Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi cnm çok şükür gelicek inşallah 5.gune genetige yolliycakmisn pekiKzlarr selamun Aleykum bugun aradilar sukurler olsn 3 ude iyiymis ilerlemeye devam ediyorlarmis 2 gun sonra bir daha bilgi verilcek insallah ayni sekilde devam ederler aradiklarindada kosturuyordum eltimin suyu geldi doguma gidiyoruz hayirlisi olur insallah
Güzel Canım çok şükür artması önemli zatenCanım meraba ben bugun evıme geldım ayrıca kan testımı yenıledım 10. Gun 336 cıktı nasıl sence? Telefon ıle ılgılı bırsey okumadım hiç![]()
8.gün değerin kacti kuzum kusura bakma hatirlayamadimCanım meraba ben bugun evıme geldım ayrıca kan testımı yenıledım 10. Gun 336 cıktı nasıl sence? Telefon ıle ılgılı bırsey okumadım hiç![]()
Maşallah cnm eltinde bir qcazds kurtulur insKzlarr selamun Aleykum bugun aradilar sukurler olsn 3 ude iyiymis ilerlemeye devam ediyorlarmis 2 gun sonra bir daha bilgi verilcek insallah ayni sekilde devam ederler aradiklarindada kosturuyordum eltimin suyu geldi doguma gidiyoruz hayirlisi olur insallah
Bilemiyorum ki doktor hic bseg soylemedi napsamİyi cnm çok şükür gelicek inşallah 5.gune genetige yolliycakmisn peki
Cnm benim 4.denemem ama cem beyde ilk denemem 2 embriyo genetiğe gitti çok şükür ikiside sağlıklı geldi yerinde olsam gönderirim cnm ama sen bilirsinBilemiyorum ki doktor hic bseg soylemedi napsam
Iste cnm bnm ilk denemem oldugu icin daha once yok demisdi bize aklini bunla bulandirma demisdi bilemiyrm hayirlisi neyse o olsun Allah buyukCnm benim 4.denemem ama cem beyde ilk denemem 2 embriyo genetiğe gitti çok şükür ikiside sağlıklı geldi yerinde olsam gönderirim cnm ama sen bilirsin
8.gün değerin kacti kuzum kusura bakma hatirlayamadim
Iyiyiz elhamdullillah karnim cok sisdi agri hafifleedi ama gaz mi var anlamadm davul gibi oldum. Cnm bu kdr ayrintili dusunme hersey zararli ona bakarsan su zamanda
Kusum maşallah ama hergün yaptırma gün aşırı baz alınır kiz koluna kanına yazık bebeğe o kan lazım8. Gun 110
9. Gun 254
10. Gun 366
11. Gun 693 cok sukur canım..
Kusum maşallah ama hergün yaptırma gün aşırı baz alınır kiz koluna kanına yazık bebeğe o kan lazım![]()
Komposto iç cnmKzlar cok agrim var karnim cok sisdi sert gaz sancisi heralde ne iyi gelir buna ya oldum yuruyemiyrm dinlenemedm dgru duzgun hastndym eltimde dogurdu
Gayet net gozkuyor cnm ikinvi resimdeEki Görüntüle 2139427
Eki Görüntüle 2139426
Sebiss A anneveoglusu
aybalam00 H Holly06
Kızlar bişey soracağım ben pazartesi idrar testi yapmıştım
Bu çıkmıştı bugün yine yaptım şu çıktı sanki ikinci çizgi daha net değil sizce ne olabilir
Evet aslında yine pozitif gibi de ne bileyim işte insanın içine kuşku düşüyor şu cuma gelse de hayırlı haberler alsam bi heyecanlıyım çokGayet net gozkuyor cnm ikinvi resimde
Ama ilk resim ikinci olanGayet net gozkuyor cnm ikinvi resimde
Derdin yok demi kiz bi sakin gayet mis gibi hamilesin.Eki Görüntüle 2139427
Eki Görüntüle 2139426
Sebiss A anneveoglusu
aybalam00 H Holly06
Kızlar bişey soracağım ben pazartesi idrar testi yapmıştım
Bu çıkmıştı bugün yine yaptım şu çıktı sanki ikinci çizgi daha net değil sizce ne olabilir