Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Forumda echomar adlı ağrısız film çeken bir merkez adını da gördüm.. bilmiyorum bilginiz çar mı? Fulya açık emar'da kaça ve ne zaman çektirdin acaba?canım ben rahim filmimi fulya açık emarda çektirdim. orada daha ağrısız falan oluyormuş doktorumda orayı önerdi burada kızlardan aldığım bilgi de o yöndeydi
Canım rahim filmi mi şişli de özel bir yerde çektirdim. Sana tavsiyem yeni çıkan C kollu makinede çektir yoksa çok ağrılı oluyormuş ben hiç bir şey hissetmedim.Cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar.. tedavileriniz hayırlı uğurlu olsun
Peki rahim filmini nerede kaça çektirdiniz? Bahçeci Fulya'da mı tedavi görüyorsunuz? Bahçecide rahim filmi çekiliyor mu ?
Cnm.ne oldu sonuc ?Canım sanada hayırlı olsun inşallah Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin sana ve hepimize ☺
Aminn
Bn yeni cekindim echomarda sislide agrisiiz di sadece ilac verince hafif bir adst kirampi gibi sanci giriyor 2 dkaikalik oda dayanilir 650 liraydiForumda echomar adlı ağrısız film çeken bir merkez adını da gördüm.. bilmiyorum bilginiz çar mı? Fulya açık emar'da kaça ve ne zaman çektirdin acaba?
Canım regli olmayı bekliyorum.Cnm.ne oldu sonuc ?
Devrem sözü çok hoşuma gittiBilgi için sağol devrem :)) yaşıtız galiba..
Benim 3.denemem olacak henüz doğru merkez ve doktor arayışı içerisindeyim..Senin kaçıncı denemen ve hangi aşamadasın ?
Domtorun kim di kafam corba oldu hatlar karisdiCanım regli olmayı bekliyorum.![]()
:) Hayırlısı olsun inşallah !! Yolun açık olsun.. nerde başlıyorsun tedaviye ?? Ben henüz karar veremedim.. Mustafa Bahçeci .. Erbil Yağmur.. Aret Kamar?? Tavsiyen var mıDevrem sözü çok hoşuma gitti
Benim ilk denemem daha önce iki aşılama yaptırdım zeynep kamil hastanesinde tutmadı :-(
Ağustos ta yapacaktım regli mi beklerken olmadım sonra hamile olduğumu öğrendim ama malesef düşükle sonuçlandı. :-(
Yaşım 37 olduğundan daha fazla beklemek istemiyorum. Bu ay regli olmayı bekliyorum kısmetse hemen başlıyorum
Tatlım remzi hoca fulya da bnm dr çok memnunum.aradaki fark fulya Avrupa yakasında ve rapor kabul etmiyor.umut Anadolu yakasında rapor kabul ediyor daha ekonomik.Arkadaşlar merhaba!! Bahçeci umut ve Fulya arasında ne tür fark var acaba?? Merkez labaratuvar nerede acaba.. ayrıca Remzi Abalı da tedavi gören ya da hakkında bilgisi olan var mı?? Lütfen bilgilerinizi rica ederim
Sağolasın canım.. Allah yardımcın olsun !Tatlım remzi hoca fulya da bnm dr çok memnunum.aradaki fark fulya Avrupa yakasında ve rapor kabul etmiyor.umut Anadolu yakasında rapor kabul ediyor daha ekonomik.
Canım ben Anadolu yakasında oturduğum için bahçeci umuta gidiyorum Dr. Ebru Hanım:) Hayırlısı olsun inşallah !! Yolun açık olsun.. nerde başlıyorsun tedaviye ?? Ben henüz karar veremedim.. Mustafa Bahçeci .. Erbil Yağmur.. Aret Kamar?? Tavsiyen var mı
Canım karışmasın kafan ben çok gevezeyim her yere laf yetiştiriyorum ondanDomtorun kim di kafam corba oldu hatlar karisdi