Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

Merhaba Arkadaşlar, bende 1 yıllık evliyim ve henüz bebeğimiz olmadı. ben 4 yıl önce çikolata kisti ameliyatı oldum ameliyatım başarılı geçti ve bir daha kistim tekrarlamadı..hep sorunun kıst olduğunu düşünürken eşimle birlikte sperm testi yaptırmaya karar verdik. 3 gün önce gittik ve sperm testinden çok kötü sonuç aldık.eşimin hareketli spermi yok denecek kadar azmış. yani 1-2 tane varmış:( yani bizde olumsuzluklar oldukça fazla.. kısa süre içersinde tüp bebek yapmaya karar verdik..Fakat tüp bebeği nerede yaptıracağımız konusunda kararsızıs, burada yazılanlara göre bahçeci kliniğinden birçok kişi memnun. Bir de Eurofertil diye bir tüp bebek merkezi varmış,burayla ilgili bilgisi olan var mı? ya da bana önerebileceğiniz başka bir merkez? bir de bu kadar düşük sperm ile başarı elde etmemiz mumkun olabilir mi hiç biliyorum.. günlerdir karamsarlık içerisindeyım, inşallah Allah isteyen herkese bebek nasip eder..

merhaba sine80, öncelikle Allahım olmayan herkese bebek nasip etsin.ben sana bahçeci fulya kliniğini tavsiye etmek isterim.dün bahçecide Ümit Göktolga ile ön görüşmem vardı ve çok heyecanlıydım.o kadar güzel geçtiki görüşme çok umutlu çıktım klinikten :)) Allah izin verirse adetimin 2.günü tüp bebek için tedaviye başlıyoruz... senin sorunun anladığım kadarıyla eşinde. Bahçecide erkek saglıgı ile ilgilenen doktor Emre Bakırcıoğlu var. istersen bi ön görüşme yapın.bende araştırırken öğrendim.Allahım cümlemizin yardımcısı olsun işallah...

Son düzenleme:
Merhabalar,
Bende senin gibi umutsuzdum, simdi azcik sakinlestim:) ve hala denemeye devam ediyorum, sana tavsiyem öncelikle sakin olmaya calis:)) esinin sperminin Az. Olmasi buyuk Problem degil, bir arkadasim kucukken kabakulak gecirmis, adamin spermi Yok denecek durumdaydi, Micro enjeksiyon yöntemiyle 3 tane saglikli bebek sahibi oldular:)) en yakin sahitleri benim!
Nerde yaptiracagim konusunda bende foruma mesaj yazdim ama cevap gelmedi, Ben de arastiriyorum... Iyi bir Doktor ve Klinik sart bu tüp bebekte ama nasil bulacagiz? Orasi muamma? Tek yapabilecegimiz cevremizde Bunu yasamis ciftlerden tavsiye almak olsa gerek, Ben baska bir Yol bulamadim, internette aramaktan Basim döndü artik:)))))

Cevabın için çok teşekkür ederim öncelikle:)3 gündür sabah akşam deli gibi bende tüp bebek merkezlerini araştırıyorum..yakın arkadaşım 3. denemesini bahçeci kliniğinde yaptı çok şükür tuttu, kendisi gayet memnun kaldı. Bir taraftan da eurofertil de de düşünüyorum. Sanırım 2 ay içerisinde tedavime başlayacam..sen de araştırmalarında seni çeken bir merkez bulursan benimle de paylaşırsan çok sevinirim:))

Merhaba Arkadaşlar, bende 1 yıllık evliyim ve henüz bebeğimiz olmadı. ben 4 yıl önce çikolata kisti ameliyatı oldum ameliyatım başarılı geçti ve bir daha kistim tekrarlamadı..hep sorunun kıst olduğunu düşünürken eşimle birlikte sperm testi yaptırmaya karar verdik. 3 gün önce gittik ve sperm testinden çok kötü sonuç aldık.eşimin hareketli spermi yok denecek kadar azmış. yani 1-2 tane varmış:( yani bizde olumsuzluklar oldukça fazla.. kısa süre içersinde tüp bebek yapmaya karar verdik..Fakat tüp bebeği nerede yaptıracağımız konusunda kararsızıs, burada yazılanlara göre bahçeci kliniğinden birçok kişi memnun. Bir de Eurofertil diye bir tüp bebek merkezi varmış,burayla ilgili bilgisi olan var mı? ya da bana önerebileceğiniz başka bir merkez? bir de bu kadar düşük sperm ile başarı elde etmemiz mumkun olabilir mi hiç biliyorum.. günlerdir karamsarlık içerisindeyım, inşallah Allah isteyen herkese bebek nasip eder..

