kızlar biraz gec oldu ama anca vakit bulabildim.. malesef benim testim negatif cıktı ve perşembe günü adet oldum tam hesapladığım gibikısmet olursa bende eyül ekimde burcak hanımla tedavime başlayacağım.. görüsmem cok iyi geçi :)
kızlar biraz gec oldu ama anca vakit bulabildim.. malesef benim testim negatif cıktı ve perşembe günü adet oldum tam hesapladığım gibikısmet olursa bende eyül ekimde burcak hanımla tedavime başlayacağım.. görüsmem cok iyi geçi :)
Kızlar günaydın.. Sonunda adet oldum ve yarın kliniğe gidiyorum. Yani tedavim başlıcak inşallah :)))))
berna bende merak ettim baktım hep yazmışmısın die ama neyse üzülme herşey nasip inşallah çok uzun sürmeden gelsin bebeğin arkadaşım:)kızlar biraz gec oldu ama anca vakit bulabildim.. malesef benim testim negatif cıktı ve perşembe günü adet oldum tam hesapladığım gibikısmet olursa bende eyül ekimde burcak hanımla tedavime başlayacağım.. görüsmem cok iyi geçi :)
Kızlar günaydın.. Sonunda adet oldum ve yarın kliniğe gidiyorum. Yani tedavim başlıcak inşallah :)))))
Pembecim nasılsın?
Ayra tedavin ne durumda?
burcu bebek nasıl?
Nurcanan nerelerdesin?
pembecim nasılsın?
Ayra tedavin ne durumda?
Burcu bebek nasıl?
Nurcanan nerelerdesin?
sen beni sormamışsın ama karapekcim ben cevap vereyim(
bende iyiyim gün sayıyorum işte bayramdan sonra istanbula gelcez tedavi için. Hem heyecanlıyım hemde tedirginim(
Sen beni sormamışsın ama Karapekcim ben cevap vereyim(
Bende iyiyim gün sayıyorum işte bayramdan sonra istanbula gelcez tedavi için. Hem heyecanlıyım hemde tedirginim(
kızlar nasılsınız... bu aralar giremiyorum nete malum çok yoğun geçiyor....taşınmak nekadar zormuş bide oruçda tutuyorum üstüne sıcaktaa feçi derecede valla zorluyo beni ...şuan ofisi görseniz harabe gi heryer heryerde bense netin başında kaytarıyorum... toparlama baya zaman alacak gibi görünüyor ....tabi benim gibi tembel biri varken dahada uzayacak
resmen silbaştan işyeri açmış kadar olduk...önceden 2 3 gün geliyordum bundan sonra ful işyerindeyim.... çok sıkıcı...
gerci eşimle çalıştığım için birazdaha şanslıyım ama yinede ben ev kuşu olmayı tercih ediyordum..
neyse hayırlısı artık ....kocişi seven zahmetini çekermişş
Pembecim nasılsın?
Ayra tedavin ne durumda?
burcu bebek nasıl?
Nurcanan nerelerdesin?
Kızlar günaydın. Normalde yarın test günüm benim. Bu sabah evde kendim test yaptım ikinci silikte olsa görünüyor. sizce nedir durum?
Yani net değildi ama var gibiydi hamile miyim sizce?
Kızlar günaydın. Normalde yarın test günüm benim. Bu sabah evde kendim test yaptım ikinci silikte olsa görünüyor. sizce nedir durum?
hadi hayırlı olsun canım inş sonunda da güzel haberler vermek nasip olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?