Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

İnşallah bu son tedaviniz olur bebeğinize kavuşursunuz
Sizin 8 tedavidede mi hep döllenme sorunu oldu?
Benim 1 tüp denemem oldu bahçeci umutta benimde 17 yumurta toplandı döllenme gayet iyi oldu ama devam etmediler şimdi ikinci başka bir merkezde yaptırcam aylardır birçok ilaç bitkisel takviye aldım ama genede korkuyorum gene aynısı olursa diye
Bu durum tekrar edebiliyor Muş yumurtadan mı sperm den mi net belli degil inşallah Rabbim yüzümüzü güldürür..

Insallah canim. Bu benim bahcecide yaptirdigim 2. Denemem. 1. Denememde 33 yumurta toplanmisti ve 5 döllenmisti ama devam etmediler. 2. 14 yumurta 2. Si döllendi. Tek embryo orta kalite. Pek umudum yok ama Allah buyuktur. I istedimi veriyor. Bende kac ay önce ilac ve bitkisel takviye aldim. Bir tane gelisti insallah oda tutar.

Önemli değil canım :) nasılsın bu arada? ben yarına randevu aldım ön görüşmem var inş iyi geçer bakalım..

Figencim merhaba, nasıl geçti görüşmen, bahçeci kliniğiydi değil mi? öyle hatırlıyorum..izlenimlerini anlatırsan sevinirimm, umarım herşey yolundadır..

Kızlar selam, görüşmeden geliyorum. Yani şunu söyleyim Bahçeci merkezi insana gerçekten güven veriyomuş.Doktorlar ve ekip çok ilgiliydi. Ben Gürkan beyle, eşim ise Emre beyle görüştü. bizde sorun her ikimizde. Görüşme bize baya bi umut verdi açıkçası.hiç bilmediğimz şeylerden bahsettiler tedavi ile ilgili.bazı testler istendi benden ve eşimden umarım sonrası güzel olur dua edin olurmu:((

Figen tekrar merhaba ilk izlenimlerini burada paylaşmışsın şimdi gördüm:) içine sinmesine çok sevindim insallah başında sonuna kadar herşey yolunda geçer..acaba senden ne tür testler istediler ben şu anda istanbul dışında olduğumdan bu testlerin tümünü yaptırıp gelmeyi planlıyorum..ne zaman tedaviye başlamayı planlıyorsun? dualarım seninleee:)

Figen tekrar merhaba ilk izlenimlerini burada paylaşmışsın şimdi gördüm:) içine sinmesine çok sevindim insallah başında sonuna kadar herşey yolunda geçer..acaba senden ne tür testler istediler ben şu anda istanbul dışında olduğumdan bu testlerin tümünü yaptırıp gelmeyi planlıyorum..ne zaman tedaviye başlamayı planlıyorsun? dualarım seninleee:)

Allah razı olsun canım.Prolaktin, TSH, sT4, tam kan sayımı, HIV 1+2 ab, HbsAg ve bide kan grubu canım. bunlar istendi ama yakın zamanda elinde olan varsa onlarıda götürebilirsin.

Kızlar Zita west adına başlık açılmış sabah ordaydm konuştk azck.bahçeciyle beraber kitap çıkarmşlar ben almayı düşünüyrm. sizlerinde haberi olsun istedm. doğal yoldan nasıl hamile kalınır bide tüp bebekte dikkat edilmesi gerekn konularndan bahsediyomş kitap. işimize yarar diye düşünüyrm. bide sabah tv.de izledim ve gazetede gördüm.

Kızlar Zita west adına başlık açılmış sabah ordaydm konuştk azck.bahçeciyle beraber kitap çıkarmşlar ben almayı düşünüyrm. sizlerinde haberi olsun istedm. doğal yoldan nasıl hamile kalınır bide tüp bebekte dikkat edilmesi gerekn konularndan bahsediyomş kitap. işimize yarar diye düşünüyrm. bide sabah tv.de izledim ve gazetede gördüm.

Aaa konu buraya mı taşındı tamam devam o zaman :) ben bahçeciye mail attım onlar kitabı kargoyla yolladı kızlar okumaya başladım bile:))

ben bahçecinin sitesine mail attım kargoyla göndercekler banada :)

Allah razı olsun canım.Prolaktin, TSH, sT4, tam kan sayımı, HIV 1+2 ab, HbsAg ve bide kan grubu canım. bunlar istendi ama yakın zamanda elinde olan varsa onlarıda götürebilirsin.

Çok teşekkür ederimmm, ben hepsinin yaptırmıştım geçen hafta bugünde 21. gün olan bir test vardı progesteron onu yaptırdım..aşamlarını heyecanla takip ediyorum:)

Çok teşekkür ederimmm, ben hepsinin yaptırmıştım geçen hafta bugünde 21. gün olan bir test vardı progesteron onu yaptırdım..aşamlarını heyecanla takip ediyorum:)

tamam sine80 bende burdan paylaşcam aşamalarımı :) sende en kısa başlarsın tedaviye inş :)

Kızlaaaarr herkese iyi pazarlar...cuma gününden beri Zita Westin kitabını okuyorm ve bitirmk üzereyim nerdeyse :)) kitap çok güzel bilgiler veriyo ayrıca rengarenk bi kitap insanın bakınca okuyası geliyor :)) normalde ben pek uzun uzun sayfalı kitaplar okumayı sevmem ama bunda rastgele açıp okuyabiliyrm her sayfada ayrı bilgi var şiddetle tavsiye ediyorm kızlaar :)))

Günaydın kızlar. lütfen bana dua edin öğlen transfere gidicem inş. Allahım bu son olsun ve bu kez bebeğimin haberini alayım :((((

Günaydın kızlar. lütfen bana dua edin öğlen transfere gidicem inş. Allahım bu son olsun ve bu kez bebeğimin haberini alayım :((((

Canım dularım seninle Allahım yardımcımız olsun.benimde perşembe günü transferim var burdan nasıl geçtiğini felan paylaş lütfen bende çok stresliyim işallah çok güzel geçer ve güzel sonuçlar alırız hepimiz.........

Back
X