Ay canım ne bileyim işte hala tedirginlik devam ediyor arada peçete de leke görüyorum çok çok az ondan yaniDerdin yok demi kiz bi sakin gayet mis gibi hamilesin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay canım ne bileyim işte hala tedirginlik devam ediyor arada peçete de leke görüyorum çok çok az ondan yaniDerdin yok demi kiz bi sakin gayet mis gibi hamilesin.
Evet aslında yine pozitif gibi de ne bileyim işte insanın içine kuşku düşüyor şu cuma gelse de hayırlı haberler alsam bi heyecanlıyım çok
Yani öyle pek bi bulantı olmadı canımCanımmm sen napıcan artık ıdrar testını . Yemene içmene bak içinde bebiş büyüyor :)
Canımkac gunlukken gıdeceksın kese görmeye kısmetse. Bırde bulantın varmı
Tedirginlik bitmiyor acele etme gormek için kalp atışıyla birlikte gor için rahat etsinAy canım ne bileyim işte hala tedirginlik devam ediyor arada peçete de leke görüyorum çok çok az ondan yani
Yani öyle pek bi bulantı olmadı canım
Ya evde vardı fazladan yapayım dedim :)
6+4 de canım
Ama bekleyemiyorum ya bi bahane bulup gitsem mi acaba bilemedim :)
Benım kese 5+5 te gözüktü canım şuan 7 haftalık kalp atışı için gitcemKese gormeye 6 . Haftadamı gıtmemız lazım bende bılmıyorum. Doktor 20 gun sonra gıt dırek hem keseyı hem kalp atısını duyun dedı ama ben 5. Hafta gıdıp kese gormek istıyorum görunurmü ki??
Benım kese 5+5 te gözüktü canım şuan 7 haftalık kalp atışı için gitcem
Vajinal bakacaklar tabi erken gidersen. 6.Hafta ortasında gittim vajinal bakildi ya datlis okadar muayene oldun alismasinmi:))Hadıınsallahcanım. O zaman bende 5. Hafta bıttıkten sonra gıdeyım. Alttan muayene etmıyorlardegılmi.
Alttan bakıyo canım malesefHadıınsallahcanım. O zaman bende 5. Hafta bıttıkten sonra gıdeyım. Alttan muayene etmıyorlardegılmi.
Sence 6+4 de duyulur mu kalp atışıTedirginlik bitmiyor acele etme gormek için kalp atışıyla birlikte gor için rahat etsin
Goruyosun cnm ama haftaya tekrar gel diyor ozaman dinletiyorSence 6+4 de duyulur mu kalp atışı
Cnm söyleki senin embriyolar geç gelişiyor bölünme hızı az üzülme ben ilk hamileliğimde 6.gün embriosu ile kalmıştım sonra kalbi durdu diye kaybettim bol dua et zaten ii değillerse dondurulmasın buna üzülme önemli olan sağlıklı gebelik elde edebilmkGunaydn kzlar hastaneden aradilar hic bsey analmadm bugun dondurmamislar takip ediyorlarmis hala suan doldurulcak kalitede deilmisler 5 gun bugun ne demek oluyor bu yarina kdr takip edip bida arixaklarmis moralim bozuldu bunu yasayan varmi
Hadi ya gitmişken dinlesek ya keşke bide canım karından mı ultrason oluyoruzGoruyosun cnm ama haftaya tekrar gel diyor ozaman dinletiyor
Cnm henüz duyulacak kadar güçlü olmadığı için açmıyor sesi aptominal baktı bebek net gorunmeyince vajinal baktı ilk muayenede sonra hep aptominal bakildi.Hadi ya gitmişken dinlesek ya keşke bide canım karından mı ultrason oluyoruz
Keske uzulmemek elde olsa. Hucre sayisini soruyoruz soylemiyorlar cok hucreymis ama 3 gunden snra durmuslar yavaslarmisAllah hayirlisini bilir ama kahroldumCnm söyleki senin embriyolar geç gelişiyor bölünme hızı az üzülme ben ilk hamileliğimde 6.gün embriosu ile kalmıştım sonra kalbi durdu diye kaybettim bol dua et zaten ii değillerse dondurulmasın buna üzülme önemli olan sağlıklı gebelik elde edebilmk
Çok isyankar görüyorum seni yanlış yoldasın tatlim elinden geleni yaptın gerisi takdir zorla sınanıyoruz Allah hakkıyla bu sınavdan çıkmayı nasip etsin.biraz dua ve tevekkül sonucunu şu an sen degistiremeyeceksin onun için üzülmenin bi anlamı varmi? Şimdimi yoksa hamile olup gorup kaybetmekmi zor bunu bı düşün var bi bildiği rabbiminki bunları yasiyoruzKeske uzulmemek elde olsa. Hucre sayisini soruyoruz soylemiyorlar cok hucreymis ama 3 gunden snra durmuslar yavaslarmisAllah hayirlisini bilir ama kahroldum
Vajinal bakacaklar tabi erken gidersen. 6.Hafta ortasında gittim vajinal bakildi ya datlis okadar muayene oldun alismasinmi:))
Kuzum bebek için sıkıntı olsa yapmazlardı rahat olAlışmadan alıştım canım da bebekler ıcın bır sıkıntı olurmu dıye sordum :)
Isyan etmiyrm her zaman sukrediyorum hayirlisini istyrm ama uzuluyorum uzulmek isyan etmekmi. Allah tabikide herseyin hayirlisini bilir tetbir bizden takdir Allahdan..Çok isyankar görüyorum seni yanlış yoldasın tatlim elinden geleni yaptın gerisi takdir zorla sınanıyoruz Allah hakkıyla bu sınavdan çıkmayı nasip etsin.biraz dua ve tevekkül sonucunu şu an sen degistiremeyeceksin onun için üzülmenin bi anlamı varmi? Şimdimi yoksa hamile olup gorup kaybetmekmi zor bunu bı düşün var bi bildiği rabbiminki bunları yasiyoruz