Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım nasıl geçti transferin? merak ediyorum en kısa zamanda yaz lütfen stresin banada yansıdı :)
Herkese günaydn. kızlar bugün opum var herkesten dua istiyorum Allah hepimizn yardmcısı olsun...
kızlar selam. bu hafta transferiniz olmuştu kaç döllenmeniz oldu ve kaçıncı gün transfer yapıldı size ve bu arada nasılsnz :)
kızlar selam. bu hafta transferiniz olmuştu kaç döllenmeniz oldu ve kaçıncı gün transfer yapıldı size ve bu arada nasılsnz :)
merhaba canım.benim pzt transferim oldu bugün 5.günüm gün sayıyıormda :) benden 12 yumurta toplandı ve 10 tanesi işleme girdi canım ama 8 döllenme gerçekleşti. 6 tanesini dondurdk bakalım belki lazım olur :)
Kızlar herkesin tedavisi hayırlı olsun.. Allah izin verirse haftaya salı günü Bahçecide görüşmem var bende sizlerin arasına katılcam inş :)
Kzızlar herkese günaydın. cuma günü opum vardı ve paylaşmak istedim. 8 yumurta toplandı 6 tanesine işlem yapıldı ve 5 döllenme gerçekleşti. bugün 3. gün ve transfer için aradılar öğlen gidiyoruz lütfeen dularınızı esirgemeyin(
Kzızlar herkese günaydın. cuma günü opum vardı ve paylaşmak istedim. 8 yumurta toplandı 6 tanesine işlem yapıldı ve 5 döllenme gerçekleşti. bugün 3. gün ve transfer için aradılar öğlen gidiyoruz lütfeen dularınızı esirgemeyin(
Kızlaaaaarrr adet oldum sonundaaaa :)) her ay sinirlerimi bozan durum bu kez beni çok mutlu etti :) 2 gündür kasıklarım ve belim ağrıyordu bugün sonunda hastalandım yarın gitcem hastaneye inş tedaviye başlıyoruz çok heyecanlyım :))
Kızlaaaaarrr adet oldum sonundaaaa :)) her ay sinirlerimi bozan durum bu kez beni çok mutlu etti :) 2 gündür kasıklarım ve belim ağrıyordu bugün sonunda hastalandım yarın gitcem hastaneye inş tedaviye başlıyoruz çok heyecanlyım :))
Tedaviye başlayan yada başlayacak olan herkesin Allah yardımcsı olsun yaşadığım bu mutluluğu sizlerinde yaşamasını istiyorum. biraz mide bulantıları, sancılar oluyo ama çektiğimiz sıkıntıların yanında bunlar neyki dimi :)) dualarım sizlerle kızlarr..