Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

heriste bir hayir vardir diyerek bakma cok guzel.o kadar hassas bir konu ki hic moral bozmadan elimizden geleni yapip takdiri Allaha birakmak cok sukur inanan insanlariz bu sureci de sabirla dua ile e guzel sekilde guzel sonuclarla atlatiriz ins

bende bayramdan sonra gidip görüşmeyi düşünüyorumm.. sizz görüştünmüzmü acaba ilk izlenimlerinizi anlatımısınızz..

Merhaba öncelikle geç cvp veriyorum kusura bakmayın yeni gördüm mesajınızı henüz gitmedim randevumuz 12 ekimde idi fakat güvenç bey seminere katılacakmış bayramdan sonraya kaldı.Kendisi aradı beni bu bile bana umut oldu :)

Merhaba arkadaslar bende bayramdan önce on görüşmeyi yaptım hasta olmayı bekliyorum tedavi için bizim sorunumuz eşimde sperm sayımız iyi fakat ileri hareketli düşük 2 yıldır cocuğumuz olmuyor 1 sene önce varikosel ameliyatı oldu ama bebis olmadi😞artık umudumuz burası hepimiz mutlu ayrılırız burdan insallah herkese bu yolda sabır diliyorum

guzel haberlerinizi aliriz ins takip edicem sizi biz daha testler istendi onlari yaptircaz

Merhaba Aysenaz,güzel haberini bekliyoruz. Bizimde 10 yıllık evlilik süresince çocuğumuz olmadı ve tavsiye üzerine Bahçecide Güvenç beye gittik. Allahıma şükürler olsun ki ilk tüp bebek denememde hamile kaldım. Şu an minik meleğim 6,5 aylık. Rabbim sana da tez vakitte hayırlı bir evlat nasip eder inşallah...

selam kızlar. bişey sorucam size. bahçeci çok mu yoğun, ilgi alaka nasıl. gittiğimizde çok mu bekliyruz. birkaç arkadaş çok yoğun diye yazmış.

Tabii ki yoğun ancak randevu ile gideceğin için bekleme süresinde bir sorun olmuyor. İlgi alaka tam anlamıyla 10 numara. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Ben Güvenç beyde tedavi gördüm ve şu an minik meleğim 6,5 aylık. Darısı başına inşallah....

guzel haberlerinizi aliriz ins takip edicem sizi biz daha testler istendi onlari yaptircaz

Bu haberler beni çok mutlu ediyor Allah uzun sağlı ömürler versin evladınıza dualarınızı esirgemeyin bizi biz anlarız

kızlar bende bahçeci hastasıyım...ve 5. denememde şu anda hamişim....daha bugün öğrendim değerim 804 çok şükür.....allahım keseyi görmeyi ve kalp atışınıda duymayı nasip etsin inşallah....darısı herkesin başına.... burayada yazdım çünkü ben merkezden çok memnun kaldım....daha önceki denedğim merkezlere hiç benzemiyor....tedavi olsun..ilaçlar olsun çok farklıydı.... ekip olarak çok iyiler özellikle laboratuvar koşulları ileri teknoloji....bence iyi yerdesiniz....

gözünaydın canım hayırlısı olsun Allah kucağınada almayı nasip eder inş dr kimdi bu arada

tabiki yogun cok aratirdim ben gitmeden orda bekletken meraktan diger bayanlarla da konustum yogun basaridan geliyor aonucta talep cok fazla bende ilk defa gittim ama negatif hicbiseyle karsilasmadim biyle devam eder sonucumuzda pozitif olur ins

hayirli olsun Rabbim kucagina sagligiyla sihhatiyla almanizi nasip etsin boyle guzel haberleri paylasalim ki bize de umut olsunnnn

insallah hep beraber güzel haberler alırız bizde testleri yaptırdık Perşembe sonuç çıkıyor sonrada adet olmayı beklicez ☺️☺️

cok heyecanliyim ben sonuclari pazartesi alicaz dojtorumuza aytun hanima randevu aldigimiz gun esim de sperm vericek herseyin hayirlisiii canim hepimiz icin

hayırlı olsun Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin bizim için umut oluyorsunuz

teşekkürler canım.... doktorum erbil beydi....

Allah tüm isteyenlere tez zamanda çifter çifter nasip etsin inşallah
Allah sağlıkla, analı babalı kucağımıza almayı nasip etsin
Pazartesi test günümdü, hamileyim, bugünde kan verdim değerim 2 katına çıkmış.
Benim doktorumda Erbil beydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…