Tüp Bebek Merkezleri bahceci klinizginde tup bebek deneyenler (2013-2014 yili arasi)

Benimde erbil bey canim..ayy sorma herkeste bi belirti var devamli arastirriyorum ama bende bisi yok doktorum normal oldugunu soyluo ama nebilim iste endiseleniyorumevet benimde dondurulmus 5 gun embriosuydu cnm

aynen canım inşallah hamileyizdir diyip moral toplayalım yoksa bende kafayı yemek üzereyim durup durup birde ağlıyorum ki hiç sorma
sizdeki problem ne idi canım

aynen canım inşallah hamileyizdir diyip moral toplayalım yoksa bende kafayı yemek üzereyim durup durup birde ağlıyorum ki hiç sorma
sizdeki problem ne idi canım

Cikolata kistim vardi tuplerim kapali cikti ve laparoskopi oldum.tupler alindi sizin neydi canim? Ins biran once kavusurz bebisimize tek embrio mu transfer edildi?

Cikolata kistim vardi tuplerim kapali cikti ve laparoskopi oldum.tupler alindi sizin neydi canim? Ins biran once kavusurz bebisimize tek embrio mu transfer edildi?

yok canım bize 2 embiryo transfer edildi bizdeki sorun eş kaynaklı azosperm yani
inşallah bu işin sonu ikimiz için de güzel biter senin kaçıncı denemen benim bu 3. oldu inşallah son olur

yok canım bize 2 embiryo transfer edildi bizdeki sorun eş kaynaklı azosperm yani
inşallah bu işin sonu ikimiz için de güzel biter senin kaçıncı denemen benim bu 3. oldu inşallah son olur

Cok gecmis olsun cnm ya zor ve yorucu isler aman sonu guzel olsun da benim henuz ilk olucak 26 yasimdayim blast tranfer edildi ama bilmiyorum tabi

Cok gecmis olsun cnm ya zor ve yorucu isler aman sonu guzel olsun da benim henuz ilk olucak 26 yasimdayim blast tranfer edildi ama bilmiyorum tabi

canım bence sen kaygılanma yaşın genç vucudun embiryoyu hemen alır ve hamile olursun
bakalım bana nasip olacak mı ben 33 yaşındayım

canım bence sen kaygılanma yaşın genç vucudun embiryoyu hemen alır ve hamile olursun
bakalım bana nasip olacak mı ben 33 yaşındayım

Buarada banada tek embrio transfer edildi.yumurta sayimda da yasima gore az ayin 19 test gunum sizinde 20si ozmn:) vakit gecmek bilmio ins tutucak ikimizinkide:)buarada bu donemde ozellikle dikkat ettiginiz bisi var mi ..ben devamli yatmiorum mesela, diger denemelerinizdede mi hicbisi hissetmemistiniz?

canım ben diğer 2 denemem de sürekli yattım sonuç olumsuz oldu bu sefer ilk 3 gün biraz dikkat ettim çok da yatmadım
hem çok yamak iyi değil diyorlar rahime kan gitmesi için kısa yürüyüşler yapılması lazımmış
mesela bugün dışarıya çıkacaz eşimle yarım saat kadar yürüyeceğiz bunun dışında dikkat ettiğim bişey yok açıkçası
birde sanada demişlerdir protein ağırlıklı beslenin diye ona dikkat ediyorum bu kadar
inan ki bende sonucu merak ediyorum inşallah hayırlısı olur Rabbime güveniyorum biz elimizden gelen herşeyi yaptık gerisi
Allahın takdiri artık . halen hiçbir belirti ağrı sizi yok bende

Ayy sorma cnm ya bende de hic belirti yok :)sadece cok idrara cikuyorum ama o hep vardi.cok yorma kendini yinede agir yuruyusler yap cnm muckk kocaman.

canım bu fıyatlar raporlumu

yok raporlu fiyat değil. tabi henüz daha bitmedi belki daha ilaç almam gerekecek. henüz harcadığım kadarı bu. sadece verirsem ilaca para vericem. yarın transfer günüm. 5. günde transfer yapılacak. 6 yumurtamında 6 sı döllendi iyi durumda. inşaalah bebişim tutunacak.

Test mi yapsak acaba ya cikmicani biliyorum da nebilim iste😭 belki bi idrar yaparim bugum

açıkçası benim cesaretim yok daha önceki deneyimlerden dolayı kendimde o cesareti göremiyorum ama sen isityosan yap
benide bilgilendir canım inşallah pozitif çıkar

canım test yaptın mı

Ay cnm yapamiyorum ya ama tutmadi heralde benim hic ii seyler hissetmiyorum.yarin 8.gunum cuma gunu bi kan vercem bakalim ozmn belli olur die dusunuyorum.yarin regl gunum seviniyodum regl zamani belirtim yok tuttu heralde die de megerse bu ilaclar regliyide erteliyomus. Senin cifr ebrio sen onlarda sonuc dha erken cikio nie yapmiosun gerci insan yapamio dimi yaparim diodum da i cesareti bulamiyorum kendimde

Buarada eski doktorumla gorustum bugun hicbir belirti olmamasina cok guzel dio, gerci dusunuyorum da kotu diyemez herlade moral icin:)

selam kizlar benim de bugun 8.gun benim adet olacakmis gibi agrilarim var benim merkezim anadolu saglik merkezi bende yaklastikca korkuyorum olmadiysa diye anladimki bu surecte en zoru beklemekmis

artık kafayı takmana gerek yok canım olduysa zaten tutunmuştur. inşallah olumlu olacak moralini bozma ben bu cumartesi direk kan testi yaptıracağım çalıştığım için hafta içi yaptırmak istemiyorum iş yerindeyken olumsuz sonucu almak istemem o yüzden cumartesi yaptıracağım canım sonucu yazarım Allahı takdiri ne ise onu yaşayacağız

selam kizlar benim de bugun 8.gun benim adet olacakmis gibi agrilarim var benim merkezim anadolu saglik merkezi bende yaklastikca korkuyorum olmadiysa diye anladimki bu surecte en zoru beklemekmis
evet en zoru beklemek aynı korku hepimizde var benimde bugün sivilcelerim çıktı her adet döneminde çıkar yine çıktı ve arada adet sancısı yaşıyorum. olmadı gibi düşünüyorum kendi açımdan artık bekleyip göreceğiz mevlam neylerse güzel eyler

yarin idrar testi yapsam mi bilmiyorum en azindan olumsuz olursa kendimi alistiririm

Benim yarin adet olmam gerekiyor ve hic belirtim yok eskiden agrilarim olirdu onlarda kayboldu kizlar, gercii ben lapaoskopide olmustum gecen ay ayy hadi kizlar ya ins hepimizin tutmustur bebisleri,crionene % 8 bu jeli kullaniyomusunuz sizde?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…