I TEFRİCE OKUYACAĞIZ YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİZ

PEMBEE =1000
NURCANAN =500 okudu
TLY77 =500 okudu
BRC_1980 =500 okudu
AYRA_0606=300 okudu
figen84 =500
arkadaşlar kaç adet okuyabilirsiniz yazarsanız sevinirim ona göre düzenlyelim..

bitirince yazarsınız kızlar....allah razı olsun rabim herkesin yüzünü güldürsün inşallah
allah razı olsun

herkese günaydınlar((( pemppeciğim 500 ü okudum ama nete giremediğim için yazamadım
canım işyerini taşıyoruz koşturmaca geçiyor
onun için daha okuyamayabilirim neolur kusuruma bakma
ama yinede fırsat buldukca okumaya çalışaçağım

canım dünürüm bak gelinin için okudun allah kabul etsin yok canım sıkma kendini ben gerisini okuycam bu kadarnı bile işinin gücünün arsında okudunallah razı olsun hepinizden

günaydın arkadaşlar,

Ben diğer başlıkta yazıyordum burayı yeni gördüm. Kendimden bahsedeyim azcık :)

38 yaşındayım ve 3. tüp bebek denemem bayramdan sonra yapılcak. Doktorum Erbil Bey ve bu kez Pgt yöntemi uygulancak. Heyecanla zamanın geçmesini bekliyorum ancak ama sanki zaman durdu (

hoşgeldin fgn günaydın inşallah bu kez yavruna kavuşursun ve güzel haberlerini bize bildirirsin rahatla bıraz dicem ama olmuyo biliyorum ama transferinden sonra hiç stres yapma (inşallah)

Canım ben 500 tane daha alcam inşallah cumaya kadar bitirmiş olurum

Hoşgeldin canım, tedavin hayırlı olsun. Seni çok iyi anlıyorum arkadaşım sayılı gün çabuk geçer derler ama sanki gün içinde zaman geçmiyor. insan hiç gelmeyecek zannediyor. Yada ben evde tıkılıp kaldım ondan öyle hissediyorum. Bazen diyorum çalışsam mı acaba diye

hoş geldin canım seni cok iyi anlıyorum çünkü bende sen gibiydim başta yaz tatilin başlamasını bekledim sonra görüşmeye gittim sonrasında adetimi bekledim gelmedi senden daha kötü oldum anlican bayrama az kaldı merak etme sayılı gün cabuk geçer bişeylerle oyalanmaya bak stres yapma ben gibi :) bayramın tadını çıkar inş bebeksiz son bayramınız olur

hoşgeldin fgn günaydın inşallah bu kez yavruna kavuşursun ve güzel haberlerini bize bildirirsin rahatla bıraz dicem ama olmuyo biliyorum ama transferinden sonra hiç stres yapma (inşallah)

Hepinize teşekkür ediyorum arkadaşlar hoşbulduk :))

Şöyle forumu okuyorumda herkesin farklı farklı hikayesi var işte... Ama hedef aynı, bu nedenle herkes aynı dili konuşabiliyor. Zaten burda yardımlaşmak, dertleşmek için varız. Bendeki korkuları sizlerde yaşıyorsunuz diye düşünüyorum. kendimi nasıl sakinleştirmem gerektiğini inanın bilmiyorum. 2 kez hamile kaldım ama düşük yaptım insanlar suçlar gözle bakıyor. Bu sanki benim suçummuş gibi
insanlar artık canımı yakıyor. sadece ben mi böyle düşünüyorum

kızlar Allahıma bin şükürler olsunki bugün test sonucumu aldım 136 değerle hamileyim :))
Klinikte epey bi ağladım, çok tuhaf hissediyorum kendimi ve sanki gerçek değil. Bişey olcak ve yine hamileliğim sonlancak siye çok korkuyorum. Allahım sen onu koru (

Maşallah canım gözlerin aydın Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inş...
öyle kötü şeyler düşünme iyi düşün hamleliğinde güzel bi şekilde ilerlesin inş... tadını çıkarmaya bak
bizlerede dua etmeyi unutma olurmu :)) ??

Canım ben 500 tane daha alcam inşallah cumaya kadar bitirmiş olurum

RKADAŞLAR PEMBE İÇİN SALAT=I TEFRİCE OKUYACAĞIZ YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİZ

PEMBEE =1000
NURCANAN =500 okudu
TLY77 =500 okudu 500 daha okuyacak
BRC_1980 =500 okudu
AYRA_0606=300 okudu
figen84 =500
arkadaşlar kaç adet okuyabilirsiniz yazarsanız sevinirim ona göre düzenlyelim..

bitirince yazarsınız kızlar....allah razı olsun rabim herkesin yüzünü güldürsün inşallah
allah razı olsun hepinizden

tamam tly 77 yazdım çok teşekkür ederim cumartesi günü okumuş olusan figendende öğrenip kaç tane okuduysa bende kalnını hafta sonu bititrim alalh nasip ederse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…