Tüp Bebek Merkezleri Bahceci tup bebek merkezi fiyat bilgisi

canım güvenç beyin de çok methini duydum sosyal medyada canlı yayında denk geldim mehmet beye soru sordum cevapladı sonra num. bıraktım ona aradı beni ön görüşmeye gittim ücretsiz içim ısındı onda karar verdim kendisi baya ilgili bir doktor

Ben Güvenç beyin hastasıyım yarın transferim var çok iyi bir doktor

Sanırım bende mehmet beye gidecem şimf randevu alacam bakalım hayırlısıyla haziranda başlayacam siz nezaman başladınız benim amh düşük sanırım bu konuda başarılıymış

Ben nasip olursa bu reglde yani 2 haftaya başlayacağım.ben çok araştırdım biraz da nasip en samimi bahçeci Selen hocam geldi
Ben de karar verdim bahçeciyle gideceğiz gibi görünüyor ama selen hanım mı berfu hanım mı şimdi ona karar vereceğiz ikisi de çok iyi yorumlardan anladığım kadarıyla artık nasip... Şey soracaktım acaba sizden gelmeden önce test tahlil istediler mi

Ben Güvenç beyin hastasıyım yarın transferim var çok iyi bir doktor
Hayırlısıyla gönlünüze göre olur inşallah
Benim de bir kaç gün içerisin de yumurta toplama olacak bir sıkıntı yaşadınız mı acaba yanım da bir kadın olması gerekli mi size danışayım dedim

Test istiyolr testle gelmeniz dha iyi olur

Yo yasamadim canım merak.etme benim yanımda eşim vardı ama olmasa da hemşireler yardımcı oluyor yine de eve dönmesi falan var bence yanına birini al

tabi bir sürü hemde .ön görüşmede istiyor zaten

canım bak genelde bu testleri istiyorlar benim konuştuğum kız bu testleri önden yaptırıp gelebilirsiniz isterseniz demişti.

Eklentiler

• 2248223B-EF1B-4C6B-BE48-11A693BCFB52.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 141
canım bak genelde bu testleri istiyorlar benim konuştuğum kız bu testleri önden yaptırıp gelebilirsiniz isterseniz demişti.
Çok teşekkür ederim. İstanbul memorial de tüp bebek dosyamız vardı istedik elimize ulaşmadı henüz. O da gelsin bunları da yaptırayım içim rahat şekilde gideyim. Merkeze karar verdiğim için gerçekten büyük bir rahatlama yaşadım sayenizde

Merahaba bende bu ay selen hanima gidicem kendisi baya iyi buluyorlar hayırlısı artik adet olmayı bekliyorum suan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…