Kızlar merhaba. Ben Mustafa Bahçecinin hastasıyım ve 2 ağustos test günüm çok heyecanlıyım(
Birde kasıklarımda adet olcakmışım gibi sancı var. Ya adet olursam diye çok korkuyorum(
Kızlar merhaba. Ben Mustafa Bahçecinin hastasıyım ve 2 ağustos test günüm çok heyecanlıyım(
Birde kasıklarımda adet olcakmışım gibi sancı var. Ya adet olursam diye çok korkuyorum(
Kızlar günaydın. Normalde yarın test günüm benim. Bu sabah evde kendim test yaptım ikinci silikte olsa görünüyor. sizce nedir durum?
Yani net değildi ama var gibiydi hamile miyim sizce?
Kızlar kan verdim sonuç bekliyorum..
Kızlar kan verdim sonuç bekliyorum..
canım hadi bakalım bizde heyecanla bekliyoruz
almadın mı daha sonucu hadi bekliyoruz ama..........
Kızlar şükürler olsun hamileyim :)) şuanki duygularımı nasıl anlatsam inanın bilmiyorum bi gülüyorum bi ağlıyorum böyle saçma sapan ruh hali içindeyim sizler anlarsınız beni. Allahım Bahçeci ekibinden razı olsun. Darısı isteyen tüm bayanların başına inşallah. Bu mutluluğu her bayan yaşamalı mutlaka diye düşünüyorum
Kızlar sonunda kırmızılar geldi :)) Adet oldum yarın kliniğe gidicem ve büyük ihtimalle iğnelere başlıcaz :))
Allahım sonunda yani çok şükür. Bigün adet olcagıma bu kadar sevincegimi tahmin etmezdim
Tly, sanırım aynı dönemlerde opu ve transferlere gircez arkadaşım :))
Kızlar sonunda kırmızılar geldi :)) Adet oldum yarın kliniğe gidicem ve büyük ihtimalle iğnelere başlıcaz :))
Allahım sonunda yani çok şükür. Bigün adet olcagıma bu kadar sevincegimi tahmin etmezdim
Gözünaydın arkadaşım şimdiden tedavin hayırlı olsun. Benim tedavim eylülde başlıcak yani zaman hiç geçmiyor puffff...
Daha bugün 1 ağustos geçmez bu zaman geçmez
Kızlar günaydın, hayırlı cumalar nasılsınz görüşmeyeli :))
Teyzeleri biz 2,5 aylık maşallah :)) sizlerde ne var ne yok?
Burcu tebrikler canım bebeğin kız olcakmış okuduğum kadarıyla Allahım tamamına erdirsin...
figen seninde tedavin şimdiden hayırlı olsun arkadaşım.
ben her zaman yazamıyorum kızlar hamilelik çok zor geçiyor midem, başım çok fena yatıyorum hep(
sanırım 3 ay bitene kadar böyle olcak. tabi Allah bilirde. Darısı tez zamanda sizlerin başına kızlar.
Aklıma her geldiğinizde dua ediyorum. Dualarım sizlerle öpüyorum hepinizi
Merhaba arkadaşlar,
ben mayıs 2012 de Bahçeci Fulya'da Güvenç beyde tedaviye başladım ve agustos 2012' de ilk denememde hamile kaldım. Şu an minik meleğim 4 aylık :)). Tüp bebek düşünen herkese Güvenç beyi gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim.
Canım benim günaydın,
Hakkında hayırlısı olsun arkadaşım.. Sen nerde yaşıyordun yani kliniğe mi geldin görüşme için? iyi iyi görüşmenin iyi geçmesine çok sevindim Rabbim pozitif sonuçlar almanı nasip etsin canım benim
Canım sonucunun negatif olmasına gerçekten üzüldümama şunu unutma bundada vardır bi hayır. inşallah Bahçeci sana ışık olur ve bebeğine bir an önce kavuşursun.
Günaydın arkadaşım hadi gözünaydın sonunda kırmızılar gelmişler :)) yarın büyük ihtimal ilk iğneleri olursun :))
berna bende merak ettim baktım hep yazmışmısın die ama neyse üzülme herşey nasip inşallah çok uzun sürmeden gelsin bebeğin arkadaşım:)
günaydın canım hadi gözün aydın sorunsuz bir tedavi olsun sonunda bebek haberini alıcaz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?