Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

hayırlı olsun rabbim meleğini korusun

Tebrik ederim sorunsuz bir hamilelik diliyorum sana:)))
Doktorun kimdi biraz bilgi verirmisin tedavi aşamandan bizdede umut olursun

merhaba fgn,
işte şu konudan nefret ediyorum. ne demek suçlamak yaa kimin hatası ki bu, kimin günahı. biz insanlar illa başımıza gelince mi akıllancaz bu dertler??
Sana tavsiyem arkadaşım canını sıkan hiç kimseyle görüşme çünkü bu senin tedavinide kötü etkileyecek. ama onlar seni asla anlamayacak. Olmuyorsa yaradanın vardır bildiği isyan mı edelim yani, neyin mücadelesi bu ??????
lütfen sen onlara aldırma. ilk zamanlar bende çok takıyordum sonra bi baktım sadece bana zarar veriyorlar o yüzden mesafemi bi koydum bitti kimse seni, bizi üzemez. Anne olmak istiyoruz ve onun için mücadele veriyoruz kötü bişey mi bu..
Artık bizleri anlasınlar, konuşmasınlar, o iğrenç saçma sapan soruları sorup durmasınlar...

Günaydın kızlar nasılsınız? yarın muayenem var rahim kalınlığıma bakılcak. inşallah bende artık tedavime başlayabilirim.
Ben 500 tefriciye bitirdim ama 500 tane daha alıyorum Pembem için, Allahım kabul etsin inşallah :))

Merhaba canım günaydın sanada. seni çok iyi anlıyorum bende aylardır rahimin normal kalınlığına dönmesini bekliyorum . dediğin gibi bekle bekle zaman durdu sanki. beklemek çok sıkıcı ve çok üzücü bir durum. bu nedenle seni çok iyi anlıyorum.
Ama yinede beklemekten başka çare yok maalesef, inşallah bu beklemelerin sonucu güzel olcak

günaydın canım sen nasılsın inş en kısa zamanda tedavine başlarsın senin doktorun kimdi??
yarın bende orda olacağım inş.. karşılaşırız belki :)

KADAŞLAR PEMBE İÇİN SALAT=I TEFRİCE OKUYACAĞIZ YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİZ

PEMBEE =1000
NURCANAN =500 okudu
TLY77 =500 okudu 500 daha okuyacak
BRC_1980 =500 okudu
AYRA_0606=300 okudu
figen84 =500 okudu 500 DAHA OKUYACAK
arkadaşlar kaç adet okuyabilirsiniz yazarsanız sevinirim ona göre düzenlyelim..

bitirince yazarsınız kızlar....allah razı olsun rabim herkesin yüzünü güldürsün inşallah
allah razı olsun hepinizden

TOPLAMDA 4282 OLUYOR =162 KALIYOR ONUDA BEN BUGÜN OKURUM HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN CAN ARKADAŞLARIM

günaydın canım sen nasılsın inş en kısa zamanda tedavine başlarsın senin doktorun kimdi??
yarın bende orda olacağım inş.. karşılaşırız belki :)

iyiyim canım bildiğiniz gibi oruç tutuyorum biraz yata yata ama Allah kabul eder inş.. Doktorum Gürkan bey canım sen saat kaçta olcaksın klinikte :)

Allah cümlemizden razı olsun Pembecim. Bari birbirimize bu şekilde yardımcı olalım başka türlü elden bişey gelmiyor (

teşekürler figencim allah razı olsun hadi yarın muayeneden sonra bize haber ver sorunsuz başla arkadaşım tedavine geliversin bebiş atıkın ya:)

Arkadaşlar herkese günaydınlar.

Bende uzun zamandır merkezler hakkında araştırmalar yapıyorum ve kararımı Bahçeciden yana verdim. inşallah bayramdan sonra muayeneye gidiyorum ve doktorum Burçak hanım :))

transferde yada opuda karşılaşırsınız belki fişigen 500 okuycam demiştin ya bebeğim sen 200 okurmusun annem 300 okumuş haberim yok fazla olunca sorun olurmu bilmiyorum ki ya

Canım Allahtan daha başlamadım tamam tatlım 200 tane okurum :))

Herkese hayırlı cumalar kızlar

Kızlar herkese hayırlı cumalar. Bugün transferimin 7. günü ve kahverengi lekeler geliyor çok korkuyorum bebeklerim gitti mi yani (
sizlerde de böyle bişey oldumu (((((

Kızlar herkese hayırlı cumalar. Bugün transferimin 7. günü ve kahverengi lekeler geliyor çok korkuyorum bebeklerim gitti mi yani (

Sanada hayırlı cumalar arkadaşım. Benim tüp bebek tedavim başlamadı daha ama okuduğum kadarıyla tutunma lekesiymiş onlar. Eğer Allah korusun kanamanın devamı gelirse doktorunu ara lütfen. sen içini ferah tutmaya çalış. inşallah bebeklerin seninledir

Arkadaşlar herkese günaydınlar.

Bende uzun zamandır merkezler hakkında araştırmalar yapıyorum ve kararımı Bahçeciden yana verdim. inşallah bayramdan sonra muayeneye gidiyorum ve doktorum Burçak hanım :))

merhaba canım tedavin hayırlı olsun. Bence çok doğru bi karar verdin, Bahçeci bu konuda çok başarılı bi merkez.

Hayırlı cumalar arkadaşım. Tedirginliğini anlayabiliyorum aynı durumu transferden sonra bende yaşadım hatta dedim adet oluyorum herşey buraya kadarmış diye ama çok şükür lekelenme oldu ve geçti. Meğer tutunma lekesiymiş. Şuanda oğlum var teyzeleri :)
Allah Bahçeci ekibinden razı olsun inşallah.

kızlar biraz gec oldu ama anca vakit bulabildim.. malesef benim testim negatif cıktı ve perşembe günü adet oldum tam hesapladığım gibi kısmet olursa bende eyül ekimde burcak hanımla tedavime başlayacağım.. görüsmem cok iyi geçi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…