- 17 Mart 2018
- 1.531
- 3.384
- 53
Öncelik le hayırlı olsun inş. Bnde arkadaş gibi karşıda tedavi görüyorum. Fulya da bnm bildiğim bi arkadas in çocuğu oldu Dr u Güvenç beydi. Randevunu zu alıp adetin 2 inci yada 3.günü tedavi başlanıyor. Yalnız hgs filmi önemli. Elinizde var mı bilmiyorum varsa yaninizda götürün. Herhangi bi sorun olmazsa kan değerlerinizde iğneye başlanır. Yumurtalar buyutulup ve cogaltilip belirli bi seviyeye gelince catlatma ignesi veriliyor ve sonrasında opu işlemi gerçekleştiriliyor. Hakkınızda hayırlısıMerhaba arkadaslar. Oncelikle Allah'im herkese saglikli,hayirli evlatlar nasip kismet etsin. 32 yasindayim. 5 senelik evliyim. 2.5 seneyi askin bebek istiyoruz. istanbul disinda oturuyorum. Burada 3 catlatma ignesi. 2 asilamam tutmadi. Artik asilama yaptirmak istemiorum ya da buralarda yaptirmak istemiorum. Tup bebek tedavisi yasadigim yerde yapmiorlar. Hormon testlerimde yumurta buyumesinde catlamasinda herhangi bi sorunumun olmadigini soyluyor doktorum. Bende bahceci fulya tup bebek merkezine baslicam. Bahceciden randevuyu 22 mayisa aldik. Aslina bakarsaniz hicbirsey bilmiyorum. FULYA tup bebek merkezine giden var mi aranizda. Ben hangi doktor ile baslayacagimida bilmiorum muhtemelen 22 mayis tam yumurtlama zamanim olucak. Gidisatin nasil olacagina dair bilgilendirirseniz cok sevinirim.
Olsun.