Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

canım nasıl geçti transferin? merak ediyorum en kısa zamanda yaz lütfen stresin banada yansıdı :)

canım sağolasın iyi geçti geldiğimden beri yatıyorum şöyle bi bakim foruma dedim biraz belim ağrıyo doktor olabilir dedi çok rahatsız etmiyo yatıyorm işte :) çok stres yaptm giderken baya kastım kendimi ama çok şükür atlattım şimdi test zamanını beklicez nasıl geçicek bilmiyrm ama zaman akıp gidiyo bi şekilde :) yarın yazarm yine iyi geceler herkese....

Herkese günaydn. kızlar bugün opum var herkesten dua istiyorum Allah hepimizn yardmcısı olsun...

Canım Allahın izniyle bi sürü yumuşların toplanır :) sakin ol ve bol bol dua et arkadaşım ayrıca herşeyi yaz burda sizler bana yol gösteriyosnuz ben daha yolun çok başındaym dualrım seninle...

kızlar selam. bu hafta transferiniz olmuştu kaç döllenmeniz oldu ve kaçıncı gün transfer yapıldı size ve bu arada nasılsnz :)

kızlar selam. bu hafta transferiniz olmuştu kaç döllenmeniz oldu ve kaçıncı gün transfer yapıldı size ve bu arada nasılsnz :)

iyiyim canım çok sagol. evde dinleniyorum hiçbişey yapmıyorm :)) canım benden 9 yumurta alındı 9unada işlem yapıldı ama 6sı döllendi. benimki 3. gün transferi canım

merhaba canım.benim pzt transferim oldu bugün 5.günüm gün sayıyıormda :) benden 12 yumurta toplandı ve 10 tanesi işleme girdi canım ama 8 döllenme gerçekleşti. 6 tanesini dondurdk bakalım belki lazım olur :)

merhaba canım.benim pzt transferim oldu bugün 5.günüm gün sayıyıormda :) benden 12 yumurta toplandı ve 10 tanesi işleme girdi canım ama 8 döllenme gerçekleşti. 6 tanesini dondurdk bakalım belki lazım olur :)

iyi yapmışsnız canım inşallh hayırlı haberlerini alırız. ben haftaya istanbula geliyorm ve hemen Güvenç beyden randevu alcam bende başlıyorm tedaviye kızlar hakkımızda hayırlsı olsun inş.

Kızlar herkesin tedavisi hayırlı olsun.. Allah izin verirse haftaya salı günü Bahçecide görüşmem var bende sizlerin arasına katılcam inş :)

Kızlar herkesin tedavisi hayırlı olsun.. Allah izin verirse haftaya salı günü Bahçecide görüşmem var bende sizlerin arasına katılcam inş :)

buyur canım gel bekleriz :)) midem bulanıyo hala yaa birazda belim ağrıyo kesin adet olcam inş olurumda tedaviye başlarız artık ...

Kzızlar herkese günaydın. cuma günü opum vardı ve paylaşmak istedim. 8 yumurta toplandı 6 tanesine işlem yapıldı ve 5 döllenme gerçekleşti. bugün 3. gün ve transfer için aradılar öğlen gidiyoruz lütfeen dularınızı esirgemeyin :((

Kzızlar herkese günaydın. cuma günü opum vardı ve paylaşmak istedim. 8 yumurta toplandı 6 tanesine işlem yapıldı ve 5 döllenme gerçekleşti. bugün 3. gün ve transfer için aradılar öğlen gidiyoruz lütfeen dularınızı esirgemeyin :((

canım günaydn. dualarımız seninle ve lütfen stres yapma inşallh bebişin sana sıkı sıkı tutunur. ayrıca tavsiyem 2-3 gün yat mutlaka dinlen kendini asla yorma

Allah yardımcın olsun canım hayırlı haberlerini ver bize inş.

canım dualarım hepimizle Allah yardımcımız olsun..

Kızlaaaaarrr adet oldum sonundaaaa :)) her ay sinirlerimi bozan durum bu kez beni çok mutlu etti :) 2 gündür kasıklarım ve belim ağrıyordu bugün sonunda hastalandım yarın gitcem hastaneye inş tedaviye başlıyoruz çok heyecanlyım :))

Kızlaaaaarrr adet oldum sonundaaaa :)) her ay sinirlerimi bozan durum bu kez beni çok mutlu etti :) 2 gündür kasıklarım ve belim ağrıyordu bugün sonunda hastalandım yarın gitcem hastaneye inş tedaviye başlıyoruz çok heyecanlyım :))

canım hadi bakalım inş tedavin başlıyooo yani :) bende nisan adetimle başlıyorum günler geçmiyoki sanki :( beni rahatlatan tek şey güvenilir bi merkezde olduğmu bilmem...

canım hadi bakalım gözünaydın :) bende yarın görüşmeye gidiyorum inş güzel geçer birbirimize dua edelim ...

Tedaviye başlayan yada başlayacak olan herkesin Allah yardımcsı olsun yaşadığım bu mutluluğu sizlerinde yaşamasını istiyorum. biraz mide bulantıları, sancılar oluyo ama çektiğimiz sıkıntıların yanında bunlar neyki dimi :)) dualarım sizlerle kızlarr..

Tedaviye başlayan yada başlayacak olan herkesin Allah yardımcsı olsun yaşadığım bu mutluluğu sizlerinde yaşamasını istiyorum. biraz mide bulantıları, sancılar oluyo ama çektiğimiz sıkıntıların yanında bunlar neyki dimi :)) dualarım sizlerle kızlarr..

gamzecim günaydn çok güzel yazmışsın çektiğimz sıkıntıların yanında mide bulantısı nedirki.. benim 4. denemem olacak ve artık kafayı yememek elde değil.. senin doktorun kimdi canım ben son şansımı bahçecide denemek istiyorum buda olmazsa artık neye yapcaz hiç bilmiyorm..şimdi arayıştayım işte bahçeciyi istiyorum bu kez

Back
X