Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

amin amin canım inşallah.....

aaa ne güzel merkezimiz aynı doktorumuz aynı hafta olarakta aynıyız sanki...

Merhaba hanimlar,

bende eylül ayinda bahcecide tedavime basladim doktorum burcak hanimdi. bu ayin 22. de beta hcg sonucumdan hamile oldugumu ögrendim. ilk denememizde cok sükür hersey yolunda gitti. rabbim orada calisanlardan doktorlardan herkesden razi olsun.. el üstünde tuttular..

Bu sabah dayanamayip evde test yaptim emin olmak icin iki cizgi.

Allahima binlerce kez sükürler olsun bu duyguyu banada tattirdigi icin..

Allah sağlıklı, analı-babalı kucağına almayı nasip etsin Tüm isteyenlere de tez zamanda çifter çifter nasip etsin inşallah

Merhabalar,
bu güzel habere çok sevindim. Ben de ilk denememde hamile kalmıştım ve doktorum Güvenç beydi. Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Gözün aydın canım. Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.

Merhabalar,
bu güzel habere çok sevindim. Ben de ilk denememde hamile kalmıştım ve doktorum Güvenç beydi. Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Aminnn inşallah Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin. Burcak hanım ve Necati bey çok şanslı oldugumu söylemişlerdi yasımdan dolayı. Ve çok şükür o şans beni buldu. Sizin adınızda sevindim :))

Berraaaaa canım benim gözlerin aydın cok sevindim Rabbim yavrunu sağ salim kucağına almayı nasip etsin...
inş sağlıklı rahat bi hamilelik geçirirsin..... değerin kaç coook öptüm

hayirli olsun beta sonucunu da ogrenebilirmiyim bide transferden sonra kacinci gun yaptiniz tahlili cok mu soru sordum bilmiyorum ama merak ediyorum

hayirli olsun beta sonucunu da ogrenebilirmiyim bide transferden sonra kacinci gun yaptiniz tahlili cok mu soru sordum bilmiyorum ama merak ediyorum

Çok teşekkür ederim benim beta sonucum 165,2 çıktı doktorum çok iyi dedi. Transferin 12 günü yapıldı. Ve iki hafta sonra kese görülür demişti Burcak hanım. Test tarihim 22.ekim.

Herkese merhaba,

Benim birkaç olumsuz doktor tecrübem oldu, bu nedenle güvenilir, beni dinleyen, anlayan bir doktor arayışı içindeyim. İlk tüp bebek denemem olacak.
Halkalı'da oturuyorum, evime yakın olmasa da en azından Avrupa yakasında bir yer olsun istiyorum.
İlk görüşme - tanışma için Bahçeci Fulya'dan Dr. Aytun Hanım'dan randevu aldım. Kafamda bir sürü soru, endişe var. Aranızda onun hastası olanlar varsa bana biraz bilgi verebilir mi? Nasıl bir süreçten geçtiniz, neler yaşadınız, doktorla iletişiminiz nasıldı?
Teşekkür ederim şimdiden.
Allah hepimize sağlıklı yavrular nasip etsin.

Merhaba ben aytun hanımın hastasıyim şimdilik hersey yolunda gidiyor benimde ilk denemem Pazartesi iğnelere başladık oncesinde testler istedi onları yaptırdık aytun Hanım'a hersekilde ulaşabiliyorum özellikle maillerine hemen cevap veriyor ben memnunum açıkcasi

Çok teşekkür ederim. Sakıncası yoksa şikayetiniz neydi ve doktor hanım nasıl testler istedi öğrenebilir miyim? Benim polikistik overim var, eşimde de morfoloji, hareketlilik ve sayıda sıkıntı var. Sizi nasıl yönlendirdi?

Bizim problemimiz eşimden kaynaklı hareket ve morfoloji sıkıntımız var bir yıl önce varikosel ameliyatı oldu en son morfolojisi 6 ya yükseldi ama hızlı hareketli spermler düşük bizden hormon testleri istedi biz dışarda devlet hastanesinde yaptırdık hastalığın 2.gunude başladık ignelere

Ayşenaz Merhaba ;

Öncelikle tedavin hayırlı olsun.inşh hayırlı sonuçlasın...

çok kısa tutarak sormak istediğim birşey var.

bende bir sıkıntı yok ama rahim film ve yumurta takibi yapılmadı.adetlerim herşey düzenli ultrasyonda bakılan ya da alttan bakılan kontrollerde bu zamana kadar birşey çıkmadı.

ama eşimde seninde aktarmış olduğun gibi...hareket hız morfoloji ilgili sıkıntı var.ayrıca varikosel varve varikosel 3 safhada yani en son.nispetten çok çıkan tahilide hareket ve hız daha iyi gibi ama morfoloji hep %1 hiç değişmedi.

Doktorumuz Emre bey Fulya da...Bekleyin sayı hız hareket arttarken değişecek diyor.ama morfoloji hiç bir testte değişmedi oynamadı hiç.yaşım 34 eim 35..artık beklemek istemiyorum.Emre beyde farkında ve bu haftasonu karar verin dedi.

ama ne daha iyi nerden başlayalım bilemiyorum.Hangisi daha mantıklı yaşayan sizlerden yani benden önce yaşayan sizlerden bilgi almak isterim.

eşimle bir diyoruz bekleyelim ama neyi bekliyoruz bundan öncede 3 ay bekleyin demişti bekledik.

bir diyoruz ki varikosel ameliyatı olsun belki değerler düzelir gerek kalmadan birşeye doğal yolla gelsin...ama gene uzunca beklicez.ameliyat sonrası süre....???

bir diyoruz aşılama deneyelim.olmazsa varikosel ameliyatı olsun öyle bekleyelim.

kusura bakma çok uzun yazdım ama.sizce sizin değerlendirmenize göre en mantıklısı size yakını oluru hangisi.???

çok tşk ederim şimdiden.Tekrar hayırlı tedaviler dilerim.Yolunuz açık olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…