Tüp Bebek Merkezleri bahçeci umut tüp bebek merkezinde aralık ayında tüp bebek tedavisine tedaviye başlayanlar

canım ben rahim filmimi fulya açık emarda çektirdim. orada daha ağrısız falan oluyormuş doktorumda orayı önerdi burada kızlardan aldığım bilgi de o yöndeydi

canım ben rahim filmimi fulya açık emarda çektirdim. orada daha ağrısız falan oluyormuş doktorumda orayı önerdi burada kızlardan aldığım bilgi de o yöndeydi
Forumda echomar adlı ağrısız film çeken bir merkez adını da gördüm.. bilmiyorum bilginiz çar mı? Fulya açık emar'da kaça ve ne zaman çektirdin acaba?

canım söylediğin yeri bilmiyorum ben fulya açık emarda 550 liraya çektirdim doktorum ebru hanımda orayı önerdi zaten gerçekten ağrısız ben çok korkuyordum ama korkutuğum kadar acılı değil

Cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar.. tedavileriniz hayırlı uğurlu olsun
Peki rahim filmini nerede kaça çektirdiniz? Bahçeci Fulya'da mı tedavi görüyorsunuz? Bahçecide rahim filmi çekiliyor mu ?
Canım rahim filmi mi şişli de özel bir yerde çektirdim. Sana tavsiyem yeni çıkan C kollu makinede çektir yoksa çok ağrılı oluyormuş ben hiç bir şey hissetmedim.
Ben altunizade umut tüp bebege gidiyorum. Orada çekiliyor mu bilmiyorum arayıp bilgi alabilirsin sanırım
Hayırlısı olsun inşallah

Bilgi için sağol devrem :)) yaşıtız galiba..
Benim 3.denemem olacak henüz doğru merkez ve doktor arayışı içerisindeyim..Senin kaçıncı denemen ve hangi aşamadasın ?

Forumda echomar adlı ağrısız film çeken bir merkez adını da gördüm.. bilmiyorum bilginiz çar mı? Fulya açık emar'da kaça ve ne zaman çektirdin acaba?
Bn yeni cekindim echomarda sislide agrisiiz di sadece ilac verince hafif bir adst kirampi gibi sanci giriyor 2 dkaikalik oda dayanilir 650 liraydi

Bilgi için sağol devrem :)) yaşıtız galiba..
Benim 3.denemem olacak henüz doğru merkez ve doktor arayışı içerisindeyim..Senin kaçıncı denemen ve hangi aşamadasın ?
Devrem sözü çok hoşuma gitti :-)
Benim ilk denemem daha önce iki aşılama yaptırdım zeynep kamil hastanesinde tutmadı :-(
Ağustos ta yapacaktım regli mi beklerken olmadım sonra hamile olduğumu öğrendim ama malesef düşükle sonuçlandı. :-(
Yaşım 37 olduğundan daha fazla beklemek istemiyorum. Bu ay regli olmayı bekliyorum kısmetse hemen başlıyorum

Devrem sözü çok hoşuma gitti :-)
Benim ilk denemem daha önce iki aşılama yaptırdım zeynep kamil hastanesinde tutmadı :-(
Ağustos ta yapacaktım regli mi beklerken olmadım sonra hamile olduğumu öğrendim ama malesef düşükle sonuçlandı. :-(
Yaşım 37 olduğundan daha fazla beklemek istemiyorum. Bu ay regli olmayı bekliyorum kısmetse hemen başlıyorum
:) Hayırlısı olsun inşallah !! Yolun açık olsun.. nerde başlıyorsun tedaviye ?? Ben henüz karar veremedim.. Mustafa Bahçeci .. Erbil Yağmur.. Aret Kamar?? Tavsiyen var mı

Arkadaşlar merhaba!! Bahçeci umut ve Fulya arasında ne tür fark var acaba?? Merkez labaratuvar nerede acaba.. ayrıca Remzi Abalı da tedavi gören ya da hakkında bilgisi olan var mı?? Lütfen bilgilerinizi rica ederim

Hamile veya hamile adayları haftada bir kişiye 41 Meryem suresi okuyoruz katılmak ister misiniz

Arkadaşlar merhaba!! Bahçeci umut ve Fulya arasında ne tür fark var acaba?? Merkez labaratuvar nerede acaba.. ayrıca Remzi Abalı da tedavi gören ya da hakkında bilgisi olan var mı?? Lütfen bilgilerinizi rica ederim
Tatlım remzi hoca fulya da bnm dr çok memnunum.aradaki fark fulya Avrupa yakasında ve rapor kabul etmiyor.umut Anadolu yakasında rapor kabul ediyor daha ekonomik.

:) Hayırlısı olsun inşallah !! Yolun açık olsun.. nerde başlıyorsun tedaviye ?? Ben henüz karar veremedim.. Mustafa Bahçeci .. Erbil Yağmur.. Aret Kamar?? Tavsiyen var mı
Canım ben Anadolu yakasında oturduğum için bahçeci umuta gidiyorum Dr. Ebru Hanım
Saydığın isimlerin hepsini duydum İnternetten araştırırken Mustafa Bahçeci zaten oranın sahibi aynı zamanda. Tüm videolarını dinledim çok bilgili olanağın varsa ona git derim ben
Bende adet olmam lazımdı bugün olmadım hayırlısı inşallah

Bende bahcecide once ebru hanimla baslamisdm ama cem beyle d3vam edicem randavu aldm sali gunune bakalim. Subat basinda adet olucam Allah izin verirse o zmn baslicaz insallah

Back
X