Allah tüm isteyenlere tez zamanda çifter çifter nasip etsin inşallah
Allah sağlıkla, analı babalı kucağımıza almayı nasip etsin
Pazartesi test günümdü, hamileyim, bugünde kan verdim değerim 2 katına çıkmış.
Benim doktorumda Erbil beydi.
Benim doktorumda aytun hanım 😊sizin sorun neydi canım ilk denemeniZmi
Merhaba hanimlar,
bende eylül ayinda bahcecide tedavime basladim doktorum burcak hanimdi. bu ayin 22. de beta hcg sonucumdan hamile oldugumu ögrendim. ilk denememizde cok sükür hersey yolunda gitti. rabbim orada calisanlardan doktorlardan herkesden razi olsun.. el üstünde tuttular..
Bu sabah dayanamayip evde test yaptim emin olmak icin iki cizgi.
Allahima binlerce kez sükürler olsun bu duyguyu banada tattirdigi icin..
Merhaba hanimlar,
bende eylül ayinda bahcecide tedavime basladim doktorum burcak hanimdi. bu ayin 22. de beta hcg sonucumdan hamile oldugumu ögrendim. ilk denememizde cok sükür hersey yolunda gitti. rabbim orada calisanlardan doktorlardan herkesden razi olsun.. el üstünde tuttular..
Bu haberler beni çok mutlu ediyor Allah uzun sağlı ömürler versin evladınıza dualarınızı esirgemeyin bizi biz anlarız
kızlar bende bahçeci hastasıyım...ve 5. denememde şu anda hamişim....daha bugün öğrendim değerim 804 çok şükür.....allahım keseyi görmeyi ve kalp atışınıda duymayı nasip etsin inşallah....darısı herkesin başına.... burayada yazdım çünkü ben merkezden çok memnun kaldım....daha önceki denedğim merkezlere hiç benzemiyor....tedavi olsun..ilaçlar olsun çok farklıydı.... ekip olarak çok iyiler özellikle laboratuvar koşulları ileri teknoloji....bence iyi yerdesiniz....
Gözün aydın canım. Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.[/QUOTE)
hayirli olsun darisi once ben😄 sonra tüm isteyenlere nasip etsin ins benim ilk denemem olcak ins daha asilama mi tup bebek mi belli deil ama bakalim hayirlisi olur ins bize tavsiyeleriniz olursa dinleriz
Merhabalar,
bu güzel habere çok sevindim. Ben de ilk denememde hamile kalmıştım ve doktorum Güvenç beydi. Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Allah sağlıklı, analı-babalı kucağına almayı nasip etsinTüm isteyenlere de tez zamanda çifter çifter nasip etsin inşallah
Merhaba hanimlar,
Merhaba hanimlar,
hayirli olsun beta sonucunu da ogrenebilirmiyim bide transferden sonra kacinci gun yaptiniz tahlili cok mu soru sordum bilmiyorum ama merak ediyorum
Herkese merhaba,
Benim birkaç olumsuz doktor tecrübem oldu, bu nedenle güvenilir, beni dinleyen, anlayan bir doktor arayışı içindeyim. İlk tüp bebek denemem olacak.
Halkalı'da oturuyorum, evime yakın olmasa da en azından Avrupa yakasında bir yer olsun istiyorum.
İlk görüşme - tanışma için Bahçeci Fulya'dan Dr. Aytun Hanım'dan randevu aldım. Kafamda bir sürü soru, endişe var. Aranızda onun hastası olanlar varsa bana biraz bilgi verebilir mi? Nasıl bir süreçten geçtiniz, neler yaşadınız, doktorla iletişiminiz nasıldı?
Teşekkür ederim şimdiden.
Allah hepimize sağlıklı yavrular nasip etsin.
Merhaba ben aytun hanımın hastasıyim şimdilik hersey yolunda gidiyor benimde ilk denemem Pazartesi iğnelere başladık oncesinde testler istedi onları yaptırdık aytun Hanım'a hersekilde ulaşabiliyorum özellikle maillerine hemen cevap veriyor ben memnunum açıkcasi
Çok teşekkür ederim. Sakıncası yoksa şikayetiniz neydi ve doktor hanım nasıl testler istedi öğrenebilir miyim? Benim polikistik overim var, eşimde de morfoloji, hareketlilik ve sayıda sıkıntı var. Sizi nasıl yönlendirdi?
