Aynen hemen veriyorlar agrısız sızısız elhamdulillah, çok iyi bir yer echomarHayırlısı gunes. Evet cnm hgs sonucunu sormuştum çok iyi hemen alicaz demek. Tsk ederim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen hemen veriyorlar agrısız sızısız elhamdulillah, çok iyi bir yer echomarHayırlısı gunes. Evet cnm hgs sonucunu sormuştum çok iyi hemen alicaz demek. Tsk ederim.
Evet oldum canım insallah pozıtıfı görürüm ya gece rüyamda negatifi gördüm.havuç suyu içmeye başladım portakal suyuda sıkıp içiyorum birde ananas.insallah koyarlar ama koymuyolar yaa. Olcağını bılsem ztn 1 taneden yanayımGunes3425 aaaa canım transferin oldu dimi hadi hayırlısı inşallah pozitifi göreceksin Allah’ın izniyle, hiç bir şey stres yapma Rabbim ol der olur avakado havuç suyu bunları tüket inşallah, güzel haberler alalım ya Allah’ım ne olur.
Cem hoca bana da diyecek mi acaba 1 tane transfer diye 2 tane istiyorum ben ya ama tabi hayırlısı 1 tane olsun bizim olsun![]()
Hayirlisi olsun insallah cnm transferin insallah sana tutunur bebişin sımsıkı. Bende 24 1 aya 25 olcam bende iki tane olursa eger saglim yumurtam iki isticem koyar belki yimurta rezervim dusuk benim israr edicem o gune bir gelelim de hayirlisiyla. Transfer nasil oldu cnm zorlandinmi canin acidimi biras bahsedermsn mesela ben afdersn altima kaciririm.die korkuyrm sıkısık yapiliyormus ya bide hemsire karina bastiriyormus .Evet oldum canım insallah pozıtıfı görürüm ya gece rüyamda negatifi gördüm.havuç suyu içmeye başladım portakal suyuda sıkıp içiyorum birde ananas.insallah koyarlar ama koymuyolar yaa. Olcağını bılsem ztn 1 taneden yanayım
Hadi hayırlısı inşallah güzel haberlerini bekliyoruz, evet ama hani ne bileyim benim 3. tüp bebek olacak ya belki 2 olur diye düşünüyorum ama sadece düşünüyorumEvet oldum canım insallah pozıtıfı görürüm ya gece rüyamda negatifi gördüm.havuç suyu içmeye başladım portakal suyuda sıkıp içiyorum birde ananas.insallah koyarlar ama koymuyolar yaa. Olcağını bılsem ztn 1 taneden yanayım
He 3.de yapıyolar canım. Bnm geride 2 tane blast kaldı olmazsa onları yapıcamHadi hayırlısı inşallah güzel haberlerini bekliyoruz, evet ama hani ne bileyim benim 3. tüp bebek olacak ya belki 2 olur diye düşünüyorum ama sadece düşünüyorum![]()
Valla yapmıyolar canım. Yaş küçük oldugunda. Valla cok geç girdim transvere cok sıkışıktım habıre yarım yarım yapıyodum transverden önce. Altına etmezsın o an yukarı kaçıyo zatenHayirlisi olsun insallah cnm transferin insallah sana tutunur bebişin sımsıkı. Bende 24 1 aya 25 olcam bende iki tane olursa eger saglim yumurtam iki isticem koyar belki yimurta rezervim dusuk benim israr edicem o gune bir gelelim de hayirlisiyla. Transfer nasil oldu cnm zorlandinmi canin acidimi biras bahsedermsn mesela ben afdersn altima kaciririm.die korkuyrm sıkısık yapiliyormus ya bide hemsire karina bastiriyormus .
Insallah cnm.kolay olur. Doktor neler3 dikkat et dedi dus fln almayan da var etkisi varmiymisValla yapmıyolar canım. Yaş küçük oldugunda. Valla cok geç girdim transvere cok sıkışıktım habıre yarım yarım yapıyodum transverden önce. Altına etmezsın o an yukarı kaçıyo zatentransver sonrası sürgü istedim ona yaptım ztn yataktan kalkmadım. Bı zorlugu yok canım acı falanda olmuyo.
Duş yapabılırsın dedıler.3 gun dınlen sonra ağır iş ypmadan gnluk hayatına geçebılırsın dedıler.Insallah cnm.kolay olur. Doktor neler3 dikkat et dedi dus fln almayan da var etkisi varmiymis
Tabi olur inşallah omlarımda ilerde kardeş yaparsınHe 3.de yapıyolar canım. Bnm geride 2 tane blast kaldı olmazsa onları yapıcam
İnşallah canım bende öyle biliyorum hayırlısı bakalımAllahım beklemek çok zor yardım et . Yarın kontrolüm var kızlar. Acaba Dr ne diyecek inş yumurtaların gelişimi iyidir. Haftaya opu olacak şimdiden embriyo gelişimlerini dusunuyorum. Kubik 90 katılıyorum üçüncü de iki koyuyorlar. Sen merak etme .
Ay İnşaAllah canmTabi olur inşallah omlarımda ilerde kardeş yaparsın![]()
Cem hoca transfer sonrası yanına geldimi birde ne kadar kaldın hastanede ne kadar dinlendirdilerTabi olur inşallah omlarımda ilerde kardeş yaparsın![]()
Gelmedi hmşire ddi hyrlı olsun dıyor. Ne dicek ztn baska yrm saat yatırıyolar bn brazdaha oyalandımCem hoca transfer sonrası yanına geldimi birde ne kadar kaldın hastanede ne kadar dinlendirdiler
Ekrandan takip ettnmi bebisi giderken peki ?Gelmedi hmşire ddi hyrlı olsun dıyor. Ne dicek ztn baska yrm saat yatırıyolar bn brazdaha oyalandım
Yok valla dua edıyodum o sıraEkrandan takip ettnmi bebisi giderken peki ?
Nasılsın canım nasıl gidiyor :) herşey yolunda inşallahYok valla dua edıyodum o sıra
İyim cok şükür canım. Düşünmediğim sürece iyi düşündükçe endişe korkuNasılsın canım nasıl gidiyor :) herşey yolunda inşallah
Hakkında hayırlısı neyse o olsun insaallah canımSlm kizlar yarın opu ya giricem kismetse. Bana dua edin olur mu. inş hersey hepimiz için hayirlisiyla güzel olur.