- 11 Kasım 2014
- 937
- 1.031
- 113
- 41
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım 2 aşılama raporunla ünv veya araştırma hastanesine başvuruyorsunmerhabalar, ben araştırmalara yeni basladim da rapor için gerekli koşullar neler acaba? Ben 34 yaşındayım hiç bir denemem yok bahcecicye gidicem gelecek ay.
teşekkür ederim biraz zaman alan bir süreç sanırım rapor almak.gelecek ay bana soyleyecekleri duruma göre karar veririm artık.tekrar teşekkür ederim.Canım 2 aşılama raporunla ünv veya araştırma hastanesine başvuruyorsun
Bazı üniversite hastanelerinde çok uzun sürmüyor rapor almak amh düşük ise aşılama raporuna gerek kalmadan direkt tüp bebek raporu da çıkıyor duruma bağlı değişiyor yani.. ben de rapor çıkarma sürecindeyim rapor bahçeci Fulya da geçmiyor bahçeci umut da geçiyor sadecemerhabalar, ben araştırmalara yeni basladim da rapor için gerekli koşullar neler acaba? Ben 34 yaşındayım hiç bir denemem yok bahcecicye gidicem gelecek ay.
İğne aşamalarında dinlenilecek bi durum olmuyor sadece opu günü yumurta toplama günü anestezi alındığı için dinlenme olabilir birde transfer günü ve ertesi 2 gün dinlenmeyi öneriyorlar.. çok ağır bir işiniz yoksa sadece opu ve transfer günü izin alsanız yeterli benceTekrardan merhabalar . Bu tüp bebek işlemleri sıradında dinlenmeye ihtiyaç olunuyırmu ben çalışan bi bayanım ona göre iZin işlerimi halletmek istiyorm cevaplsanz çok sevinirim
cem bey den randevu aldım umutta sanırım kendisi. Amh bilgisi çok iyi oldu tahlilim haftaya çıkacak.teşekkürler.Bazı üniversite hastanelerinde çok uzun sürmüyor rapor almak amh düşük ise aşılama raporuna gerek kalmadan direkt tüp bebek raporu da çıkıyor duruma bağlı değişiyor yani.. ben de rapor çıkarma sürecindeyim rapor bahçeci Fulya da geçmiyor bahçeci umut da geçiyor sadece
Rica ederim Ben de Cem beyden randevu aldım daha görüşmedik bi yandan da rapor çıkarmaya çalışıyorum hakkımızda hayırlısı olsuncem bey den randevu aldım umutta sanırım kendisi. Amh bilgisi çok iyi oldu tahlilim haftaya çıkacak.teşekkürler.
ben de tahlilleri toparlamaya çalışıyorum randevu öncesi. Dün hsg çekildi ve 2 tane polip görüldü. Dünden beri çok şey okudum muhtemelen histereskopi olacak önce. Hepimiz için hayırlısı.Rica ederim Ben de Cem beyden randevu aldım daha görüşmedik bi yandan da rapor çıkarmaya çalışıyorum hakkımızda hayırlısı olsun
Aynen histeroskopi yapılır büyük ihtimalle sonrasında kendiliğinden gebelikte oluşabiliyormuş nasip inşallahben de tahlilleri toparlamaya çalışıyorum randevu öncesi. Dün hsg çekildi ve 2 tane polip görüldü. Dünden beri çok şey okudum muhtemelen histereskopi olacak önce. Hepimiz için hayırlısı.
