Günaydın kızlar. lütfen bana dua edin öğlen transfere gidicem inş. Allahım bu son olsun ve bu kez bebeğimin haberini alayım(((
Canım inşallah herşey istediğin gibi olur. Aynı şekilde bende herkesten dua isticem cuma günü benimde opum var hayırlısı bakalım. Elimden geldiğince stres yapmamaya çalışıyorum ama insan engel olamıyor işte(
Kızlar selamlar, dün transferim gerçekleşti bugün 2. gün, 12 gün beklemem gerek hamile olup olmadığımı anlamak için zaman nasıl geçecek bilmiyorum( bide birazcık bel ağrım var dünden beri yatıyorum zaten foruma girip yazayım dedim...
canım hayırlı olsun inşallh hamile kalırsın bol bol dua et ve tabiki yat dinlen asla iş yapma. bende tedavi için İstanbulu istiyorm sen nerde tedavi görüyosn ve doktorn kim ben araştryrm internetten felan işte
Fulya Bahçeci klinğinde Güvenç beyin hastasıyım canım ve çok çok memnunum çok güzel ilgileniyor herkes. ayrı bi özen var yani hastalara karşı. eğer istanbulda merkez arıyorsan bahçeciyi tavsiye ederim. ben hamile kalırım yada kalmam Allah bilir ama ben çok memnunum ordaki herkesten.
Kızlar selamlar, dün transferim gerçekleşti bugün 2. gün, 12 gün beklemem gerek hamile olup olmadığımı anlamak için zaman nasıl geçecek bilmiyorum( bide birazcık bel ağrım var dünden beri yatıyorum zaten foruma girip yazayım dedim...
canımmm nasılsın, nasıl geçti transfer işlemin? sabah yazcaktm ama azcık işlerim vardı evde bilgisayarı açamadm hemen. sakın ayağa kalkma yat dinlen en azından şu 2-3 gün dikkat et kendine tamammı
Fulya Bahçeci klinğinde Güvenç beyin hastasıyım canım ve çok çok memnunum çok güzel ilgileniyor herkes. ayrı bi özen var yani hastalara karşı. eğer istanbulda merkez arıyorsan bahçeciyi tavsiye ederim. ben hamile kalırım yada kalmam Allah bilir ama ben çok memnunum ordaki herkesten.
Bugün nasılsın canım? umarım daha iyisindir kızların dediği gibi yat dinlen... bende bu arada Bahçeciden randevu aldım haftaya salı Ümit Beyle görüşcez inş güzel geçer..
Bugün nasılsın canım? umarım daha iyisindir kızların dediği gibi yat dinlen... bende bu arada Bahçeciden randevu aldım haftaya salı Ümit Beyle görüşcez inş güzel geçer..
Kızlarr acil cevappppp bahçeci fulya da tüp bebek ücreti ilçalarla ne kadara geliyo
günaydın kızlar bugün Ümit beyle transferim var ve bol bol dualarınza ihtiyacm var. çok panik yaptım şimdi ya olmazsa diye korkuyorm ve ağlayasım geliyo durduk yere(
günaydın kızlar bugün Ümit beyle transferim var ve bol bol dualarınza ihtiyacm var. çok panik yaptım şimdi ya olmazsa diye korkuyorm ve ağlayasım geliyo durduk yere(
Kızlar selamm yarın opum var ve çok heyecanlıyım dualarınıza ihtiyacım var.........
Selam canım inş bi sürü yumurta toplanır :) moralini yüksek tut lütfen dualarımız seninle.. bende Bahçecide tedavi görcem inş. senin doktorun kimdi canım??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?