canım öncelikle tebrık ederımm.Allah kucağına almayı nasip etsin.szin problemınız neydi rica etsem yazar mısın??
Slm azosperm şiddetli sperm azlıgı , morfolojı sorunu var Eger sorunuz buysa kliniği kesinlikle tavsiye ederim
Slm azosperm şiddetli sperm azlıgı , morfolojı sorunu var Eger sorunuz buysa kliniği kesinlikle tavsiye ederim
Arkadaslar ben coktandir girmiyordum internet kotam dolmasina ragmen yazmak sizinle paylasmak istedim 4. Deneme istanbul bahceci klinigi Doktorum Rabbim ondan her iki dunyada razi olsun Mustafa Bahceci tek embryo blast gebelik asisi yapildi 19 eylulde persembe test yaptirdim 124 cikti 21 eylul yani bugun tekrar baktirdim 275 cikti rabbim tum isteyenlere yasatsin Rabbime binlerce sukurler olsun belirti olarakta sol kasik tarafimda surekli ince bir sizi goguslerde dolgunluk uclarinda hafif bacaga inen agri vardi hatirladiklarim bu kadar. Rabbime emanetttt
canım ben ıkı kere tüp bebek yaptırdım.bırıncısı baska bır merkezde ıkıncısı bahçecıde ama negatıf ne yazık kı.pko var bende bır de elde edılen yumurtlalar kalıtesız
merhaba buket, Allah tamamına erdirsin, kucağına almayı da büyütmeyi de nasip etsin, inan ne kadar sevindiğimi anlatamam, senin pozitif sonuç almanla kendimi bebeğe daha yakın hissediyorum, bu duygu bile muhteşem, gerçek hamilelik duygusu nasıl bir şey acaba, Allah bu duyguyu tatmayı bizlere de nasip etsin inşaallah,
sen ve bebeğin Allaha emanet olun, bizlere de dua et
Canım bende tüp bebek merkezi araştırıyorum.bizde sorun hem bende hem eşimde( bahçecinin embriyoloji labaratuvarı gayet iyiymiş.bide ön görüşme için ücret almıyolarmış. Eşim işlerini ayarlarsa bu hafta görüşme için randevu alcaz inşallahh.bakalım kısmet canım.
hemde ne ucret ılk gorusme ıcın 225 dı yanılmıyorsam ???????
bende bayramdan sonra gidip görüşmeyi düşünüyorumm.. sizz görüştünmüzmü acaba ilk izlenimlerinizi anlatımısınızz..Az önce Bahçeci Fulya ile görüştüm öngörüşme için ücret almıyorlar ama muayene olmak isterseniz Güvenç beyi tercih ettim 275 tl dediler.
herşey güzel olucakkkkbundan sonra bahceci gecen heryerde gozum olucak😄cunku bende ilk gorusmemi telefonla da olsa buradi ile yapicam
Herkese merehabalar..Bayram sonrası kısmetse ben de Bahçecideyim. İnşallah bi aksilik çıkmazsa Güvenç Beyle tedaviye başlamayı planlıyorum. Ne zamandır başlıkların takipçisiyim her yerde bahçeci yorumlarıyla karşılaşıyorum. Okuduklarımdan ve daha önce yaşadığım kötü tecrübeden sonra Bahçecide denemeye karar verdim. Rabbim isteyen herkese annelik duygusunu yaşatsın bu duygudan mahrum etmesin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?