Tüp Bebek Merkezleri bahçeci umut tüp bebek merkezinde aralık ayında tüp bebek tedavisine tedaviye başlayanlar

sağol canım inşallah
benim amh 0.47 her defasında 1 yumurta topladılar ama olmadı.2 aşılama tedavisi gördüm ama işlem yapılamadı çünkü yumurtalarım büyümedi 12-14 günün sonunda tedavim sonlandırıldı:KK43:
Doktorun kim cnm ne aşamadasin simdi

dr um cem bey
başlayalı 8 gün oldu bugün yarın tekrar kontrolüm var 3 yumurtan var dedi bakalım hala yerinde duruyolar mı
çapa 2 taneydi bir tanesi 14 mm den sonra büyümedi 1 tane kaldı:KK43:
Cnm ben cem beye güveniyorum sende güven inan işinin ehli para göz bir insan değil ney yapılması gerekiyorsa sana onu söylüyor ekstra bisy istemiyorum bnde Mart'ta başladım tedaviye yumurta toplama genetik felan derken geldik bugüne şükür şimdi Mayıs ta transferim olucak onu bekliom.canini sıkma insallah o 3 yumrta gelişip büyüyecek inan kendini üzme çok dua et

Cnm ben cem beye güveniyorum sende güven inan işinin ehli para göz bir insan değil ney yapılması gerekiyorsa sana onu söylüyor ekstra bisy istemiyorum bnde Mart'ta başladım tedaviye yumurta toplama genetik felan derken geldik bugüne şükür şimdi Mayıs ta transferim olucak onu bekliom.canini sıkma insallah o 3 yumrta gelişip büyüyecek inan kendini üzme çok dua et
inşallah canım benim
cem bey e güveniyorum ama kendimle ilgili endişelerim var o 3 ü toplanmadan sanırım kafamda deli sorularla boğuşucam:(
senin kaç toplandı kaçı döllendi?

inşallah canım benim
cem bey e güveniyorum ama kendimle ilgili endişelerim var o 3 ü toplanmadan sanırım kafamda deli sorularla boğuşucam:KK43:
Cnm benim 4 tane alındı 3u olgun çıktı 2si dollendi ve şükür 5gune 2side geldi genetiğe yolladım ordan da sağlıklı geldiler elhamdülillah Rabbime şükürler olsun

inşallah canım benim
cem bey e güveniyorum ama kendimle ilgili endişelerim var o 3 ü toplanmadan sanırım kafamda deli sorularla boğuşucam:KK43:
Bnde çok ağladım yumurtam az bunlar 3.gune bile gelmez dedim Rabbim isterse oluyor işte bak 2tane dollendi ve geldi sunur.insallah bide hamile olurum da tek isteğim bu herşey güzel gitti sonu da hayırlı olur inşallah

Bnde çok ağladım yumurtam az bunlar 3.gune bile gelmez dedim Rabbim isterse oluyor işte bak 2tane dollendi ve geldi sunur.insallah bide hamile olurum da tek isteğim bu herşey güzel gitti sonu da hayırlı olur inşallah
inşallah rabbim gönlüne göre versin hayırlısını versin:)

Selamun Aleykum kizlar hayirli nurlu cumalar Rabbim cuma hurmetine hepimize analik duygusu yasamayi nasip etsin insallah. Opuden sonra ne zaman adet oldunuz 7 ile 10 gun icinde dediler 9 gun hala olmadim
Genelde 1 hafta içinde olunuyor ama 10 günü geçerse sen yine de bi doktoru ara bence

Selamun Aleykum kzlar nasilsiniz ? Bugun adet oldum yarin kontrole gidicem Allah izin verirse. Tahminen ne zaman transfer oldunuz adetten kac gun sonra? Birde kzlar birsey soylicem bir dua varmis faydasi cokmus inanarak adetten snra okumaya baslicam salat-i tefriciyyye 4444 okundu zaman cok faydaliymis sizlerede soylemek istedim belki sizlerede vesile olurum die.

Selamun Aleykum kzlar nasilsiniz ? Bugun adet oldum yarin kontrole gidicem Allah izin verirse. Tahminen ne zaman transfer oldunuz adetten kac gun sonra? Birde kzlar birsey soylicem bir dua varmis faydasi cokmus inanarak adetten snra okumaya baslicam salat-i tefriciyyye 4444 okundu zaman cok faydaliymis sizlerede soylemek istedim belki sizlerede vesile olurum die.
Allah yardımcın olsn cnm

İyi akşamlar herkese Rabbim bu yolda hiçbirimizin emeklerini boşa çıkarmasın. Bende rahimde yapisiklik kanallar kapalı 3 tüp bebek denedik ve maalesef sonuç negatif. Şuan 4. denemeyi düşünüyoruz bahçeci de benm durumda da olup pozitif sonuç alan var mı acaba

İyi akşamlar herkese Rabbim bu yolda hiçbirimizin emeklerini boşa çıkarmasın. Bende rahimde yapisiklik kanallar kapalı 3 tüp bebek denedik ve maalesef sonuç negatif. Şuan 4. denemeyi düşünüyoruz bahçeci de benm durumda da olup pozitif sonuç alan var mı acaba
Cnm tuplerle bı alakası yok tüpleri kapalı olup hamile arkadaslar var Rabbim bu sefer nasip eder inşallah bu sefer

Selamun Aleykum kizlar hayirli kandiller. Doktora geldik muayaneye geldik kan verdim muayane etmediler 14 gunluk ilac verdi 14 gun muayaneye cagirdi estrofem ismide size kac gun uygulandi

Selamun Aleykum kizlar hayirli kandiller. Doktora geldik muayaneye geldik kan verdim muayane etmediler 14 gunluk ilac verdi 14 gun muayaneye cagirdi estrofem ismide size kac gun uygulandi
Hayırlı kandiller cnm neden muayene etmediler senin bu ay transfer olcak ddmi

Back
X