Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

sağol canım. ben Güvenç beyin hastasıyım ama sana şunu söyleyebilirm ordaki her doktor çok başarılı yani hangisi olursa fark etmez ben tesadüfen gittim özellikle Güvenç beyi seçmemiştim şans diyelim :) ben merkezi kesinlikle öneriyorum

Kızlar bugün Ümit beyle görüşmemiz var heyecan yaptım. aranızda Ümit beyin hastası olan kim var bana bilgi verebilirmi lütfen !!!

Kızlar bugün Ümit beyle görüşmemiz var heyecan yaptım. aranızda Ümit beyin hastası olan kim var bana bilgi verebilirmi lütfen !!!

canım bende Ümit Beyin hastasıyım çok memnun kalcaksın emin ol çok tatlı bi doktor gayet sakin motive edici bi sesi var yani bana öyle geliyo :) elinde tahlil sonuçların varmı bilmiyorum ama isteyebilir rahim filmi falan. bende sabah ordaydım bugün adetin ikinci günü yaa iğnelere başlıyoruz inş :)

yumut bende Ümit beyin hastasıyım ve dün transferim vardı. sağolsun çok ilgili bi doktor aynı şekilde hemşireler falan tüm ekip ilgili ve gayet başarılılar zaten gidince farkı göreceksin canım. gidip geldikten sonra yaz lütfen canım

Kızlar herkesin tedavisi hayırlısı olsun ve Allahım güzel güzel sonuçlar almanızı nasip etsin inş. Bende Bahçeciden Burçak hanımın hastasıyım ve onlar sayesinde şuanda 4 aylık hamileyim Allah ordaki herkesten razı olsun 10 yıllık bebek özlemimiz sona erdi darısı isteyen herkesin başına :)

duru80, bende Burçak hanımın hastasıyım çok tatlı bi bayan çok memnunum inş bende gebe kalırım sürekli dua ediyorum biraz daha sabretmem gerek sanırım...

duru80, bende Burçak hanımın hastasıyım çok tatlı bi bayan çok memnunum inş bende gebe kalırım sürekli dua ediyorum biraz daha sabretmem gerek sanırım...

aynen canım sabırlı olmak ve sakin olmaya çalışmak bu tedavide çok önemli. ama maalesef her ikisinide yapmak gayet zor kendimden biliyorum )) bide eşlerin desteği o kadar önemliki ben eşimin hakkını asla ödeyemem hep yanımdaydı ve en büyük desteğim oydu sonrada merkezim yani doktorum.

Kızlar günaydın dün görüşmem çok güzel geçti ve anne olacağmı hissettirdi bana Ümit bey sağolsn. ayrıca merkezi çok beğendim gayet güzel bi yerde, herkes güler yüzlü ve tertemz bi merkezdi. aynı şekilde eşimde beğendi. Allah izin verirse adetimle başlıcaz tedaviye ve bi aksilik çıkmazda gecikmezde 10 gün sonra adet olmam gerek genelde ay sonlarında adet oluyorum bakalım hayırlısı :)

canım şimdiden tedavin hayırlı olsun merkez hakkında bende aynı şeyleri düşünmüştüm ilk görüşmeye gittiğimde. ama stres yapmamaya çalış ben kaç gün adet olmayı bekledim ve geç oldum. sen sakin ol canım her zamanki gününde olur inş.

canım hayırlı olsun bakalım benimde öğleden sonra opum var bugün dua edin bana bi sürü yumoş toplansın (

sevgili yumut, tedavin hayırlı olsun ve Allahım gebelik haberi almayı nasip etsin. bende bahçecide tedavi gördm bi kızım var :) güzel bi merkez başarılı doktorları var hadi bakalım yolun açık olsun :)

canım hayırlı olsun bakalım benimde öğleden sonra opum var bugün dua edin bana bi sürü yumoş toplansın (

canım dualarımız seninle sakin ol kendi kendini rahatlat bebişlerine kavuşcaksın bugün öyle düşün :)

yumutcum seninde hayırlı olsun canım tedavin. inş güzel bi tedavi sürecinden geçersin :) bizimle güzel haberlerini paylaşırsın herkese selamlar :))

iyi dileklerinz için sağolun kızlar umarım herşey güzel olur ve yolunda gider. bahçeci kliniği içimize çok sindi. görüşme yaptğmız ilk merkez zaten ama direk tamam burası dedik :))

iyi dileklerinz için sağolun kızlar umarım herşey güzel olur ve yolunda gider. bahçeci kliniği içimize çok sindi. görüşme yaptğmız ilk merkez zaten ama direk tamam burası dedik :))

hadi bakalım hayırlı olsun canım :) benimde doktorum Gürkan Bey ama eşimde Emre beyle görüşmüştü. testleri yaptırdık ve eşim tese ameliyatı olcak sonra tüp bebeğe geçicez inşallah..

hadi bakalım hayırlı olsun canım :) benimde doktorum Gürkan Bey ama eşimde Emre beyle görüşmüştü. testleri yaptırdık ve eşim tese ameliyatı olcak sonra tüp bebeğe geçicez inşallah..

figencim nasılsın yoktun kaç gündür?? canım geçmiş olsun eşin ameliyat olcakmış canını sıkma ama basit bi operasyon ve sonunu düşün bebişine kavuşcaksın Allahın izniyle..

figencim nasılsın yoktun kaç gündür?? canım geçmiş olsun eşin ameliyat olcakmış canını sıkma ama basit bi operasyon ve sonunu düşün bebişine kavuşcaksın Allahın izniyle..

günaydn canım. evet eşim ameliyat olcak ama çok şükür canımızı sıkmamaya çalışıyorz. dediğin gibi sonunda bebişimize kavuşcaz Allahın izniyle. inş tedavimiz sonuç verir..

kızlar sabah eşimle gidip kan verdik ve orda bekledik sonuçlar çıktı veeeee hamileyim... merkezde önce çığlıklar attım sonra başladım ağlamaya şuan yazarken bile ağlıyorum... sonrasında bi telefon trafiği annem, kayınvalidem, kardeşim, arkadaşlarım herkesi aradık ve müjdeyi verdik... Kızlar çok güzel bi mutlulukmuş kalbim fırlayacak gibi atıyo kaç saattir.. Rabbim isteyen herkese bu sevinci yaşatsın.. Bahçeci kliniğne çok çok teşekkür ediyorum onların sayesinde anne olcam inş. çok mutluyum çoook...

ayyy canım benim çoook mutlu oldum Allh analı babalı büyütsn inş. ağla tabi ağla bunlar sevinç gözyaşları arkadaşım :))))) darısı başıma inşşş

canımmm çok sevindim bizlerede moral oldun Allahım kucağına almayı nasip etsin inşallh arkadaşım :)) kendine artık çok çok dikkat et bu 2 ay falan çok önemli bizide sürekli haberdar et tekrardan hayırlı olsun can

canım çok çok mutlu oldum Allahım analı babalı büyütsün inşallaaahhhhhhh :)) benimde transferimin 3.günü inşallh bende burda güzel haberler veririm sizlere....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…