Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ilac kullaniyorum 2 gunum bugun sizin ne asamada ?Kızlaar tedaviler ne aşamada haydi konuşalım biraz![]()
Hadi inşaAllah güzel geçer canım dua ediyorum hepimize isteyen herkese de Rabbim yardımcın olsun stres yapma yumurta toplamadan daha basit olacak inşaAllah kaçta Peki bide kaç embriyo senin canımKızlar bugün transferim varrr dua edinnn heyecanlı ve stresliyim....
Hadi inşaAllah güzel geçer canım dua ediyorum hepimize isteyen herkese de Rabbim yardımcın olsun stres yapma yumurta toplamadan daha basit olacak inşaAllah kaçta Peki bide kaç embriyo senin canım
Hadi inşaAllah güzel geçer canım dua ediyorum hepimize isteyen herkese de Rabbim yardımcın olsun stres yapma yumurta toplamadan daha basit olacak inşaAllah kaçta Peki bide kaç embriyo senin canım
Hadi hayırlısı cnm ii olcak ins herşeyCanım cokk sagoll şimdi aradılar transfer 5.30 da olacakmış. Kısmetse 2 emrıyo koyulacak
Insallah canım bu son olurrrHadi hayırlısı cnm ii olcak ins herşey
5.günüm benimde yarın kontrolüm var benimde bu sefer isteğimize kavusuruz inşallah ilk denemeniz miIlac kullaniyorum 2 gunum bugun sizin ne asamada ?
Yok gibi bilmiyorum ki ya arada bi yorgunluk oluyor işteSenınde son 1 günün inşallah. Herhangı bur agrı belırtı oldumu?
Aynen canım Benim de yarın test 12 si adetCanım benım test gunum adetten sonraya denk gelıyor senındemı oyle oldu adet olmassak hamılemyız dıyoruz :)
Evet ilk denememiz insallah sonuc guzel olur her ikimiz icinde5.günüm benimde yarın kontrolüm var benimde bu sefer isteğimize kavusuruz inşallah ilk denemeniz mi
Aynen canım Benim de yarın test 12 si adet
Yok gibi bilmiyorum ki ya arada bi yorgunluk oluyor işte
İnşallah canım bizim 3. Denememiz bu hayırlısı inşallahEvet ilk denememiz insallah sonuc guzel olur her ikimiz icinde
Sorununuz nedir ? Oncekilerin olumsuz olma sebebi varmi yasiniz kac?İnşallah canım bizim 3. Denememiz bu hayırlısı inşallah
Nasıl geçti canım eve geçtin miCanım benım test gunum adetten sonraya denk gelıyor senındemı oyle oldu adet olmassak hamılemyız dıyoruz :)
Evet canım çokşükür transferım oldu. Tst gunum 21 nisannNasıl geçti canım eve geçtin mi
Hadı hayırlısı olsun canım bol meyve ve havuç suyunu ihmal etmeEvet canım çokşükür transferım oldu. Tst gunum 21 nisann
38 yasındayım canım erken menapoz . Sizin problem neSorununuz nedir ? Oncekilerin olumsuz olma sebebi varmi yasiniz kac?