Merhaba canım.benim yumurtalar dün toplandı transfer gününü bekliyoruz pazartesi transfer yapılcak. senin kadar heyecanlı ve stresliyim benimde 3. denemem bu(
Insallah hepimizin hayirli haberlerini aliriz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba canım.benim yumurtalar dün toplandı transfer gününü bekliyoruz pazartesi transfer yapılcak. senin kadar heyecanlı ve stresliyim benimde 3. denemem bu(
İnşallah bu son tedaviniz olur bebeğinize kavuşursunuz
Sizin 8 tedavidede mi hep döllenme sorunu oldu?
Benim 1 tüp denemem oldu bahçeci umutta benimde 17 yumurta toplandı döllenme gayet iyi oldu ama devam etmediler şimdi ikinci başka bir merkezde yaptırcam aylardır birçok ilaç bitkisel takviye aldım ama genede korkuyorum gene aynısı olursa diye
Bu durum tekrar edebiliyor Muş yumurtadan mı sperm den mi net belli degil inşallah Rabbim yüzümüzü güldürür..
Önemli değil canım :) nasılsın bu arada? ben yarına randevu aldım ön görüşmem var inş iyi geçer bakalım..
Kızlar selam, görüşmeden geliyorum. Yani şunu söyleyim Bahçeci merkezi insana gerçekten güven veriyomuş.Doktorlar ve ekip çok ilgiliydi. Ben Gürkan beyle, eşim ise Emre beyle görüştü. bizde sorun her ikimizde. Görüşme bize baya bi umut verdi açıkçası.hiç bilmediğimz şeylerden bahsettiler tedavi ile ilgili.bazı testler istendi benden ve eşimden umarım sonrası güzel olur dua edin olurmu(
Kadınlar günümüz kutlu olsun :)) bi sonraki kadınlar gününe kadar bol bebişimiz olsun :))
Kadınlar günümüz kutlu olsun :)) bi sonraki kadınlar gününe kadar bol bebişimiz olsun :))
Figen tekrar merhaba ilk izlenimlerini burada paylaşmışsın şimdi gördüm:) içine sinmesine çok sevindim insallah başında sonuna kadar herşey yolunda geçer..acaba senden ne tür testler istediler ben şu anda istanbul dışında olduğumdan bu testlerin tümünü yaptırıp gelmeyi planlıyorum..ne zaman tedaviye başlamayı planlıyorsun? dualarım seninleee:)
Kızlar Zita west adına başlık açılmış sabah ordaydm konuştk azck.bahçeciyle beraber kitap çıkarmşlar ben almayı düşünüyrm. sizlerinde haberi olsun istedm. doğal yoldan nasıl hamile kalınır bide tüp bebekte dikkat edilmesi gerekn konularndan bahsediyomş kitap. işimize yarar diye düşünüyrm. bide sabah tv.de izledim ve gazetede gördüm.
Kızlar Zita west adına başlık açılmış sabah ordaydm konuştk azck.bahçeciyle beraber kitap çıkarmşlar ben almayı düşünüyrm. sizlerinde haberi olsun istedm. doğal yoldan nasıl hamile kalınır bide tüp bebekte dikkat edilmesi gerekn konularndan bahsediyomş kitap. işimize yarar diye düşünüyrm. bide sabah tv.de izledim ve gazetede gördüm.
Allah razı olsun canım.Prolaktin, TSH, sT4, tam kan sayımı, HIV 1+2 ab, HbsAg ve bide kan grubu canım. bunlar istendi ama yakın zamanda elinde olan varsa onlarıda götürebilirsin.
Yaaa benim haberim yok kitaptan falan(
Çok teşekkür ederimmm, ben hepsinin yaptırmıştım geçen hafta bugünde 21. gün olan bir test vardı progesteron onu yaptırdım..aşamlarını heyecanla takip ediyorum:)
Günaydın kızlar. lütfen bana dua edin öğlen transfere gidicem inş. Allahım bu son olsun ve bu kez bebeğimin haberini alayım(((
Günaydın kızlar. lütfen bana dua edin öğlen transfere gidicem inş. Allahım bu son olsun ve bu kez bebeğimin haberini alayım(((