Bizim problemimiz eşimden kaynaklı hareket ve morfoloji sıkıntımız var bir yıl önce varikosel ameliyatı oldu en son morfolojisi 6 ya yükseldi ama hızlı hareketli spermler düşük bizden hormon testleri istedi biz dışarda devlet hastanesinde yaptırdık hastalığın 2.gunude başladık ignelere
Ayşenaz Merhaba ;
Öncelikle tedavin hayırlı olsun.inşh hayırlı sonuçlasın...
çok kısa tutarak sormak istediğim birşey var.
bende bir sıkıntı yok ama rahim film ve yumurta takibi yapılmadı.adetlerim herşey düzenli ultrasyonda bakılan ya da alttan bakılan kontrollerde bu zamana kadar birşey çıkmadı.
ama eşimde seninde aktarmış olduğun gibi...hareket hız morfoloji ilgili sıkıntı var.ayrıca varikosel varve varikosel 3 safhada yani en son.nispetten çok çıkan tahilide hareket ve hız daha iyi gibi ama morfoloji hep %1 hiç değişmedi.
Doktorumuz Emre bey Fulya da...Bekleyin sayı hız hareket arttarken değişecek diyor.ama morfoloji hiç bir testte değişmedi oynamadı hiç.yaşım 34 eim 35..artık beklemek istemiyorum.Emre beyde farkında ve bu haftasonu karar verin dedi.
ama ne daha iyi nerden başlayalım bilemiyorum.Hangisi daha mantıklı yaşayan sizlerden yani benden önce yaşayan sizlerden bilgi almak isterim.
eşimle bir diyoruz bekleyelim ama neyi bekliyoruz bundan öncede 3 ay bekleyin demişti bekledik.
bir diyoruz ki varikosel ameliyatı olsun belki değerler düzelir gerek kalmadan birşeye doğal yolla gelsin...ama gene uzunca beklicez.ameliyat sonrası süre....???
bir diyoruz aşılama deneyelim.olmazsa varikosel ameliyatı olsun öyle bekleyelim.
kusura bakma çok uzun yazdım ama.sizce sizin değerlendirmenize göre en mantıklısı size yakını oluru hangisi.???
çok tşk ederim şimdiden.Tekrar hayırlı tedaviler dilerim.Yolunuz açık olsun. Çok teşekkürler hepimizin yolu açık olsun biz 14 ay eşimin problemiyle uğraştık fakat doğal yoldan cocuğumuz olmadı ben hamile kalamayınca doktora gittim kontrolde ve testlerde bir sıkıntı çıkmadı fakat rahim filmi çektirmedim eşimde doktora gitti sperm sayısı 10 milyon ileri hızlı 0 morfoloji 1 çıktı varikosel teshısı kondu ameliyat oldu ilk 3 ay çok fazla bitkisel ürün kullandıgımızdanmıdır bilmiyorum sayı ameliyattan 4 ay sonra 78 milyona çıktı morfoloji 2 oldu ileri hızlı 0 kaldı ileri hızlı artmayınca Kaan aydosa gittik sperm dna hasar testi yaptırdık spermlerin yüzde yirmisi hasarlı çıktı klomen tedavisi uygulandı hoca normal yoldan çocuğunuz olabilir dedi fakat olmadı bizim yaslarımız 30 daha fazla beklemek istemedik o yüzden tüp bbebeğe başladık aytun hanım aşılama önerdi aşılamada rahim filmi istiyorum dedi biz şansımız daha yüksek olsun diye tüp bebeğe karar verdik bize ameliyatın fayda etmediğini düşünüyorum ama hamile kalan çok arkadasta var bilemiyorum ama maddi acıdan sıkıntınız yoksa tüp bebek deneyin derim ama Kaan hocanıntedavisinden memnun kaldık morfolojı yüzde 6 ya ileri hareketli yüzde7 ye yükseldi klomen tedavisi işe yaradı sayılır😀
Allah hepimizin yardımcısı olsun bu yolda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?