Tüp Bebek Merkezleri bahçeci umut tüp bebek merkezinde aralık ayında tüp bebek tedavisine tedaviye başlayanlar

canım aynı ay içinde gidersen bir daha muyane ücreti vermiyorsun. sen 3 hafta sonra gidecekmişsin onun için ödeme yapmana gerek yok kliniği bir ara hatırlat istersen

canım aynı ay içinde gidersen bir daha muyane ücreti vermiyorsun. sen 3 hafta sonra gidecekmişsin onun için ödeme yapmana gerek yok kliniği bir ara hatırlat istersen
İlk gttıgımde 500 verdim 2. Ye pazartesi gunu gttım ödeme yapmadım 3 hfta snra tekrar gl dedi. Orda randevu aldım. Gelişte muayane ücreti ödücenız dedi.

kızlar bende cem beye gidiyorum pazartesi opu yapıldı 9 gün kontrolde hep 3 yumurtam olduğunu söyledi opu sonrası 5 yumurta toplandı dedi 2 tane küçük vardı onları da aldım dedi muayenede 3 diyip 5 nasıl oldu anlamadım?
birde 4 ü olgun çıktı döllenme oldu dediler yarın tekrar arayacaklar acaba yarın a kadar gene fire verirmiyiz?

kızlar bende cem beye gidiyorum pazartesi opu yapıldı 9 gün kontrolde hep 3 yumurtam olduğunu söyledi opu sonrası 5 yumurta toplandı dedi 2 tane küçük vardı onları da aldım dedi muayenede 3 diyip 5 nasıl oldu anlamadım?
birde 4 ü olgun çıktı döllenme oldu dediler yarın tekrar arayacaklar acaba yarın a kadar gene fire verirmiyiz?
Belli olmuyor bazen yumurtalar gelişip büyüyebiliyor yarın 3.gun mu oluyor

evet yarın 3.gün ne diyecekler çok merak ediyorum yarı yolda kalan var mı devam mı ediyor beklemek çok zor?
tam olarak ne bilgisi verilecek onu da bilmiyorum?
Cnm benim yarın kalitesi ve kaç hücreli onu söylüyorlar solemezlerse sen sor ins hepsi devam eder kaçıncı denemeniz

3.denememiz insallah hayirli haberler alirim.cem bey havuz yapicaz demisti kalitesi iyi de olsa yapicakmiyiz bilemiyorum
Bnmde 4.denemem olcak adetimi bekliom transfer olcak.sizin amh mi düşük ondan mı havuz önerdi.eger sayısı ve kalitesi iyi olursa yapmaz bnce havuz

İlk gttıgımde 500 verdim 2. Ye pazartesi gunu gttım ödeme yapmadım 3 hfta snra tekrar gl dedi. Orda randevu aldım. Gelişte muayane ücreti ödücenız dedi.
Sağol canım ama hergün tüketemiyorum malesef ya yesem Peki suyunu hergün çıkaramıyorum çalışıyorum ya bide

Bnmde 4.denemem olcak adetimi bekliom transfer olcak.sizin amh mi düşük ondan mı havuz önerdi.eger sayısı ve kalitesi iyi olursa yapmaz bnce havuz
Benim hem amh dusuk 0.34 hem estradiol düşük 5 ile 30 arasi değişiyor tahlillerde.
2 tane kaliteli 5.gun embriyosu almamız lazim dedi.
Transfer beklerken extra bişey kullaniyomusun

Benim hem amh dusuk 0.34 hem estradiol düşük 5 ile 30 arasi değişiyor tahlillerde.
2 tane kaliteli 5.gun embriyosu almamız lazim dedi.
Transfer beklerken extra bişey kullaniyomusun
Anladm yok ben sadece vitamin kullanıyorum ama adet olunca gidicem o zman ek ilaç verck

Back
X