- 11 Eylül 2017
- 461
- 304
- 103
hadi hayırlısı olsun bol yumoşların olsun inşallahAynen öyle öksürünce bile telaş yapabiliyor insan su durumdaBende yumurta toplanması için bekliyorum suan klinikte

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadi hayırlısı olsun bol yumoşların olsun inşallahAynen öyle öksürünce bile telaş yapabiliyor insan su durumdaBende yumurta toplanması için bekliyorum suan klinikte
Canım hiç bi fikrim yok oyuzdem cevaplayamadım sorunuGunaydn kzlar birsey soracgim. Bu ay tedaviye bsslicakdim doktor pirevit ve omega Q10 verdi onu kullandim ama adetim gecdi dun asiri agrim oldi ama adet olamadim vucudum herseyden etkileniyor sizce bu vitaminler etkilemis olabilurmi adetimi. Smdi 10 gun fln gecerde mecbur adet sokturucu kullanarak adet olucam bu seferde tedaviye baslarmi doktor normal yola adet olmadim die yinemi ertelenicek yksa
bence başlar canım ama tabi doktor daha iyi bilir.Gunaydn kzlar birsey soracgim. Bu ay tedaviye bsslicakdim doktor pirevit ve omega Q10 verdi onu kullandim ama adetim gecdi dun asiri agrim oldi ama adet olamadim vucudum herseyden etkileniyor sizce bu vitaminler etkilemis olabilurmi adetimi. Smdi 10 gun fln gecerde mecbur adet sokturucu kullanarak adet olucam bu seferde tedaviye baslarmi doktor normal yola adet olmadim die yinemi ertelenicek yksa
Valla ben 5 yıldr evlıyim toplasan 3 kez yapmışımdır test. İnsallah görürüz canım hepımızZaten su testte cift cizgiyi hic gorebilcekmiym onuda blmyrm. Surekli test yapip tek cizgiyi gormek beni yipratti. Insallah bebegimiz olur hayirlisiyla hepimizin Allah cabamizi emeklerimizi bos cevirmsn kardeslerim
Allah razı olsun canım saol, 12 tane toplandı inşallah 5. Güne giderler yumoşlarımhadi hayırlısı olsun bol yumoşların olsun inşallah![]()
Hadi hayırlısı inşallah, rabbim yardımcın olsun Güzel haberler alalım yaKızlar bende yrn doktora gidiyorum hasta oldum bugun. Transvere başlama sırası bende
Amın canım. İnşaallah bu sefer olsun yaaHadi hayırlısı inşallah, rabbim yardımcın olsun Güzel haberler alalım ya![]()
Olur inşallah canım Sabrettiğimize değecek Kaç embriyo transfer edilecek Cem hocayla görüşmedin daha değil miAmın canım. İnşaallah bu sefer olsun yaa
Hakkinda hayilrlisi olsun insallah cnm umutlarn mucizeye donussun insallah.Kızlar bende yrn doktora gidiyorum hasta oldum bugun. Transvere başlama sırası bende
Yarın konuşcam işte o 1 diyo ben 2 diyorum gelınce konuşuruz dediOlur inşallah canım Sabrettiğimize değecek Kaç embriyo transfer edilecek Cem hocayla görüşmedin daha değil mi
Amın canım cümlemizin insallah yaaHakkinda hayilrlisi olsun insallah cnm umutlarn mucizeye donussun insallah.
Yarın konuşcam işte o 1 diyo ben 2 diyorum gelınce konuşuruz dedi
ayyy hiç sorma güzel olsunda herşey inşallahAma bu hastaneye gitmeden yaptığım ağdalardan gına geldi lazere gitcem tedavi olduğum için gidemiyorumda
Ay vallahi canımayyy hiç sorma güzel olsunda herşey inşallah
Sen onu bide bana sor cnm kucukleri alinmiyorda ayni anda cikmiyor beyaz tenliyim hep tahris oldum ya kip kirmizi soyuluyor etim artk yani ama rahat edemiyrm cok azda olsa almadn birde doktor erkek olunca insan dahda cekiniyor zor ya vallaAma bu hastaneye gitmeden yaptığım ağdalardan gına geldi lazere gitcem tedavi olduğum için gidemiyorumda
Aynen canım ya bende esmerim benımde soyuluyo valla bıkkınlık geldı vallaSen onu bide bana sor cnm kucukleri alinmiyorda ayni anda cikmiyor beyaz tenliyim hep tahris oldum ya kip kirmizi soyuluyor etim artk yani ama rahat edemiyrm cok azda olsa almadn birde doktor erkek olunca insan dahda cekiniyor zor ya valla