- 17 Mart 2018
- 1.531
- 3.384
- 53
Bebeğiniz hayırlı olsun.Rabbim kucağıniza alıp büyütmeyi nasip etsin ins. Bizlere de duanizda yer vermeyi unutmayın.Amin cnm Rabbim herseyin hayirlisini versin. Kimseyi Evlat siz birakmasin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebeğiniz hayırlı olsun.Rabbim kucağıniza alıp büyütmeyi nasip etsin ins. Bizlere de duanizda yer vermeyi unutmayın.Amin cnm Rabbim herseyin hayirlisini versin. Kimseyi Evlat siz birakmasin.
Ay inşallah sımsıkı tutunur size. Bnm arkadaş var aynı hastane aynı Dr a gidiyoruz. O pozitifi aldı bugün keseyi gordu. O kadar mutlu oldum ki inş sizinde güzel sonucunuzu öğrenir iz. Evet bende sırada bekliyorum heyecanlaNe kusuru cnm ya ben de adeti bekliom olmadım olsamda yavrularımi almaya gitsem ins ben den sonra sıra snde olck ayağımı surteyim ins guzel haber alırım sana da moral olur
Hangi merkeze gidiyorsunuz kaçıncı deneme inş bu son olur.Ne kusuru cnm ya ben de adeti bekliom olmadım olsamda yavrularımi almaya gitsem ins ben den sonra sıra snde olck ayağımı surteyim ins guzel haber alırım sana da moral olur
Ay cnm inşallah önce Rabbime sonra cem hocaya güveniyorum isini ozenle yapıyor.Allah razı olsun ttlim.bnde çok heyecanlı ve ümitliyim bu tedavimdeA
Ay inşallah sımsıkı tutunur size. Bnm arkadaş var aynı hastane aynı Dr a gidiyoruz. O pozitifi aldı bugün keseyi gordu. O kadar mutlu oldum ki inş sizinde güzel sonucunuzu öğrenir iz. Evet bende sırada bekliyorum heyecanla![]()
Bahçeci umut cem beye gidiom amin inşallah bu son olir.4.denemem olcakHangi merkeze gidiyorsunuz kaçıncı deneme inş bu son olur.
Aaa bnde cem beye gidiyorum şimdi daha çok sevindim cnm gerçekten harika bir Dr kendisi çok da güleryüzlü. İnş Rabbim seninde benimde burdaki arkadaşlarında bu yolda bu zorluklarla mücadele eden herkesin yüzünü guldursun.Ay cnm inşallah önce Rabbime sonra cem hocaya güveniyorum isini ozenle yapıyor.Allah razı olsun ttlim.bnde çok heyecanlı ve ümitliyim bu tedavimde
Amin cnm valla bnde sevindim şimdi inşallah hepimiz güzel haberler alırız.Rabbim hepimizin yüzünü güldürsn İnşallah emeklerimizin karşılığını alırız umarımAaa bnde cem beye gidiyorum şimdi daha çok sevindim cnm gerçekten harika bir Dr kendisi çok da güleryüzlü. İnş Rabbim seninde benimde burdaki arkadaşlarında bu yolda bu zorluklarla mücadele eden herkesin yüzünü guldursun.
İnşallah geç olsun güç olmasın. Sonunda hayirlisiyla güzel haberlerle gelin. Bende bekliyorum hala regl olmadım günümde geçiyor bakalımdün cem bey in asistanına not bırakmıştım nasıl ileryeceğiz diye bu ay devam mı yoksa beklemede mi olacağız diye sağolsun hemen aradı arkasından da cem bey aradı bu ay vücudu dinlendiricez haziran da başlayacağız dedi bu ay adetim de sapma olabilirmiş çünkü dinlenmiş olsun vücudun dedi.
inşallah rabbim o ayda da 1 tane kaliteli embriyo nasip eder ve ağustos eylül gibi de transferim gerçekleşir:)
Hadi cnm gözünaydn inşallah güzel haberler alırsin tatlimdün cem bey in asistanına not bırakmıştım nasıl ileryeceğiz diye bu ay devam mı yoksa beklemede mi olacağız diye sağolsun hemen aradı arkasından da cem bey aradı bu ay vücudu dinlendiricez haziran da başlayacağız dedi bu ay adetim de sapma olabilirmiş çünkü dinlenmiş olsun vücudun dedi.
inşallah rabbim o ayda da 1 tane kaliteli embriyo nasip eder ve ağustos eylül gibi de transferim gerçekleşir:)
Bnde olmadım cnm bugün 28gunum bakalım hayırlısı beklemeye alıştım geç olsun ama guc olmasın kuzumİnşallah geç olsun güç olmasın. Sonunda hayirlisiyla güzel haberlerle gelin. Bende bekliyorum hala regl olmadım günümde geçiyor bakalım![]()
Cnm bugün adet gördüm yarın sabah gidicem muayene ye cem bey yokmuş ebru hanım ilgilenickmisgülsah8488 naptın canım merak ettim seni
Evt cnm haberim var dün gitti pazartesi gelicekmis cem bey.onemli olan kontrolleri mi ve transferimi o yapsın yeterli bana bnde merak ediyorum bakalım ne ilaçlar verilecek içim kıpır kıpır insallah bir sorun çıkmaz bu ay transfer olurumcem bey antalyadaymis toplanti icin.
Hayirlisi insllah canim bakalim neler verecek transfer öncesi
Esfrofem verdi bana pazartesi kontrolum var benimde 11 gundur kullaniyorum beni hic muayene etmeden verdi hemsire si ilaci belki senide muayane etmezlerEvt cnm haberim var dün gitti pazartesi gelicekmis cem bey.onemli olan kontrolleri mi ve transferimi o yapsın yeterli bana bnde merak ediyorum bakalım ne ilaçlar verilecek içim kıpır kıpır insallah bir sorun çıkmaz bu ay transfer olurum
Anldm ben muayene etmesini istiycem kist vs bir sorun olmasın çünkü ben adet bitince hsg çektirecm bakalmEsfrofem verdi bana pazartesi kontrolum var benimde 11 gundur kullaniyorum beni hic muayene etmeden verdi hemsire si ilaci belki senide muayane etmezler
Slm bnde yarın orda olucam inş sabah saatinde bugün ogrendm bnde cem beyin olmadığini ama asistanım ilgilenecek zaten kan vereceksiniz dedi sanırım Muayene olmuycak. Zaten kontrol ve transferi cem beyden başkasına yaptırmam. Bnm arkadaş da hamile olduğunu ogrendi. Rabbim bizede nasip eder inş.Evt cnm haberim var dün gitti pazartesi gelicekmis cem bey.onemli olan kontrolleri mi ve transferimi o yapsın yeterli bana bnde merak ediyorum bakalım ne ilaçlar verilecek içim kıpır kıpır insallah bir sorun çıkmaz bu ay transfer olurum