- 11 Kasım 2014
- 937
- 1.031
- 113
- 41
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım tutunma ilk 4 gün içinde oluyormuş bende 5 günlük rapor al veya izin kullan derimHa birde şunu merak ediyorum kimileri transferden sonra işe gitmemişler, yatıp dinlenmişler.. Bu şart mı? Yani günlük hayatına devam edemiyor musun bu süreçte?
Anladım çok teşekkürler cvp için.. :)canım tutunma ilk 4 gün içinde oluyormuş bende 5 günlük rapor al veya izin kullan derim
maşallah embniyolarınıza canım 5. gün embriyosu adetin 17-21. günler arası konuluyormuş rahim kalınlığı hazır olduğunda canımSlm arkadaşlar bende bu ay tüp bebek tedavisine başladık 21 yumurta toplandı 20 tanesi bölündü 17 tane embriyom oldu sonra 5ci güne en kaliteli 4 embriyom kaldı ve donduruldu 6 Ekim muayene için gidecem ne transfer yapılıyor bu konuda yardımcı olursanız sevinirim
canım tam hatırlayamamakla birlikteArkadaşlar merhaba bn bu ay Mustafa hoca ile tedaviye baslicam salı günü ilk tedavi günü şehir dışından gelecm İstanbul'a doktor tedaviden önce bi kaç tahlil istedi ama ben kağıdı kaybettim tahlilleri hatırlayan varsa yardımcı olabilir mi acaba
Teşekkür ederim canimcanım tam hatırlayamamakla birlikte
tam hemotoloji testi
rubella
tsh
anti tpo
proloktin
anti tg
hcv aklımda
Canım hayırlı olsun inşallah bebeğini sağlıkla kucağına aldığın haberleri de alırızÇok beklediğim an geldi nihayet adet oldum ve insallah bugün Mustafa bey ile tedaviye başlicaz rabbim herkesi sevindirsin insallah
Sizdemi müstecep bey hastasımısınız bende onunla görüştüm sizin fikriniz ne odu doktor içinBana ve eşime yapılmıştı hergçhangi bir sorun cıkmadı. Benim yumurtalarım kalitesiz ve polikistik over. Tek sorunun bu demişti en sonki gittigim kadın dogum uzmanı ve cocugun da genetigine baktırmayı unutma demişti. Şimdi işte müstecep beyle konuştuk o da aynılarını söyledi. Simdi gonal f ignesini kullanıyorum yumurtaların toplanıcak dedi eşinin spermiyle döllenip genetige gidicek dedi rahim kalınlaşıncada transferini yapıcaz dedi acıkcası kısa ve öz konustu .
Maşallah çok sevindim Nasıl gidiyor son durumunuz nedir bende müstecep beyle başlıyorumda Nasıl bi doktor biraz bilgilendirirmisinizGünaydııınnn arkadaşlar... Dün öğlen kan verdim beta hcg.sonuç çıkınca maşl atarız dediler Gece mail atmışlar. Veeee 12.günüm sonuç 213.. Sabah müstecep hocayı aradım 8 de.. Afferriiinnnn sana hamilesin dedi.. İnanamıyorummmm.. Rüya gibi.. Yıllar sonraa hamişiiimmmmm... 2 gün sonra tekrarla dedi. Niye kötü mü dedim. Yok sadece artışı görmeliyiz dedi ama kafamda soru işareti kaldı. Kötü bi değer mi. Aranızda böyle betası 200 çıkıp hamileliği devam eden var mı?