Cok saol canım insallah sende hamile kalıcaksın. Sennde içinde tereddüt olmasını istemıyosan hazıranda yap transverini. Bana 3 gün dinlen sonra normal hayatına devam et dedıler ama oyle olmuyo işte insan rahat olamıyor bişey yaparken korkarak yapıyosun. Çok stres yapmamak transveri aklından çıkarmak çok iyi oluyo.ben bunda oyalancak şeyler yaptım çok rahat geçtiGünes3425 Dr umuz aynı cnm bnmde 5.gün embriyom var. Senin hamile olmana o kadar çok sevindim ki. Bana Umut oldu. Rabbim bu yolda olan bütün kullarıni yalniz bırakma hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eyle inşallah
tsk ederim cnm . Aslında okulda kafaya takacak zaman bulamam. Ama bu seferde acaba bişey mi olur korkusu olacak yorgunluk ister istemez oluyor özellikle sınav dönemlerinde. Hazirana bırakmak en iyisi olacak sanirim. Bu kadar bekledim az daha sabır diye diye bitecek bu dönemde inş okul.kapanır ken de hastaneye başlıyor olucam sanırım.Cok saol canım insallah sende hamile kalıcaksın. Sennde içinde tereddüt olmasını istemıyosan hazıranda yap transverini. Bana 3 gün dinlen sonra normal hayatına devam et dedıler ama oyle olmuyo işte insan rahat olamıyor bişey yaparken korkarak yapıyosun. Çok stres yapmamak transveri aklından çıkarmak çok iyi oluyo.ben bunda oyalancak şeyler yaptım çok rahat geçti
Hazirana bırak ozmn kafan rahat olsun. Benım ilk denememde ağrım falan yoktu negatifi aldım. Bunda agrım oluyodu adet olcakmışım gibi oluyodu batmalar oluyodu içimden bi his tuttu diyodu bi yanımda yok diyodu. İnsan kan testini yapmayana kadar emin olamıyor.diğerinde cok stres yptım. Bunda güldüm eğlendim. Kafa dağıtmak için bebek yeleği yaptım. Hergun havuç suyu içtim portakal suyu içtim meyve yedim bol bol evde yürüyüşler yaptım. İş falan yapmadım süpürme silme hiç yapmadım canımGünes 3425 çok merak ediyorum tutundugunu anlayabiliomusun yani herhangi bi belirtin oldu mu cnm. Dikkat ettiğin şeyler ne oldu nasıl gecirdin o dönemi insan çok merak ediyor bi kere olumsuzu yaşadım cok zor cokkk.
Tsk ler cnm. Rabbim kucağına almayi nasip etsin ins. İsteyen herkese bu duyguyu yaşatsin bnde çok heyecanliyim buraya kadar gelmiş olmak bile guzel. Bnde inş burada mutluluğumu sizlerle paylaşabilirim.Hazirana bırak ozmn kafan rahat olsun. Benım ilk denememde ağrım falan yoktu negatifi aldım. Bunda agrım oluyodu adet olcakmışım gibi oluyodu batmalar oluyodu içimden bi his tuttu diyodu bi yanımda yok diyodu. İnsan kan testini yapmayana kadar emin olamıyor.diğerinde cok stres yptım. Bunda güldüm eğlendim. Kafa dağıtmak için bebek yeleği yaptım. Hergun havuç suyu içtim portakal suyu içtim meyve yedim bol bol evde yürüyüşler yaptım. İş falan yapmadım süpürme silme hiç yapmadım canım
Peki bu raporun gecerlilik süresi ne kadar yani diyelimki bu ay cıktı rapor ama tüp işine başlanamadı düğer aylarda kullanılabiliyormuBazı üniversite hastanelerinde çok uzun sürmüyor rapor almak amh düşük ise aşılama raporuna gerek kalmadan direkt tüp bebek raporu da çıkıyor duruma bağlı değişiyor yani.. ben de rapor çıkarma sürecindeyim rapor bahçeci Fulya da geçmiyor bahçeci umut da geçiyor sadece
İnşallah canım rabbim herkese yaşatsınTsk ler cnm. Rabbim kucağına almayi nasip etsin ins. İsteyen herkese bu duyguyu yaşatsin bnde çok heyecanliyim buraya kadar gelmiş olmak bile guzel. Bnde inş burada mutluluğumu sizlerle paylaşabilirim.
Aynen canım ben mosmor geziyorum progestan dan dolayı olsun razıyım yeter ki bebişlerimizi kucağımıza alabilelimNormal jel candır sus hiç sesini çıkarma iğne verirse poponu unutmak zorunda kalirsin:))