Insallah cnm insallahHadi cnm transfer günün belli olur inşallah güzel haberler alırsın hayırlısıyla
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah cnm insallahHadi cnm transfer günün belli olur inşallah güzel haberler alırsın hayırlısıyla
Günaydın cnm güzel haberlerle dön inş. Ben haftaya çarşamba kontrol için gideceğim.Gunaydn kzlar merkezde olan varmı ? Kontrole geldim hyrli haberler duyariz insalah
İyi cnm insallah guzl sonuç Alicaksin transfern ne zman gün bellimiEmbriyoda en iyisi 4bb mis sizce nasil ? Doktor iyi diyor ama Allabim insallah hayirli sonuclarla sevindirir.
Cnm ben önceden kullanmıştım ağrı felan yapmio korkma.pazartesi yazmissin şimdi farkettim kbakma tatlim.Allahim yardımcın olsun bu mübarek günlerde Rabbim sana ikiz versin inşallahKzlar kan iyi cikdi rahimde 8.6 olmasi lazim pazartesi Allah izin verirse transfer edilcek cok heyecanliyim. Ilac verdiler yine bir suru bu criono jel nasil ya can yakiyormu yaparken biraz ondan korkuyrm
Ah cnm ne guzel soyledin aminnn insallah tek embriyo koyucaklar 2 bile koyin diemedik guya dicekdik. Hayirlisi olsn saglikla tutunur insallahCnm ben önceden kullanmıştım ağrı felan yapmio korkma.pazartesi yazmissin şimdi farkettim kbakma tatlim.Allahim yardımcın olsun bu mübarek günlerde Rabbim sana ikiz versin inşallah
Cnm kaçıncı denemnn olck yasin kacAh cnm ne guzel soyledin aminnn insallah tek embriyo koyucaklar 2 bile koyin diemedik guya dicekdik. Hayirlisi olsn saglikla tutunur insallah
25 ilk denemem insallah tutar cok heyecanli ve endiseliyim. 3 embriyodan en iyisi 4 bb mis onu cozdurcez iyise onu koycaz dedi doktor Allahım mubarek gunde insallah yuzume gulerCnm kaçıncı denemnn olck yasin kac
Yaşın genç cnm şansın yüksek İnşallah herşey güzel olcak tatlm.Allahim emeğinin karşılığını versin cnm benim25 ilk denemem insallah tutar cok heyecanli ve endiseliyim. 3 embriyodan en iyisi 4 bb mis onu cozdurcez iyise onu koycaz dedi doktor Allahım mubarek gunde insallah yuzume guler
Amin insallah cnm insallah. Allahım hepimizin sabrinin sonunu hayir etsin bayrama cifte bayram yasamak nasip etsn insallahhhbbYaşın genç cnm şansın yüksek İnşallah herşey güzel olcak tatlm.Allahim emeğinin karşılığını versin cnm benim
Amin cnm inşaallah benim de haziran 20.25 gibi transferim olur diye düşünüyorum bakalım hayırlısıAmin insallah cnm insallah. Allahım hepimizin sabrinin sonunu hayir etsin bayrama cifte bayram yasamak nasip etsn insallahhhbb
Amin cnm inş. Çok sevindim hadi bakalım önden önden gidiosun bende arkadan geliyorum inş. Sen güzel haberi aldığında bende transfer olmuş bekliyor olurum. Rabbim önce gobuslerimizi sonrada kucaklarimizi doldursunAmin insallah cnm insallah. Allahım hepimizin sabrinin sonunu hayir etsin bayrama cifte bayram yasamak nasip etsn insallahhhbb
Senden sonra da ben gelicem ins cnm 3 umuz pes pese guzl haberleri alicaz ben inanıyorumAmin cnm inş. Çok sevindim hadi bakalım önden önden gidiosun bende arkadan geliyorum inş. Sen güzel haberi aldığında bende transfer olmuş bekliyor olurum. Rabbim önce gobuslerimizi sonrada kucaklarimizi doldursun![]()
Sanırım transferin reglin den itibaren 21 . Günü falan bulmuş oluyor yanlış miyim ? Bende çok merak ediyorum da transfer günü nu .Amin insallah cnm insallah. Allahım hepimizin sabrinin sonunu hayir etsin bayrama cifte bayram yasamak nasip etsn insallahhhbb
İnşallah cnm. Hepinize duaciyim. Bu mübarek günlerde bol bol dua edicez. Rabbim işimizi kolaylaştırsin. Sağlıklı bebislerim iz onların sesiyle dolu yuvalarımiz olsun inş.Senden sonra da ben gelicem ins cnm 3 umuz pes pese guzl haberleri alicaz ben inanıyorum
Amin cnm insalllahhhİnşallah cnm. Hepinize duaciyim. Bu mübarek günlerde bol bol dua edicez. Rabbim işimizi kolaylaştırsin. Sağlıklı bebislerim iz onların sesiyle dolu yuvalarımiz olsun inş.
Amiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnn cnm benim aminnnAmin cnm inş. Çok sevindim hadi bakalım önden önden gidiosun bende arkadan geliyorum inş. Sen güzel haberi aldığında bende transfer olmuş bekliyor olurum. Rabbim önce gobuslerimizi sonrada kucaklarimizi doldursun![]()
Cnm adetime 3gun kaliyor takmime gore transfer gunu geldiginde.Sanırım transferin reglin den itibaren 21 . Günü falan bulmuş oluyor yanlış miyim ? Bende çok merak ediyorum da transfer günü nu .