Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

kızlar merhaba bende perşembe günü güveç beyle başladık daha önce iki başarısız denemem oldu başka merkezde burası uğurlu gelir inşallah gerçi dr rum çok olumlu konuştu inşallah hayırlısı çok heycanlıyım:53:

Merhabalar ben 3 yillik evliyim ve 2, 5 yildir korunmuyoruz ama malesef bebegimiz olmadi 5 ay yumurta tedavisi gordum sonuc yok esimde morfoloji ve sayi dorunu var dr.biraz daha bekleyin dedi 1 yil daha normal olur diye bekledik ama olmadi bu cumartesi bahceci gulya klinihinde gorusmem var.

Son düzenleme:
Merhabalar ben 3 yillik evliyim ve 2, 5 yildir korunmuyoruz ama malesef bebegimiz olmadi 5 ay yumurta tedavisi gordum sonuc yok esimde morfoloji ve sayi sorunu var dr.biraz daha bekleyin dedi 1 yil daha normal olur diye bekledik ama olmadi bu cumartesi bahceci fulya kliniginde guvenc bey ile gorusmem var.

Merhaba Yıldız,

Ben de geçen cumartesi ilk kez Bahçeci Fulya'ya gittim, Dr. Aytun Hanım'la görüştüm. Korkularım, kaygılarım büyük ölçüde azaldı, çok memnun kaldım yaklaşımlarından. Bazı tahliller istedi ve ilaçlar verdi. Adetimin 2. gününde de gidip muayene olduktan sonra iğnelere başlayacağım. Bizi haberdar et gelişmelerden, kolay gelsin.

Haberdar ederim mutlaka aslinda bende bayan doktor istiyordum ama arkadaim guvenc beyi tavsiye etti.sen ne zamandır istiyorsun daha once tedavi gordun mu?

yıldızcım merhaba bende güvenç beyle başladım mustafa beyi istiyordum ama güvenç beyle konuşunca kendimi çok rahatlamış hisettim ve onunla devam etmeye karar verdik eşimle

Haberdar ederim mutlaka aslinda bende bayan doktor istiyordum ama arkadaim guvenc beyi tavsiye etti.sen ne zamandır istiyorsun daha once tedavi gordun mu?

Ben 2 yıla yakındır istiyorum. bende pko var, eşimde de morfoloji ve hareketlilik problemleri var. daha önce yumurtlama tedavisi gördüm klomen ve ovitrelle iğne kullandım sonuç alamadım. eşimin son tahlillerinden sonra tüp bebek önerdi daha önce gittiğim doktor.
Bahçeci'ye de farklı bir doktora görüş sormak ve bilgi almak için gittim, Aytun Hoca'ya tesadüfen denk geldim. İlgisi, tavrı, sıcaklığı çok rahatlattı beni. İlla kadın doktor olsun gibi bir isteğim yoktu ama yaşı bana yakın genç bir kadının beni daha iyi anlayabildiğini hissettim.
O gün bana smear de yaptı. sonucu çıktığında bizzat arayıp haber verdi. Dün de maille gönderdiğim kan tahlilleri sonucuma 1 saat içinde cevap yazdı. Bunlar çok önemli şeyler benim için. Rahat rahat soru sorabileceğin, seni dinleyen biri.

Arkadaşlar aslinda benim merak ettigim ve sizden ogrenmek istediğim en onemli sey tedavide asilama mi tup bebek mi olcagina biz karar verebiliyormuyuz asilamanin sansi cok dusuk ve bizim sayi ve morfolojide cok dusuk buna gore bana sirf deneme maksatli asilama yapmalarini istemiyorum.morfoloji 1 sayi 7 milyon bana asilama pek umut vermiyor tani daha gorusmeye gitmedim sma sizce ne nerler?

Siz tercih etmiyorsanız aşılamada ısrar edeceklerini hiç sanmıyorum, içiniz rahat olsun. Bazı hastalar tüp bebek fikrine sıcak bakmıyormuş, aşılamayı denemek istiyorlarmış, o zaman tabii ki yapıyorlar. Maliyeti daha düşük ve biraz daha zahmetsiz olduğu için tercih edilebiliyormuş. Ama doktor zaten şansı daha yüksek olan tüp bebeği tercih eder. Etmese bile sizin görüşünüze saygı duyar diye düşünüyorum. (ki çok haklısınız bence). bize doktorumuz "çok istiyorsanız aşılama denenebilir ama şansı tüp bebeğe göre oldukça düşük olur" dedi, biz de hiç denemek istemedik.

