Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Banada bakmamıştı bi kan vermiştim. Sonrası ultrasonda baktıgında gayet iyi dedi rahım kalınlığı için.. kanda belli oluyomu olmuyomu bilmıyorum canımS.aleykum kzlar bygun kontrolum vardi doktor yine muayene etmedi kan verdim hemsire cagirdi carsamba bida gel dedi cem bey bakdi biraz daga yukselmesi lazim dedi dedi. Rahim kalinligi oyle belli oluyormu kanda ?
Şükür canım yolunda inşaAllah geçen hafta gittik işte bide bu ayın sonunda da çağırdıCnm çok tatlisin ben yarım anne yani teyze oldum kuzuyla okadar haşır nesirim ki burayi ihmal ettim iisin demi herşey yolunda
Ikılı testten bahsetmedi hiç. Ama bazı testleri yapmamı istedi geldiğinde getirirsin dedi. Her hamilelıkte yapılan testler dedi banaŞükür canım yolunda inşaAllah geçen hafta gittik işte bide bu ayın sonunda da çağırdı
İkili test için siz yaptınız mı kızlar ne düşünüyorsunuz bu test için
Yaptirdim cnm zaten burnunu gördüm ense kalinligi da düşük çıkınca rahatladım. Eğer riskli olanda olsam nifty dusunebilirdim.Şükür canım yolunda inşaAllah geçen hafta gittik işte bide bu ayın sonunda da çağırdı
İkili test için siz yaptınız mı kızlar ne düşünüyorsunuz bu test için
Amin cnm tskler. Seninde anneler günün kutlu olsun. Biraz gec oldu giremedim 2 gündür.Sebiss @anneveoglusu G Gulsah8488
@aybalam00 C Cinar1453 @gecceBrave and beautiful
Kızlar hamileler anneler ve anne olmayı bekleyen
Tüm kardeşlerim günümüz kutlu olsun Rabbim isteyen herkese bu güzel duyguyu tattırsın
4 şubatta regl oldum 26 şubatta transfer ortalama reglime 6 -7 gün vardı bnmki biraz geç oldu ozaman remzi hoca seminere gideçekti bikacgun sarktı regl tarihine takilma ilaçlardan düzen falan kalmiyorGunaydn kzlar ya birsey soracagim adetinize kac gun kala transfer oldunuz suan hamile olan herkeze sorum yazarmisnz lutfen kafam karisdi yine cok ?
Benimde 9 gun kaldi yarin tekrar kontrol tahmini bnimde senin gibi olabilir belki. Ne bilim cnm ya insan korkuyor gecmi adete yakin olucna tutmazmi etmezmi Allah hayirlusuni versn insallah4 şubatta regl oldum 26 şubatta transfer ortalama reglime 6 -7 gün vardı bnmki biraz geç oldu ozaman remzi hoca seminere gideçekti bikacgun sarktı regl tarihine takilma ilaçlardan düzen falan kalmiyor
İnan ki bu korkuların boşa vakti zamanı geldiyse Rabbim ol dediyse olacak.bak ben 3 ayımı zehir ettim kendime korkularım hat safhadaydi şükür şimdi ii daha korkacagün endiselenecegin okadar vaktin olacaktı bubari hatirlamayacaksin bileBenimde 9 gun kaldi yarin tekrar kontrol tahmini bnimde senin gibi olabilir belki. Ne bilim cnm ya insan korkuyor gecmi adete yakin olucna tutmazmi etmezmi Allah hayirlusuni versn insallah
Dogrudur cnm insallah bende yasarim bu mutlulugu hayirlisiyla.İnan ki bu korkuların boşa vakti zamanı geldiyse Rabbim ol dediyse olacak.bak ben 3 ayımı zehir ettim kendime korkularım hat safhadaydi şükür şimdi ii daha korkacagün endiselenecegin okadar vaktin olacaktı bubari hatirlamayacaksin bile
İçinizi ferah tutun hayirlisiyla olucak inş. Bi şey sorucam kaç gündür transfer sürecinde siniz acaba bnm 4.günüm bugün. Haftaya çarşamba kontrolum var.Benimde 9 gun kaldi yarin tekrar kontrol tahmini bnimde senin gibi olabilir belki. Ne bilim cnm ya insan korkuyor gecmi adete yakin olucna tutmazmi etmezmi Allah hayirlusuni versn insallah
15 gundur ilac kullaniyorum cnm estrofem dun kan verdim yeterli deilmis carsamba birdaga gel dediler yarin birdaha gidicem bakalim ne diceklerİçinizi ferah tutun hayirlisiyla olucak inş. Bi şey sorucam kaç gündür transfer sürecinde siniz acaba bnm 4.günüm bugün. Haftaya çarşamba kontrolum var.
Anladım cnm bu sefer söylerler transfer gününü hayirlisiyla güzel haberlerini bekliyoruz. Bu mübarek ramazan ayının hürmetine Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı bebekler nasip etsin ins. Bnm bi sorum olacak sizlere bu ayın sonu gibi transferim olacak dip boya yaptirsam zararı olur mu ki15 gundur ilac kullaniyorum cnm estrofem dun kan verdim yeterli deilmis carsamba birdaga gel dediler yarin birdaha gidicem bakalim ne dicekler
Amin cnm insallah isteyen herkeze nasip etsin. Ramazan bize bereket bolluk birde bebek getirir insallah hayirlisiyla.Anladım cnm bu sefer söylerler transfer gününü hayirlisiyla güzel haberlerini bekliyoruz. Bu mübarek ramazan ayının hürmetine Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı bebekler nasip etsin ins. Bnm bi sorum olacak sizlere bu ayın sonu gibi transferim olacak dip boya yaptirsam zararı olur mu ki![]()
Transferden bir gün önce boyadim bişe olmadi zaten 3 ayı doldurmadan boysyamiyodun görüntü kabusun olucak şimdi rahat rahat boyaAnladım cnm bu sefer söylerler transfer gününü hayirlisiyla güzel haberlerini bekliyoruz. Bu mübarek ramazan ayının hürmetine Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı bebekler nasip etsin ins. Bnm bi sorum olacak sizlere bu ayın sonu gibi transferim olacak dip boya yaptirsam zararı olur mu ki![]()
Hadi cnm transfer günün belli olur inşallah güzel haberler alırsın hayırlısıylaGunaydn kzlar merkezde olan varmı ? Kontrole geldim hyrli haberler duyariz insalah
Tsk ler cnm cvp verdiğin için. Evet bugün dersim yok gidip boyaticamTransferden bir gün önce boyadim bişe olmadi zaten 3 ayı doldurmadan boysyamiyodun görüntü kabusun olucak şimdi rahat rahat boya