Tüp Bebek Merkezleri bahçeci umut tüp bebek merkezinde aralık ayında tüp bebek tedavisine tedaviye başlayanlar

Kzlarr selamun Aleykum bugun aradilar sukurler olsn 3 ude iyiymis ilerlemeye devam ediyorlarmis 2 gun sonra bir daha bilgi verilcek insallah ayni sekilde devam ederler aradiklarindada kosturuyordum eltimin suyu geldi doguma gidiyoruz hayirlisi olur insallah

Kzlarr selamun Aleykum bugun aradilar sukurler olsn 3 ude iyiymis ilerlemeye devam ediyorlarmis 2 gun sonra bir daha bilgi verilcek insallah ayni sekilde devam ederler aradiklarindada kosturuyordum eltimin suyu geldi doguma gidiyoruz hayirlisi olur insallah
İyi cnm çok şükür gelicek inşallah 5.gune genetige yolliycakmisn peki

Maşallah cnm eltinde bir qcazds kurtulur ins

Cnm benim 4.denemem ama cem beyde ilk denemem 2 embriyo genetiğe gitti çok şükür ikiside sağlıklı geldi yerinde olsam gönderirim cnm ama sen bilirsin
Iste cnm bnm ilk denemem oldugu icin daha once yok demisdi bize aklini bunla bulandirma demisdi bilemiyrm hayirlisi neyse o olsun Allah buyuk

Iyiyiz elhamdullillah karnim cok sisdi agri hafifleedi ama gaz mi var anlamadm davul gibi oldum. Cnm bu kdr ayrintili dusunme hersey zararli ona bakarsan su zamanda

Canım yumurta toplama sonrası normal bendede sıskınlık olmuştuu.. Bol sun ıc ıstırahat ett

Kzlar cok agrim var karnim cok sisdi sert gaz sancisi heralde ne iyi gelir buna ya oldum yuruyemiyrm dinlenemedm dgru duzgun hastndym eltimde dogurdu

FB0364E5-982C-476A-93A6-60B428344732.webp
2F29DF53-2DAB-40E8-B0AA-297323137512.webp
Sebiss Sebiss A anneveoglusu aybalam00 aybalam00 H Holly06
Kızlar bişey soracağım ben pazartesi idrar testi yapmıştım
Bu çıkmıştı bugün yine yaptım şu çıktı sanki ikinci çizgi daha net değil sizce ne olabilir

Back
X