Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

Kızlar merhaba. Ben Mustafa Bahçecinin hastasıyım ve 2 ağustos test günüm çok heyecanlıyım (
Birde kasıklarımda adet olcakmışım gibi sancı var. Ya adet olursam diye çok korkuyorum (

Merhaba altun, korkulacak bişey yok. Heyecan yapman normal ama korktukça stresin artar lütfen bebeğine zarar verirsin. Hem Mustafa Bahçeci kontolünde tedavi görüyor olman seni rahatlatmalı bundan sonrası dua et lütfen. Allahım pozitif haberler almanı nasip etsin

Kızlar merhaba. Ben Mustafa Bahçecinin hastasıyım ve 2 ağustos test günüm çok heyecanlıyım (
Birde kasıklarımda adet olcakmışım gibi sancı var. Ya adet olursam diye çok korkuyorum (

O adet sancısı aslında hamilelik belirtisi arkadaşım sen gönlünü ferah tut Allahın izniyle gebelik haberini alcaz burdan :)

Kızlar günaydın. Normalde yarın test günüm benim. Bu sabah evde kendim test yaptım ikinci silikte olsa görünüyor. sizce nedir durum?
Yani net değildi ama var gibiydi hamile miyim sizce?

Arkadaşlar inşallah ikinizinde güzel haberlerini alcaz Allahın izniyle.. Dualarımız sizlerle

canım hadi bakalım bizde heyecanla bekliyoruz

almadın mı daha sonucu hadi bekliyoruz ama..........

Kızlar şükürler olsun hamileyim :)) şuanki duygularımı nasıl anlatsam inanın bilmiyorum bi gülüyorum bi ağlıyorum böyle saçma sapan ruh hali içindeyim sizler anlarsınız beni. Allahım Bahçeci ekibinden razı olsun. Darısı isteyen tüm bayanların başına inşallah. Bu mutluluğu her bayan yaşamalı mutlaka diye düşünüyorum

ohhh sonunda canım yaaa nerdesin sen öldük meraktan... neyseki güzel haberlerle geldin :)) Rabbim kucağında görmeyi nasip etsin inşallah arkadaşım. Bundan sonra dualarımız diğer kardeşlerimize....

Kızlar sonunda kırmızılar geldi :)) Adet oldum yarın kliniğe gidicem ve büyük ihtimalle iğnelere başlıcaz :))
Allahım sonunda yani çok şükür. Bigün adet olcagıma bu kadar sevincegimi tahmin etmezdim

Tly, sanırım aynı dönemlerde opu ve transferlere gircez arkadaşım :))

selam figencim hadi gözünaydın sonunda tedavin başlıcak :) ben bugün 3. iğnemi vurdum gonal f kullanıyorum bakalım sana ne verilcek. herkesin değişiyor tabi tedavisine göre. ayrıca şu adeti beklemenin ne demek olduğunu bilirim. insan bekleyince zamanda geçmiyor yaa

gözün aydın canım inş herşey güzel olur...

Gözünaydın arkadaşım şimdiden tedavin hayırlı olsun. Benim tedavim eylülde başlıcak yani zaman hiç geçmiyor puffff...
Daha bugün 1 ağustos geçmez bu zaman geçmez

Gözünaydın arkadaşım şimdiden tedavin hayırlı olsun. Benim tedavim eylülde başlıcak yani zaman hiç geçmiyor puffff...
Daha bugün 1 ağustos geçmez bu zaman geçmez

Canım biliyorum insan bekleyince zaman geçmiyor ama sen elinden geldiğince düşünmemeye çalış ne bileyim kafanı başka şeylerle meşgul et. Diğer türlü dediğin gibi zaman gerçekten geçmez. Bide bakmışsın bebişin kucağında Allahın izniyle :))

Kızlar günaydın, hayırlı cumalar nasılsınz görüşmeyeli :))
Teyzeleri biz 2,5 aylık maşallah :)) sizlerde ne var ne yok?
Burcu tebrikler canım bebeğin kız olcakmış okuduğum kadarıyla Allahım tamamına erdirsin...
figen seninde tedavin şimdiden hayırlı olsun arkadaşım.
ben her zaman yazamıyorum kızlar hamilelik çok zor geçiyor midem, başım çok fena yatıyorum hep (
sanırım 3 ay bitene kadar böyle olcak. tabi Allah bilirde. Darısı tez zamanda sizlerin başına kızlar.
Aklıma her geldiğinizde dua ediyorum. Dualarım sizlerle öpüyorum hepinizi

Hayırlı cumalar arkadaşım iyiyiz seni sormalı :)) gebelik haberini verdin kayboldun kız zaten hep öyle oluyor bende inşallah hamile kalayım daha yazmıcam sizlere
hamileliğin anladığım kadarıyla zor geçiyor canım. Allah yardımcın olsun elinden geldiğince dikkat et arkadaşım. O bebişler kolay bulunmadılar unutma bizlerede dua etmeyi unutma

Merhaba arkadaşlar,

ben mayıs 2012 de Bahçeci Fulya'da Güvenç beyde tedaviye başladım ve agustos 2012' de ilk denememde hamile kaldım. Şu an minik meleğim 4 aylık :)). Tüp bebek düşünen herkese Güvenç beyi gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim.

Ayyy Allahım uzun ömürler versin arkadaşım maşallah maşallah darısı bizlere inşallah

bende bugün 225 mg gonal f ile tedaviye başladım. Senin tedavin nasıldı canım, sen neler kullandın bizlere bilgi verir misin :))

Son düzenleme:

Tly77 günaydin Abla valla birtürlü vakit bulup giremedim. Abla Ben isvicrede yasiyorum ve görüsmezlerse geldim insallah eylül Sonunda baslayacagim tedavime. Hakkimizda hayirlisi.

Figen84 Ben üzülmedim cünkü zaten biliyordum sonucun negatif cikmasina aliskinim yani. Evet herseyde vardir bi hayir. Rabbim saglikli sihatli Eli ayagi düz ve hayirli bir evlat nasip etsin. Tüm isteyenlere insallah.

Amin insallah artik 2014 bebegi istiyoruz :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…