Merhaba Arkadaşlar, bende 1 yıllık evliyim ve henüz bebeğimiz olmadı. ben 4 yıl önce çikolata kisti ameliyatı oldum ameliyatım başarılı geçti ve bir daha kistim tekrarlamadı..hep sorunun kıst olduğunu düşünürken eşimle birlikte sperm testi yaptırmaya karar verdik. 3 gün önce gittik ve sperm testinden çok kötü sonuç aldık.eşimin hareketli spermi yok denecek kadar azmış. yani 1-2 tane varmışyani bizde olumsuzluklar oldukça fazla.. kısa süre içersinde tüp bebek yapmaya karar verdik..Fakat tüp bebeği nerede yaptıracağımız konusunda kararsızıs, burada yazılanlara göre bahçeci kliniğinden birçok kişi memnun. Bir de Eurofertil diye bir tüp bebek merkezi varmış,burayla ilgili bilgisi olan var mı? ya da bana önerebileceğiniz başka bir merkez? bir de bu kadar düşük sperm ile başarı elde etmemiz mumkun olabilir mi hiç biliyorum.. günlerdir karamsarlık içerisindeyım, inşallah Allah isteyen herkese bebek nasip eder..
merhaba sine80, öncelikle Allahım olmayan herkese bebek nasip etsin.ben sana bahçeci fulya kliniğini tavsiye etmek isterim.dün bahçecide Ümit Göktolga ile ön görüşmem vardı ve çok heyecanlıydım.o kadar güzel geçtiki görüşme çok umutlu çıktım klinikten :)) Allah izin verirse adetimin 2.günü tüp bebek için tedaviye başlıyoruz... senin sorunun anladığım kadarıyla eşinde. Bahçecide erkek saglıgı ile ilgilenen doktor Emre Bakırcıoğlu var. istersen bi ön görüşme yapın.bende araştırırken öğrendim.Allahım cümlemizin yardımcısı olsun işallah...
Son düzenleme: