Senin Kaçıncı denemendi canım.., kaç embriyo oluşuyordu tedavinde. ..,tedavi zor bir süreç maddi manevi insanlar birsürü beklentiye giriyorlar..,anlayabiliyorum eğer Kişiler yok sayılıyorlarsa üzücü tabii.. ama senin durumun bana umut veriyor bebeğine kavuşmuşsun sağlıkla huzurlu yılların olsun yavrunla ..Açıkcası ben bir mucize beklemiyorum ana mucizelerde inanıyorum

..Kişisel bir yakınlık ilgide beklemiyorum olması gereken sadece güler yüz ve karşılıklı saygı ben bir hastayım profesyonel olarak sadece derdime çare olabilecek sorularıma cevap alabileceğim yenilikçi bilgili ve cesaretli bir hekim istiyorum..Yurtdışında önemli merkezlerde hep profesör lerle yoluma devam ettim ama tedavilerimin hepsi birdiğeri ile aynıydı,herşey aynı arada bir farklı ilaçlar ama prösedür aynı.. Demekki doğrusu bu değil .., Bana teorık de ve pratikte başarılı teknik donanımı iyi embriyoloji lab. Gelişmiş bir merkez lazım orasıda bahçeci gibi geliyor Mustafa hocayıda yenilikçi yaklaşımından dolayı dikkatle takip ediyorum,ama tabii medyanın gücü de önemli..,tabiiki merkez ile ilgili birsürü farklı görüş olacak insanlar umutlarının peşinde beklenti ne kadar yüksekse hayal kırıklıkları o denli artıyor....Kimse hayrına çalışmıyor ama bazı merkezlerde gereksiz tetkiklerle sömürülen hastalarda Yok değil en önemlisi ‘Etik’bunun dışında bence ,başarılı bir merkezde insan gücünün maliyeti başarısı ile orantılı olmalı sonuç olarak hizmetin maliyetinin yüksek olması çok normal..senin kaçıncı denemendi...