Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

Günaydın kızlar. lütfen bana dua edin öğlen transfere gidicem inş. Allahım bu son olsun ve bu kez bebeğimin haberini alayım (((

Canım inşallah herşey istediğin gibi olur. Aynı şekilde bende herkesten dua isticem cuma günü benimde opum var hayırlısı bakalım. Elimden geldiğince stres yapmamaya çalışıyorum ama insan engel olamıyor işte (

Kızlar dularım hepimizle en kısa zamanda bebişlerimize kavuşuruz inş.. dediğinz gibi stres yapmamak elde değil ama kızlar bu çok zararlıymış ona göre hareket edin lütfen güzel şeyler düşünün ve güzel şeyler yşayın Allahın izniyle...

Kızlar selamlar, dün transferim gerçekleşti bugün 2. gün, 12 gün beklemem gerek hamile olup olmadığımı anlamak için zaman nasıl geçecek bilmiyorum ( bide birazcık bel ağrım var dünden beri yatıyorum zaten foruma girip yazayım dedim...

canım hayırlı olsun inşallh hamile kalırsın bol bol dua et ve tabiki yat dinlen asla iş yapma. bende tedavi için İstanbulu istiyorm sen nerde tedavi görüyosn ve doktorn kim ben araştryrm internetten felan işte

canım hayırlı olsun inşallh hamile kalırsın bol bol dua et ve tabiki yat dinlen asla iş yapma. bende tedavi için İstanbulu istiyorm sen nerde tedavi görüyosn ve doktorn kim ben araştryrm internetten felan işte

Fulya Bahçeci klinğinde Güvenç beyin hastasıyım canım ve çok çok memnunum çok güzel ilgileniyor herkes. ayrı bi özen var yani hastalara karşı. eğer istanbulda merkez arıyorsan bahçeciyi tavsiye ederim. ben hamile kalırım yada kalmam Allah bilir ama ben çok memnunum ordaki herkesten.

İnş hamile kalırsn canım. bende bahçeciyi çok duydum sanırım bizde orda başlıcaz ama ne zaman geleceğmize tam karar veremedk. İstanbula gelince ablamda kalcaz çünkü onun müsayit oldugu zamanı beklyorz onunda misafiri var 2-3 haftaya gitcez inş.

canımmm nasılsın, nasıl geçti transfer işlemin? sabah yazcaktm ama azcık işlerim vardı evde bilgisayarı açamadm hemen. sakın ayağa kalkma yat dinlen en azından şu 2-3 gün dikkat et kendine tamammı

canımmm nasılsın, nasıl geçti transfer işlemin? sabah yazcaktm ama azcık işlerim vardı evde bilgisayarı açamadm hemen. sakın ayağa kalkma yat dinlen en azından şu 2-3 gün dikkat et kendine tamammı

Allah razı olsun burcu sagolasın.çok şükür kolay geçti kısa sürdü orda biraz yattım dinlendirdiler 1 saat kadar sonra eve geldik hala yatıyorm zaten eşim ayağa kaldırmıyo :))

Canım benim öncelikle tedavin hayırlı olsun.benimde doktorum Güvenç bey ve şuanda 2 aylık hamileyim :)) darısı sana ve isteyen herkese inşallh. ama transferin çok yeni lütfen dikkat et kendine yat dinlen ve sakın bişey kaldırmaya kalkma dualarım herkesle Allah yardımcmz olsun.

Bugün nasılsın canım? umarım daha iyisindir kızların dediği gibi yat dinlen... bende bu arada Bahçeciden randevu aldım haftaya salı Ümit Beyle görüşcez inş güzel geçer..

Bugün nasılsın canım? umarım daha iyisindir kızların dediği gibi yat dinlen... bende bu arada Bahçeciden randevu aldım haftaya salı Ümit Beyle görüşcez inş güzel geçer..

sağol canım bugün ağrım pek yok daha iyiyim çok şükür yatıyorum dinleniyorum dikkat ediyorum yani merak etmeyin :) senin tedavin de şimdiden hayrlı olsun canım bahçeci ekibi çok iyi emin ol memnun kalcaksın haberlerini bekliyoruz :))

selam yumut bende Ümit Beyin hastasıyım yani ön görüşmemizi yaptık elimde tahlillerim vardı zaten şimdi adet olmayı bekliyorum inş adetin 2. günü tedaviye başlıcaz. Ümit bey çok iyi bi doktor görüşmemiz umut verdi bana inş sonuda böyle güzel olur :))

günaydın kızlar bugün Ümit beyle transferim var ve bol bol dualarınza ihtiyacm var. çok panik yaptım şimdi ya olmazsa diye korkuyorm ve ağlayasım geliyo durduk yere (

günaydın kızlar bugün Ümit beyle transferim var ve bol bol dualarınza ihtiyacm var. çok panik yaptım şimdi ya olmazsa diye korkuyorm ve ağlayasım geliyo durduk yere (

günaydn tubay ama böyle olmazki canım yani bu kadar korku neyin nesi bunun sana çok zararı var yapma yani güzel şeyler düşün bak sonuna geldin inş hayırlı haberlrni alırız ama stres bu işin düşmanı lütfen sakin ol arkadaşm

aaaaa canım niye bu kadar stres yapıyosun bu çok zararlı güzel düşün rahat ol, inş transferin olcak sonra evine gelip dinlenceksin yapma lütfen bol bol dua oku Allahım yardım eder inan bana...........

Selam canım inş bi sürü yumurta toplanır :) moralini yüksek tut lütfen dualarımız seninle.. bende Bahçecide tedavi görcem inş. senin doktorun kimdi canım??

Canım benim doktorum Ümit Bey ve çok memnunum şimdilik herşey yolunda inş gebelik haberimi veririm sizlere sadece stresliyim işte o kadar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…