Teşekkür ederim cevabin icin insallah hakkimizda hayirlisi olur.

Yarin bahceci fulyada randevum var ama stresten 1 hafta once regli oldum daha ilk gorusmem olucakti simdi tedavi sureci ertekenmek zorunda kalicak.

Yarin bahceci fulyada randevum var ama stresten 1 hafta once regli oldum daha ilk gorusmem olucakti simdi tedavi sureci ertekenmek zorunda kalicak.

aynı sorun bendede oldu bu ay adet olmak üzereyim daha bir hafta var..ama doktorum gel diye mail atmış..tedavi iptal olacak diye kesin bir şey yoktur heralde..her şey normalse başlanabilir..

Merhaba kızlar bugun bahcecide Burçak hn ile randevum vardi konustuk cok guzel bir gorusme oldu ve tedaviye basladik :) cünkü bugun reglimin 2.gunuydu bir hafta erken oldugumu soyledim muayene etti tedaviye baslayabikecegimizi soyledi bende diger aya bırakmak istemedim çünkü gerekli arastirmalari esimle yapmistik ve tup bebege karar vermistik doktorumuzu ve ekibide beğendik daha fazla beklemek istemiyordum ilk muayenemi oldum ve hersey normal cikti esimin testlerini gordu ve bizim icin uygun tedavinin tup bebek olucagini soyledi yani doktorumuzla ayni fikirdeydik.Hemsiremiz Asiye hn ilk ignemi yapti ve digerlerini nasil yapicagimi gidterdi. Allah bu yolda ilerleyen herkese saglikli bebisler nasip etsin simdilik bu kadar carsamba kontrolum var kontrol sonrasi yazarim yine :) sizlerde bir gelişme var mi?

Yıldız hayırlı olsun Allah yüzünüzü güldürsün inşallah. Ben de adetin ikinci günü gidip tedaviye başlayacağım, 1 hafta içinde olur diye tahmin ediyorum. Kontrolden sonra da beni haberdar et lütfen. Günde kaç ilaç ve iğne oluyorsun, ne kadar süre devam edecek belli mi?
Bu süreçte doktor herhangi bir konuda tavsiyelerde bulundu mu? (beslenme, cinsel ilişki vs) teşekkürler kolay gelsin.

Merhaba canim gunde 2 ilac 1 ignem var ilaclarin biri balik yagi digeri folic asit digeride yumurta gelistirmek icin igne, igneyi kendin yapiyosun doktorum.Burcak hanim suan icin herhangi bir tavsiyede bulunmadi benim arastirdigim kadari ile emriyo transferi sonrasi iliski yok kan testi yapilana kadar.Birde bazi testler istedi esim ve benden kan testleri sabah onlari yaptirdik onlar ile beraber carsamba kontrole gidicem gelismelerden haberdar ederim sende haber ver tadavi surecini Hakkımızda hayirlisi olur insallah :)

Amin canım inşallah. Kontrol sonrası haberlerini bekliyorum. Kan sonuçlarınız nasıl çıktı?

Amin canım inşallah. Kontrol sonrası haberlerini bekliyorum. Kan sonuçlarınız nasıl çıktı?
Canim kontrol güzel geçti hersey yolunda yumurtalar buyuyor :) b 12 vitamini biraz dusuk ona igne verdi haftada 1 tane kalcadan yapilacak.yumurtalar icin yine ayni igne ve haplara devam ek olarak cetrotide igneside verdi 2 tane yarin ve cuma gunu 2 ser igne yapicam digeri onceki ignenin devami gonal f bunubda dozunu 300 ml dusurdu cumartesi tekrar kontrolum var.sende durumlar nedir regli oldun mu?

Maşallah, her şey yolunda gidiyor sizin için. Ben birkaç gün içinde olmayı bekliyorum, daha olmadım. Buraya her gün bakıyorum, beni habersiz bırakma olur mu? İnşallah aynı dönemde hamile kalır birlikte kucağımıza alırız yavruları. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…