gamzecim günaydn çok güzel yazmışsın çektiğimz sıkıntıların yanında mide bulantısı nedirki.. benim 4. denemem olacak ve artık kafayı yememek elde değil.. senin doktorun kimdi canım ben son şansımı bahçecide denemek istiyorum buda olmazsa artık neye yapcaz hiç bilmiyorm..şimdi arayıştayım işte bahçeciyi istiyorum bu kez
Kızlar bugün Ümit beyle görüşmemiz var heyecan yaptım. aranızda Ümit beyin hastası olan kim var bana bilgi verebilirmi lütfen !!!
Kızlar bugün Ümit beyle görüşmemiz var heyecan yaptım. aranızda Ümit beyin hastası olan kim var bana bilgi verebilirmi lütfen !!!
Kızlar herkesin tedavisi hayırlısı olsun ve Allahım güzel güzel sonuçlar almanızı nasip etsin inş. Bende Bahçeciden Burçak hanımın hastasıyım ve onlar sayesinde şuanda 4 aylık hamileyim Allah ordaki herkesten razı olsun 10 yıllık bebek özlemimiz sona erdi darısı isteyen herkesin başına :)
duru80, bende Burçak hanımın hastasıyım çok tatlı bi bayan çok memnunum inş bende gebe kalırım sürekli dua ediyorum biraz daha sabretmem gerek sanırım...
Kızlar günaydın dün görüşmem çok güzel geçti ve anne olacağmı hissettirdi bana Ümit bey sağolsn. ayrıca merkezi çok beğendim gayet güzel bi yerde, herkes güler yüzlü ve tertemz bi merkezdi. aynı şekilde eşimde beğendi. Allah izin verirse adetimle başlıcaz tedaviye ve bi aksilik çıkmazda gecikmezde 10 gün sonra adet olmam gerek genelde ay sonlarında adet oluyorum bakalım hayırlısı :)
Kızlar günaydın dün görüşmem çok güzel geçti ve anne olacağmı hissettirdi bana Ümit bey sağolsn. ayrıca merkezi çok beğendim gayet güzel bi yerde, herkes güler yüzlü ve tertemz bi merkezdi. aynı şekilde eşimde beğendi. Allah izin verirse adetimle başlıcaz tedaviye ve bi aksilik çıkmazda gecikmezde 10 gün sonra adet olmam gerek genelde ay sonlarında adet oluyorum bakalım hayırlısı :)
canım hayırlı olsun bakalım benimde öğleden sonra opum var bugün dua edin bana bi sürü yumoş toplansın(
iyi dileklerinz için sağolun kızlar umarım herşey güzel olur ve yolunda gider. bahçeci kliniği içimize çok sindi. görüşme yaptğmız ilk merkez zaten ama direk tamam burası dedik :))
hadi bakalım hayırlı olsun canım :) benimde doktorum Gürkan Bey ama eşimde Emre beyle görüşmüştü. testleri yaptırdık ve eşim tese ameliyatı olcak sonra tüp bebeğe geçicez inşallah..
figencim nasılsın yoktun kaç gündür?? canım geçmiş olsun eşin ameliyat olcakmış canını sıkma ama basit bi operasyon ve sonunu düşün bebişine kavuşcaksın Allahın izniyle..
kızlar sabah eşimle gidip kan verdik ve orda bekledik sonuçlar çıktı veeeee hamileyim... merkezde önce çığlıklar attım sonra başladım ağlamaya şuan yazarken bile ağlıyorum... sonrasında bi telefon trafiği annem, kayınvalidem, kardeşim, arkadaşlarım herkesi aradık ve müjdeyi verdik... Kızlar çok güzel bi mutlulukmuş kalbim fırlayacak gibi atıyo kaç saattir.. Rabbim isteyen herkese bu sevinci yaşatsın.. Bahçeci kliniğne çok çok teşekkür ediyorum onların sayesinde anne olcam inş. çok mutluyum çoook...
kızlar sabah eşimle gidip kan verdik ve orda bekledik sonuçlar çıktı veeeee hamileyim... merkezde önce çığlıklar attım sonra başladım ağlamaya şuan yazarken bile ağlıyorum... sonrasında bi telefon trafiği annem, kayınvalidem, kardeşim, arkadaşlarım herkesi aradık ve müjdeyi verdik... Kızlar çok güzel bi mutlulukmuş kalbim fırlayacak gibi atıyo kaç saattir.. Rabbim isteyen herkese bu sevinci yaşatsın.. Bahçeci kliniğne çok çok teşekkür ediyorum onların sayesinde anne olcam inş. çok mutluyum çoook...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?