Tüp Bebek Merkezleri bahçeci umut tüp bebek merkezinde aralık ayında tüp bebek tedavisine tedaviye başlayanlar

Slm kizlar grubunuza yeni katıldım. Bende bahceci umut ta tedaviye başladım. Rabbim bu mübarek günde dualarimizi kabul etsin.Bu zorlu yolda hepimizin yardımcısı olsun inş. Herkese hayırlı kandiller sağlıklı mutlu bebisler ☺

Slm kizlar grubunuza yeni katıldım. Bende bahceci umut ta tedaviye başladım. Rabbim bu mübarek günde dualarimizi kabul etsin.Bu zorlu yolda hepimizin yardımcısı olsun inş. Herkese hayırlı kandiller sağlıklı mutlu bebisler ☺
Selam canım, Amin inşallah hayırlısı ile...tedavin de hayırlı olsun, hangi aşamadasın doktorun kim acaba

Tsk ederim cnm. Şuan igne aşamasındayim bugün 7.günüm ctesi kontrol var. Dr um cem celik. Siz kime gidiyorsunuz hangi asamadasiniz merak ettim.

Tsk ederim cnm. Şuan igne aşamasındayim bugün 7.günüm ctesi kontrol var. Dr um cem celik. Siz kime gidiyorsunuz hangi asamadasiniz merak ettim.
Tedavin hayirli olsn ins. Benim doktorumda cem bey henuz baslayamadim 3 aydir baslicaz die gidiyoruz ama nasip olmafi smdi ilac kullaniyrm bakalim bu ayki adette ne olcak hakkimizda hayirlisi . Ilk denemenizmi kac yasindasnz

Tsk ederim amin cnm. Bnm ikinci denemem ilki başka bi yerde yapıldı ama hiç memnun kalmadim. 33 yaşındayım. 6 yıllık evliyim.zaten bu ay transfer olmuycak önümüzdeki ay hsg cektiricem. Dr sag da sıvı birikimi nden şüphelendi. Daha öncesinde 3 aşılama sonrasında sol tup laporoskopi ameliyatı geçirdim. Yani dediği gibi bi sorun varsa daha bekliycez gibi görünüyor. Yeterki sonuç güzel olsun çok uzun bi surec ve yorucu. Rabbim yardımcımız olsun. İnş sende hayirlisiyla baslarsin sıkma canını geç olsun güç olmasın .sen kaç yasindasin ilk deneme mi

Tsk ederim amin cnm. Bnm ikinci denemem ilki başka bi yerde yapıldı ama hiç memnun kalmadim. 33 yaşındayım. 6 yıllık evliyim.zaten bu ay transfer olmuycak önümüzdeki ay hsg cektiricem. Dr sag da sıvı birikimi nden şüphelendi. Daha öncesinde 3 aşılama sonrasında sol tup laporoskopi ameliyatı geçirdim. Yani dediği gibi bi sorun varsa daha bekliycez gibi görünüyor. Yeterki sonuç güzel olsun çok uzun bi surec ve yorucu. Rabbim yardımcımız olsun. İnş sende hayirlisiyla baslarsin sıkma canını geç olsun güç olmasın .sen kaç yasindasin ilk deneme mi
24 yasindayim ilk denememiz olucak sorun snden kaynaklimi. Bizdede esimin spermi dusuk tek sorun bu sanirken bu ay buyuk bi gol yedik ve daha once amh degerim 4.3 cikmisdi fakat doktor yanlislik var dedi yumurta rezervin dusuk dedi tekrar yaptrdm orda 1.8 yasima gore dusuk sinirdaym anlican basdan yikildim insallah Rabbim bu mubbarek gecede sesimizi duyar yardim eder kucaklarimizi doldurur insallah Rabbime inandik cikdik bir yola hayirlisi

