kızlar Allahıma bin şükürler olsunki bugün test sonucumu aldım 136 değerle hamileyim :))
Klinikte epey bi ağladım, çok tuhaf hissediyorum kendimi ve sanki gerçek değil. Bişey olcak ve yine hamileliğim sonlancak siye çok korkuyorum. Allahım sen onu koru(
kızlar Allahıma bin şükürler olsunki bugün test sonucumu aldım 136 değerle hamileyim :))
Klinikte epey bi ağladım, çok tuhaf hissediyorum kendimi ve sanki gerçek değil. Bişey olcak ve yine hamileliğim sonlancak siye çok korkuyorum. Allahım sen onu koru(
Hepinize teşekkür ediyorum arkadaşlar hoşbulduk :))
Şöyle forumu okuyorumda herkesin farklı farklı hikayesi var işte... Ama hedef aynı, bu nedenle herkes aynı dili konuşabiliyor. Zaten burda yardımlaşmak, dertleşmek için varız. Bendeki korkuları sizlerde yaşıyorsunuz diye düşünüyorum. kendimi nasıl sakinleştirmem gerektiğini inanın bilmiyorum. 2 kez hamile kaldım ama düşük yaptım insanlar suçlar gözle bakıyor. Bu sanki benim suçummuş gibi
insanlar artık canımı yakıyor. sadece ben mi böyle düşünüyorum
RKADAŞLAR PEMBE İÇİN SALAT=I TEFRİCE OKUYACAĞIZ YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİZ
PEMBEE =1000
NURCANAN =500 okudu
TLY77 =500 okudu 500 daha okuyacak
BRC_1980 =500 okudu
AYRA_0606=300 okudu
figen84 =500
arkadaşlar kaç adet okuyabilirsiniz yazarsanız sevinirim ona göre düzenlyelim..
bitirince yazarsınız kızlar....allah razı olsun rabim herkesin yüzünü güldürsün inşallah
allah razı olsun hepinizden
tamam tly 77 yazdım çok teşekkür ederim cumartesi günü okumuş olusan figendende öğrenip kaç tane okuduysa bende kalnını hafta sonu bititrim alalh nasip ederse
günaydın arkadaşlar,
Ben diğer başlıkta yazıyordum burayı yeni gördüm. Kendimden bahsedeyim azcık :)
38 yaşındayım ve 3. tüp bebek denemem bayramdan sonra yapılcak. Doktorum Erbil Bey ve bu kez Pgt yöntemi uygulancak. Heyecanla zamanın geçmesini bekliyorum ancak ama sanki zaman durdu(
Günaydın kızlar nasılsınız? yarın muayenem var rahim kalınlığıma bakılcak. inşallah bende artık tedavime başlayabilirim.
Ben 500 tefriciye bitirdim ama 500 tane daha alıyorum Pembem için, Allahım kabul etsin inşallah :))
günaydın canım sen nasılsın inş en kısa zamanda tedavine başlarsın senin doktorun kimdi??
yarın bende orda olacağım inş.. karşılaşırız belki :)
KADAŞLAR PEMBE İÇİN SALAT=I TEFRİCE OKUYACAĞIZ YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİZ
PEMBEE =1000
NURCANAN =500 okudu
TLY77 =500 okudu 500 daha okuyacak
BRC_1980 =500 okudu
AYRA_0606=300 okudu
figen84 =500 okudu 500 DAHA OKUYACAK
arkadaşlar kaç adet okuyabilirsiniz yazarsanız sevinirim ona göre düzenlyelim..
bitirince yazarsınız kızlar....allah razı olsun rabim herkesin yüzünü güldürsün inşallah
allah razı olsun hepinizden
TOPLAMDA 4282 OLUYOR =162 KALIYOR ONUDA BEN BUGÜN OKURUM HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN CAN ARKADAŞLARIM
günaydın kızlar nasılsınız? Yarın muayenem var rahim kalınlığıma bakılcak. Inşallah bende artık tedavime başlayabilirim.
Ben 500 tefriciye bitirdim ama 500 tane daha alıyorum pembem için, allahım kabul etsin inşallah :))
iyiyim canım bildiğiniz gibi oruç tutuyorum biraz yata yata ama Allah kabul eder inş.. Doktorum Gürkan bey canım sen saat kaçta olcaksın klinikte :)
Allah kabul etsin canım .... ben yarın 9.30 klinikte olurum inş sen kaçta geliyorsun :) ??
hımmm yok canım yaa benim randevu öğleden sonra karşılaşamayız(
Ama karşılaşacak olsaydık yakamıza kırmızı karanfil takardık ordan tanırdık birbirimizi
aynen valla demi :)) napalım canım sağlık olsun nasip değilmiş demekki
transferde yada opuda karşılaşırsınız belki fişigen 500 okuycam demiştin ya bebeğim sen 200 okurmusun annem 300 okumuş haberim yokfazla olunca sorun olurmu bilmiyorum ki ya
Kızlar herkese hayırlı cumalar. Bugün transferimin 7. günü ve kahverengi lekeler geliyor çok korkuyorum bebeklerim gitti mi yani(
sizlerde de böyle bişey oldumu(((((
Arkadaşlar herkese günaydınlar.
Bende uzun zamandır merkezler hakkında araştırmalar yapıyorum ve kararımı Bahçeciden yana verdim. inşallah bayramdan sonra muayeneye gidiyorum ve doktorum Burçak hanım :))
Kızlar herkese hayırlı cumalar. Bugün transferimin 7. günü ve kahverengi lekeler geliyor çok korkuyorum bebeklerim gitti mi yani(
sizlerde de böyle bişey oldumu(((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?