- 16 Nisan 2019
- 241
- 133
- 23
- 45
- Konu Sahibi Nimet yardim
-
Ben Güvenç beyin hastasıyım yarın transferim var çok iyi bir doktorcanım güvenç beyin de çok methini duydum sosyal medyada canlı yayında denk geldim mehmet beye soru sordum cevapladı sonra num. bıraktım ona aradı beni ön görüşmeye gittim ücretsiz içim ısındı onda karar verdim kendisi baya ilgili bir doktor
Sanırım bende mehmet beye gidecem şimf randevu alacam bakalım hayırlısıyla haziranda başlayacam siz nezaman başladınız benim amh düşük sanırım bu konuda başarılıymışcanım güvenç beyin de çok methini duydum sosyal medyada canlı yayında denk geldim mehmet beye soru sordum cevapladı sonra num. bıraktım ona aradı beni ön görüşmeye gittim ücretsiz içim ısındı onda karar verdim kendisi baya ilgili bir doktor
Ben de karar verdim bahçeciyle gideceğiz gibi görünüyor ama selen hanım mı berfu hanım mı şimdi ona karar vereceğiz ikisi de çok iyi yorumlardan anladığım kadarıyla artık nasip... Şey soracaktım acaba sizden gelmeden önce test tahlil istediler miBen nasip olursa bu reglde yani 2 haftaya başlayacağım.ben çok araştırdım biraz da nasip en samimi bahçeci Selen hocam geldi
Hayırlısıyla gönlünüze göre olur inşallahBen Güvenç beyin hastasıyım yarın transferim var çok iyi bir doktor
Bende berfu hocada dusunuyrm cnmAnkara bahçeci berfu hanım hakkında bilgisi olan var mı kızlar. Cok kararsız kaldım. Şehir dısından gidecegiz. Artık sonuca ulaşmak istiyorum.
Test istiyolr testle gelmeniz dha iyi olurBen de karar verdim bahçeciyle gideceğiz gibi görünüyor ama selen hanım mı berfu hanım mı şimdi ona karar vereceğiz ikisi de çok iyi yorumlardan anladığım kadarıyla artık nasip... Şey soracaktım acaba sizden gelmeden önce test tahlil istediler mi
Yo yasamadim canım merak.etme benim yanımda eşim vardı ama olmasa da hemşireler yardımcı oluyor yine de eve dönmesi falan var bence yanına birini alHayırlısıyla gönlünüze göre olur inşallah
Benim de bir kaç gün içerisin de yumurta toplama olacak bir sıkıntı yaşadınız mı acaba yanım da bir kadın olması gerekli mi size danışayım dedim
tabi bir sürü hemde .ön görüşmede istiyor zatenBen de karar verdim bahçeciyle gideceğiz gibi görünüyor ama selen hanım mı berfu hanım mı şimdi ona karar vereceğiz ikisi de çok iyi yorumlardan anladığım kadarıyla artık nasip... Şey soracaktım acaba sizden gelmeden önce test tahlil istediler mi
TeşekkürederimYo yasamadim canım merak.etme benim yanımda eşim vardı ama olmasa da hemşireler yardımcı oluyor yine de eve dönmesi falan var bence yanına birini al
Çok teşekkür ederim. İstanbul memorial de tüp bebek dosyamız vardı istedik elimize ulaşmadı henüz. O da gelsin bunları da yaptırayım içim rahat şekilde gideyim. Merkeze karar verdiğim için gerçekten büyük bir rahatlama yaşadım sayenizdecanım bak genelde bu testleri istiyorlar benim konuştuğum kız bu testleri önden yaptırıp gelebilirsiniz isterseniz demişti.
Merahaba bende bu ay selen hanima gidicem kendisi baya iyi buluyorlar hayırlısı artik adet olmayı bekliyorum suanBen de karar verdim bahçeciyle gideceğiz gibi görünüyor ama selen hanım mı berfu hanım mı şimdi ona karar vereceğiz ikisi de çok iyi yorumlardan anladığım kadarıyla artık nasip... Şey soracaktım acaba sizden gelmeden önce test tahlil istediler mi
bende selen hocaya gitmek için bekliorum regl olmayı :)Merahaba bende bu ay selen hanima gidicem kendisi baya iyi buluyorlar hayırlısı artik adet olmayı bekliyorum suan
Ne zaman reglisniz 15 16 sina denk geliyo belki karşılaşırızbende selen hocaya gitmek için bekliorum regl olmayı :)
benımde 15 :) gecikme olmazsa tabi .karşılasmak tanışmak cok isterimNe zaman reglisniz 15 16 sina denk geliyo belki karşılaşırız
Çok sevindim hayırlı olsun tedaviniz. Takip edeceğim yaz Burdan daMerahaba bende bu ay selen hanima gidicem kendisi baya iyi buluyorlar hayırlısı artik adet olmayı bekliyorum suan
Ben de temmuzu bekliyorum.. Berfu hoca nasıl acaba selen hanım da olabilir merkeze karar verdim de Bi doktora karar veremedimbende selen hocaya gitmek için bekliorum regl olmayı :)
Baya iyi diyolar ikisinide menmun kalan varmışBen de temmuzu bekliyorum.. Berfu hoca nasıl acaba selen hanım da olabilir merkeze karar verdim de Bi doktora karar veremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?