Tüp Bebek Merkezleri bahçeci umut tüp bebek merkezinde aralık ayında tüp bebek tedavisine tedaviye başlayanlar

Canım bişey soracağım biliyorum çok üzgünsün ama bu kimyasal gebelik nasıl kaç günde oluyor bi bilgim Yok da
canım benim 31 mart 2 nisan 4 nisan testlerinde 2 katı yükselme oldu 5 nisanda kahverengi lekelenme oldu dr coraspirini kes dedi kestim ama ben 06 nisanda test yaptırdım dr istememesine rağmen hissettim birşeylerin ters gittiğini değer hiç artmamıştı hatta biraz düştü iki sonra biraz yükseldi ve en son dün yarıdan fazla daha düştü son üç gündür kanama var dr 06 nisanda kan değeri artmayıp az düşme olunca artık sağlıklı bir gebelik değil dedi ve ilaçları bıraktırdı canım, şimdilerde doğal yoldan düşmesini bekliyoruz inşallah kürtaj veya iğneye gerek kalmadan beni dahada üzmeden bu süreç tamamlanır.

sen olumlu düşün güzel düşün inşallah senin güzel gelişecek canım. test yaptın mı ilk testinin üzerinden nasıl yükselme

aybalam00 aybalam00
Sebiss Sebiss A anneveoglusu kızlar bişey soracağım siz bu bekleme aşamalarında ütü falan yaptınız mı iki haftadır yapamıyorum artık eşimin kıyafeti kalmayacak
canım oturarak yaptım ben eşim kamuda kimsem yok yaptıracak eğer çok sıkıntı olursa kalp atışına kadar ütücüye gönder benim eşimin bazı paltolanları zor ütüleniyor ben veriyorum yıkayıp ütücüye onları sende öyle yapabilirsin

canım benim 31 mart 2 nisan 4 nisan testlerinde 2 katı yükselme oldu 5 nisanda kahverengi lekelenme oldu dr coraspirini kes dedi kestim ama ben 06 nisanda test yaptırdım dr istememesine rağmen hissettim birşeylerin ters gittiğini değer hiç artmamıştı hatta biraz düştü iki sonra biraz yükseldi ve en son dün yarıdan fazla daha düştü son üç gündür kanama var dr 06 nisanda kan değeri artmayıp az düşme olunca artık sağlıklı bir gebelik değil dedi ve ilaçları bıraktırdı canım, şimdilerde doğal yoldan düşmesini bekliyoruz inşallah kürtaj veya iğneye gerek kalmadan beni dahada üzmeden bu süreç tamamlanır.

sen olumlu düşün güzel düşün inşallah senin güzel gelişecek canım. test yaptın mı ilk testinin üzerinden nasıl yükselme
Canım cok gecmiş olsun tekrardan rabbım oglumu bağışlasın sana

Bayanlar dua edin bna bugun aniden bi sıcaklık hissettim wc ye gittim dolu dolu kan pıhtısı geldi hmn doktora gttım keseyi gördüm. Kan tahlılleri fln yptı. Bsy cıkmadı. Kan uyuşmazlığı için iğne vrcek. Düşük önleyici iğne vurdu. Kanama az az gelıyo.

Düşük önleyici iğne transverden sonra her hafta vuruldunuz mu

Canım ınsallah iğne işe yarar ne kadarlık hamilesin?
Transfer sonrası suan 2 tane iğnem var proluton depod dıte. Sanırım o düşük önleyıcı. Yarın bırını vurulucam

Düşük önleyici iğne transverden sonra her hafta vuruldunuz mu
Cnm geçmiş olsun ben transferden önce progestan iğneye başladım hergün 2 tanesi birleştirip yapiyorlar.10.hafta sona erecek yani bu pazar son ignemı olucam ins

Bayanlar dua edin bna bugun aniden bi sıcaklık hissettim wc ye gittim dolu dolu kan pıhtısı geldi hmn doktora gttım keseyi gördüm. Kan tahlılleri fln yptı. Bsy cıkmadı. Kan uyuşmazlığı için iğne vrcek. Düşük önleyici iğne vurdu. Kanama az az gelıyo.
Ay cnm gecmis olsn insallah hayirlisiyla atlatirsn mubarek recep ayinin son gecesi hemde cuma gecesi Allahim hakkinda hayir olani vrrsn insallah arkadasm

İçini ferah tut bak doktor bişey dememiş sonuçta

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Sağolun kızlar az önce namaz kıldım isimlerinizi bilmiyorum ama rumuz olarak hepinize dua ettim Rabbim mübarek gece de hepimizin yüzünü güldürsün isteyen herkesin de
Hayırlı kandillerimiz olsun
Hatta yarın Miraç kandili ya erkek olursa Miraç olsun geçti içimden

Sağolun kızlar az önce namaz kıldım isimlerinizi bilmiyorum ama rumuz olarak hepinize dua ettim Rabbim mübarek gece de hepimizin yüzünü güldürsün isteyen herkesin de
Hayırlı kandillerimiz olsun
Hatta yarın Miraç kandili ya erkek olursa Miraç olsun geçti içimden
Allah razi olsun canim

Back
X