24 yasindayim ilk denememiz olucak sorun snden kaynaklimi. Bizdede esimin spermi dusuk tek sorun bu sanirken bu ay buyuk bi gol yedik ve daha once amh degerim 4.3 cikmisdi fakat doktor yanlislik var dedi yumurta rezervin dusuk dedi tekrar yaptrdm orda 1.8 yasima gore dusuk sinirdaym anlican basdan yikildim insallah Rabbim bu mubbarek gecede sesimizi duyar yardim eder kucaklarimizi doldurur insallah Rabbime inandik cikdik bir yola hayirlisi
Bende bir Umut bu ay tüp bebek olmadan olur belki dedim her ay gibi biliyorum ana yine umut bugün adet olmuşum her adet olduğumda bu duygu çok üzücü anlatamam
Amin cnm Allah ım yardım etsin bizlere

bende Cem hocanın hastasıyım opu işlemi oldu embriyolarım donduruldu, adetimi bekliyorum olunca laparoskopi olacağım sağ tüpte sıvı birikiyor şişlik var, sonraki adette eğer nasip olursa transfer

Çınar 1453 sorun benden kaynaklı. Amh düşük olsada bi yumurta bile yeter Rabbim ol desin gerisi boş. Önemli olan yumurta çokluğu deil kalitesi. Kubik 90 kaç embriyo oldu cnm ve kaçıncı gün. Sorunlarımız aynı bende önce sol tüpten ameliyat oldum. Şimdi sağ tupte bakılacak rahim filmiyle.umarım bu defa ameliyata gerek kalmaz. Kalırsa da yine olurum. Yeterki bizlerin de bebisi olsun hayirlisiyla.

Dilerim Rabbim hepimizi buraya hamileyim diye yazdimiz gunleride gsterir dogurduk die yzdigimizida isim bulma telaslarinida bebeklerimizin sohbetlerinide yapmak nasip olur insallah bu iki guzel gece hurmeetine hem cuma hem kandil niyetine Rabbim duamizi kabul etsn ol desin olsun yaradana sukur o bize bir umit verir

T
Çınar 1453 sorun benden kaynaklı. Amh düşük olsada bi yumurta bile yeter Rabbim ol desin gerisi boş. Önemli olan yumurta çokluğu deil kalitesi. Kubik 90 kaç embriyo oldu cnm ve kaçıncı gün. Sorunlarımız aynı bende önce sol tüpten ameliyat oldum. Şimdi sağ tupte bakılacak rahim filmiyle.umarım bu defa ameliyata gerek kalmaz. Kalırsa da yine olurum. Yeterki bizlerin de bebisi olsun hayirlisiyla.
Tedavi oncesinde rahim filmi cektrmedin mi hic cnm basda cekdrdik biz

Aminn cnm inşallah Rabbim duysun sesimizi bu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine.daha önce cektirmistim cnm 5 yol olmuş ona sonrasında aşılama ve sol tup laporoskopi var. Ben on görüşme yapmadan direk cem beye başladım öncesinde ebru hanimla görüşme yapmistim. Ama cem beyle bu yola devam etmek istedim.

Benim ilk tüp bebeğimde belliydi böyle bir sorun vardı ama doktorlar senedi işte 2 başarısız tüp bebek sonuç olarak,bende mecbur olacağım Cem hoca kesinlikle olmam gerektiğini üstüne basa basa söyledi zaten bakalım nasip, 12 tane toplandı 9 tanesi döllendi ve 5 tane kaldı 5ide 5. Gün embriyosu olarak donduruldu şükür

Çok sevindim cnm 5.gün olmalarına. Oncekileri hangi merkezde denedin boşu boşuna yapmışlar bende 3 kere aşılama olmuştum laporoskopiden önce. Gereksiz yapildi böyle bi sorun varken kesinlikle olmaz dedi ameliyat eden Dr um. İnş bnm embriyolar da kaliteli olur şimdiden telas başladı.☺

Be
Aminn cnm inşallah Rabbim duysun sesimizi bu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine.daha önce cektirmistim cnm 5 yol olmuş ona sonrasında aşılama ve sol tup laporoskopi var. Ben on görüşme yapmadan direk cem beye başladım öncesinde ebru hanimla görüşme yapmistim. Ama cem beyle bu yola devam etmek istedim.
iyi yapmışsın Cem hocaya iyi bir hekim araştı
Sen kaç yaşındaydım cnm
2 aşılamam İzmir’de oldu, sonra Kocaeli’ye taşındık 2 tüp bebekte burda oldu sonuç hepsi negatif.. sonra 3. Tip bebek için Cem hocaya karar verdik bakalım hayırlısı inşallah canım Allah razı olsun... benim yaşım 27 cnm

Back
X