Merhaba sine. Ben de bahçeci fulya hastasıyım. Tedaviye başladım ama aşılama oluyorum. Mustafa bahçeci doktorum. Hastaneden memnunum. Çok araştırdım buraya karar verdim. Yarın aşılamam var

merhaba sine80, öncelikle Allahım olmayan herkese bebek nasip etsin.ben sana bahçeci fulya kliniğini tavsiye etmek isterim.dün bahçecide Ümit Göktolga ile ön görüşmem vardı ve çok heyecanlıydım.o kadar güzel geçtiki görüşme güle oynaya çıktım klinikten :)) Allah izin verirse adetimin 2.günü tüp bebek için tedaviye başlıyoruz... senin sorunun anladığım kadarıyla eşinde. Bahçecide erkek saglıgı ile ilgilenen doktor Emre Bakırcıoğlu var. istersen bi ön görüşme yapın.bende araştırırken öğrendim.Allahım cümlemizin yardımcısı olsun işallah...

Cevabin için cok teşekkürler, evet bizde aslında Bahçeci kliniğini düşünüyoruz.. İzlenimlerini buradan paylaşırsan çok sevinirim.. İnşallahhhh hhtedavin başarı ile sonuçlanır.. bir de birşey sormak istiyorum. Bahçeci kliniğinin maliyeti aşağı yukarı ne kadar acaba?

Merhaba sine. Ben de bahçeci fulya hastasıyım. Tedaviye başladım ama aşılama oluyorum. Mustafa bahçeci doktorum. Hastaneden memnunum. Çok araştırdım buraya karar verdim. Yarın aşılamam var

İnşallah tedavin olumlu sonuç verir.. cevabın için teşekkür ederim..Sanırım Bahçeci Kliniğinde karar kılacağım..

Cevabin için cok teşekkürler, evet bizde aslında Bahçeci kliniğini düşünüyoruz.. İzlenimlerini buradan paylaşırsan çok sevinirim.. İnşallahhhh hhtedavin başarı ile sonuçlanır.. bir de birşey sormak istiyorum. Bahçeci kliniğinin maliyeti aşağı yukarı ne kadar acaba?

amin canım inşallah... senin de hakkında hayırlısı... şu ana kadar ilk izlenimler çok olumlu ama bakalım tedavinin gidişatı ne olucak çok heyecanlıyım bi o kadar da korkuyorum. gelişmeleri mutlaka yazarım ama sende mutlaka haberdar et. bizde öncesinde baya bi araştırma yaptık ve burasının iyi olacağına inandık hep güzel yorumlar aldık bakalım hakkımızda hayırlısı. fiyat araştırmasıda yaptık aşağı yukarı bütün merkezlerde aynı. bahçecide ilaçlar hariç 4950 TL.ancak eşin için ayrı bi tedavi uygulanırmı ve fiyatı ne olur bilemem :((

Canım bende tüp bebek merkezi araştırıyorum.bizde sorun hem bende hem eşimde :(( bahçecinin embriyoloji labaratuvarı gayet iyiymiş.bide ön görüşme için ücret almıyolarmış. Eşim işlerini ayarlarsa bu hafta görüşme için randevu alcaz inşallahh.bakalım kısmet canım.

amin canım inşallah... senin de hakkında hayırlısı... şu ana kadar ilk izlenimler çok olumlu ama bakalım tedavinin gidişatı ne olucak çok heyecanlıyım bi o kadar da korkuyorum. gelişmeleri mutlaka yazarım ama sende mutlaka haberdar et. bizde öncesinde baya bi araştırma yaptık ve burasının iyi olacağına inandık hep güzel yorumlar aldık bakalım hakkımızda hayırlısı. fiyat araştırmasıda yaptık aşağı yukarı bütün merkezlerde aynı. bahçecide ilaçlar hariç 4950 TL.ancak eşin için ayrı bi tedavi uygulanırmı ve fiyatı ne olur bilemem :((

