Tüp Bebek Merkezleri bahçeci umut tüp bebek merkezinde aralık ayında tüp bebek tedavisine tedaviye başlayanlar

4 keremi icdin cnm gunde havuc suyunu kati meyvede mi yaptn cok yapip dolaba koysak kotu olurmu 2 3 gunluk mesela
Katı meyve sıkacağında yaptım. Günlük olarak yaptım ben canım. Sen istersen 2 3 günluk yap. Hemn ekşiyo dıe oyle yapmıştım. Gunde 1 bardak içtim su bardağından bıraz daha buyüktü. 7 8 gün içtim ben. Havuç suyu hamilelikte suyu azalanlar içinde 1 e 1miş. Valla yeniden başlıcam içmeye. Cok yararları var

Ananas zamanı geçmek üzre günde 1 dilim tükettim havuç suyu hiç içmedim. 1 bardağı geçmemeli fruktoz içeriyor onunda fazlası fazla.günlük tüketmeye calismalisin

Transferim oldu eve geldim sukur yarim.saat yattm snra vc ye cikdim arabadada baya sallandim birsey olmas demi kZlar birseyn bize emanet olmasi onu korumak ne kdr zor mus Allahim yardim etsin emanetini korsun beklemek basladi hayirlisiyla..

Transferim oldu eve geldim sukur yarim.saat yattm snra vc ye cikdim arabadada baya sallandim birsey olmas demi kZlar birseyn bize emanet olmasi onu korumak ne kdr zor mus Allahim yardim etsin emanetini korsun beklemek basladi hayirlisiyla..
Hayırlı olsn cnm hastanede ne kadr kaldin.hic korkma cnm Rabbim onu korur sen anı hareket yapma yeterli

Hayırlı olsn cnm hastaned
40 dk yattm kalkdm snra tuvalete gttm ckk skismisdim hemsire artk kalk dedi insallah cnm ama zormus emanete sahip cikmak Rabbim korusun
Öyle cnm Rabbim korusun ona emanet yavrularimiz.

Hayırlı olsun canım guzel haberler almak nasıp olsun. Arabada gitmende sorun olmaz canım illaki sarsılma oluyo.

Zaman gecmiyor her hareketten korkar oldum ne zormus beklemek kzlarrr Allah hayirlusiyla sonuc almak nasip etsin insallahhhhhhh

Ah cnm insallah dua okuyrm surekli dus alamadm hala bugecemi yarinmi alsam ki gusul gerekir sonucda
Bekle cnm alma 1.2gun daha Allah'ım görüyor seni sonuçta zorunlu bir durum ondn alamıyorsn sonuçta.Allahim hepimize anne olmayı nasip etsin inşallah

C Cinar1453 rabbim sana bekleme kolaylığı versin canım çok iyi anlıyorum bizde Pazartesi 11 haftalık olacağız inşaAllah başlarda iyiydim ama şu son 10 gündür halsizlik karın ağrısı bulantım hiç durmuyor
3 gündür de kusmaktan helak oldum Rabbim emeklerimizi boşa götürmesin kızlar
A anneveoglusu Sebiss Sebiss aybalam00 aybalam00 sizler neler yapıyorsunuz kızlar

C Cinar1453 rabbim sana bekleme kolaylığı versin canım çok iyi anlıyorum bizde Pazartesi 11 haftalık olacağız inşaAllah başlarda iyiydim ama şu son 10 gündür halsizlik karın ağrısı bulantım hiç durmuyor
3 gündür de kusmaktan helak oldum Rabbim emeklerimizi boşa götürmesin kızlar
A anneveoglusu Sebiss Sebiss aybalam00 aybalam00 sizler neler yapıyorsunuz kızlar
Zaman geciyor ama cok zor geciyor 6 gunum bugun 10 gun kan vermeyi dusunuyorum Allah izin verirse insallah. Allah sanada kucagina almayi nasip etsn saglikla darisi basima insallah

Zaman geciyor ama cok zor geciyor 6 gunum bugun 10 gun kan vermeyi dusunuyorum Allah izin verirse insallah. Allah sanada kucagina almayi nasip etsn saglikla darisi basima insallah
Az kalmış cnm benim ins sonuç guzl oluck Allah'ın izniyle mübarek günlerde hepimiz için çok dua ediyom

Back
X