İnşallahh herşey istediğin gibi olur, gerçekten çok heyecanlı bir süreç, bakarsın ikizlerin oluverir:))(tabi istiyorsan:)bana da umut olacağına inanıyorum:) aşamalarını takip edeceğim, elbette bende mutlaka yazarım.Yalnız olmadığını bilmek bile insana iyi geliyor..dualarım senin ve tüm bebek isteyen anne adayları için..bilgiler için cok teşekkür ederim tekrar:)

Canım bende tüp bebek merkezi araştırıyorum.bizde sorun hem bende hem eşimde :(( bahçecinin embriyoloji labaratuvarı gayet iyiymiş.bide ön görüşme için ücret almıyolarmış. Eşim işlerini ayarlarsa bu hafta görüşme için randevu alcaz inşallahh.bakalım kısmet canım.

Sanırım herkesin ortak fikri Bahçeci, yakın arkadasım Bahçeçide tedavi sonrası hamile kaldı çok ta memnun kaldı..İnşallah herşey dilediğin gibi olur..İzlenimlerini paylaşırsan cok sevinirim:)

Sanırım herkesin ortak fikri Bahçeci, yakın arkadasım Bahçeçide tedavi sonrası hamile kaldı çok ta memnun kaldı..İnşallah herşey dilediğin gibi olur..İzlenimlerini paylaşırsan cok sevinirim:)

tabiki paylaşırım canım :) biz bayanlar için annelik duygusu çok özel Allahım isteyen herkese yaşatsın görüşmek üzere :))

Günaydın figen84, bende merkez araştırıyordum ve bahçeciyle görüşmeye karar verdim cumartesi Ümit beyle ön görüşmem vardı ve gayet umut verici görüşme oldu.bilirsin bu duyguyu insan çoğu zaman ümidini kesiyor.. sizde fazla gecikmeden bi yerde karar kılın ve en azından bi ön görüşmelere gidin tercih sizin tabiki.burada birbirimize destek olup deneyimlerimizi paylaşalım istiyorum...

Arkadaşımın eşinin sperm hareketsizliği vardı, arkadasımın da yumurta rezervi azalmıştı. 2 tüp bebek denemesini farklı hastanelerde denedi, en son bahçeciye gitti ve su an 5.5 aylık hamile:)

ayy darısı başımıza canım... çevreme bakıyorumda çok isteyenin çocuğu olmuyor.olanlarda kıymetini bilmiyor isyan edesim geliyor bazen :(( eşimle çok istiyoruz Allahım bizede bugünleri gösterir inş :((

Arkadaşımın eşinin sperm hareketsizliği vardı, arkadasımın da yumurta rezervi azalmıştı. 2 tüp bebek denemesini farklı hastanelerde denedi, en son bahçeciye gitti ve su an 5.5 aylık hamile:)

anladım canım sağlıklı güzel bi bebek dünyaya getirir inşallah. benim de polikistikoverim var.

ayy darısı başımıza canım... çevreme bakıyorumda çok isteyenin çocuğu olmuyor.olanlarda kıymetini bilmiyor isyan edesim geliyor bazen :(( eşimle çok istiyoruz Allahım bizede bugünleri gösterir inş :((

Gerçekten öyle ne kadar şanslılar aslında :)İnşallah canım Allah bize de nasip eder çocuğumuz olmasını..herkesin inşallah güzel haberlerini alırız..

Arkadaşlar tekrar merhaba,

Ben ummalı tüp bebek merkezlerini araştırmaya devam ediyorum..Bahçeci gerçekten kaliteli ve titiz görünüyor, insan bir güveniyor..bu arada Eurofertil tüp bebek merkezi ile telefonla görüştüm..Eşimin babası orayı önermişti bize(kayınpederim Kadın doğum uzmanı) telefonda görüştüğümde tüp bebek tedavilerinin paket paket olduğunu söylediler.mesela bir paket var o baya ilgimi çekti.. Şöyle ki 4 tüp bebek denemesinin toplam ücreti olarak 10.000 TL diyorlar. Eğer 4 tüp bebek denemesinin ardından hamilelik gerçekleşmezse paranın tümünü iade ediyorlar.(diyorlar ki bebek doğuncaya kadar geçerli yani kişi hamilelik geçirip düşürürse yine de ücret iadesi yapıyorlarmış) bana mantıklı geldi sanki daha az stres olurum gibi geliyor bu kadar ücrete bu kadar hak tanıdıkları için.. bilemiyorum sizler ne düşünüyorsunuz?

Back
X