- 10 Ekim 2017
- 1.044
- 802
- 53
- 34
Cinsiyet ney canım senın. Bana cem bey yuzde 80 90 kız dediBugün öğrendim 16.hafta biterken kendimin bikaç model sonrasını yapmışım :))))

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cinsiyet ney canım senın. Bana cem bey yuzde 80 90 kız dediBugün öğrendim 16.hafta biterken kendimin bikaç model sonrasını yapmışım :))))
Kesin kiz dedi :) gelsin yırtık kot anne kız kombinleri :)Cinsiyet ney canım senın. Bana cem bey yuzde 80 90 kız dedi![]()
Sormaa ya hastane dönüşü alısveriş yaptık kız cocuk reyonlarındaydı gözümKesin kiz dedi :) gelsin yırtık kot anne kız kombinleri :)
Cnm testini tekrarladinmiSlm kzlar benimde 9 gun kan sonucum 26.16 cikdi insallah artar deger(
Evet cnm 89.8 cikdi yarin bir daha vericem dua edin benim icin ...Cnm testini tekrarladinmi
İyi cnm gözünaydn insallah yarında guzl bı deger cikicak ben inanıyorum.dua ederim tabiki Allah'ım hayırlı fırsatlar veersin cnmEve
Evet cnm 89.8 cikdi yarin bir daha vericem dua edin benim icin ...
Amin cnm Allah razi olsn Allah size bekleyen herkeze bu ugurda emek eden herkeze nasip etsinİyi cnm gözünaydn insallah yarında guzl bı deger cikicak ben inanıyorum.dua ederim tabiki Allah'ım hayırlı fırsatlar veersin cnm
Hayırlı olsun canım. Bende 22 martta yaptırdım şuan hamıleyımmerhaba kızlar.Bende tedavimi Bahçeci umutta yaptırdım.
MaşallahHayırlı olsun canım. Bende 22 martta yaptırdım şuan hamıleyım
Ben Cem beye yaptırdım. Beta değerin kaç. Ve Transferden sonra kaçıncı günü yaptırdın.Doktorunuz kim ? Bnde orda yaptrdim ama sonucm olumlumu olumsuzmu karisik beta hcg dusuk![]()
21 mayisdami transfer oldu yoksa snde bnmde doktorum cem bey. 11 gun 89.8 .. 13 gun. 141.7Ben Cem beye yaptırdım. Beta değerin kaç. Ve Transferden sonra kaçıncı günü yaptırdın.
evet Benim ki de Cem bey. değerlerin normal canım hamilesin.Niye endişe ettin ki. Ben de de çok farklı bir durum var. Benim 11. gün testim 1000 çıktı. 15. gün 8.000 çıktı. Cem beyle henüz görüşmedik.Gebe takibini başka doktora yaptırıyorum. Bu doktorda ikiz sandı değerleri. Kese göründü ama kalp atışı henüz yok.Haftaya kalp atışından anlarız ikiz gebelik olup olmadığını.21 mayisdami transfer oldu yoksa snde bnmde doktorum cem bey. 11 gun 89.8 .. 13 gun. 141.7
Cnm iste pek normal sayilmaz cem bey 150 yi gecmesi lazim demisdi gecemedi yani yine istedi 2 gun sonra yarin bir daha verecegim hayirlisi olsn. Snn degrrin cok iyi masallah cift emriyomu koydular tekmievet Benim ki de Cem bey. değerlerin normal canım hamilesin.Niye endişe ettin ki. Ben de de çok farklı bir durum var. Benim 11. gün testim 1000 çıktı. 15. gün 8.000 çıktı. Cem beyle henüz görüşmedik.Gebe takibini başka doktora yaptırıyorum. Bu doktorda ikiz sandı değerleri. Kese göründü ama kalp atışı henüz yok.Haftaya kalp atışından anlarız ikiz gebelik olup olmadığını.
Tek embriyo ama araştırdım. İçerde bölünüp tek yumurta ikizi olabiliyormuş. Cem beyin asistanına 50 kere sordum bilgi vermiyor. Kan testi tam bu konuda bilgi vermez diyor.Ama başka doktor bile çift embriyomu diye sordu. Onada sordum.Oda kan testi tam bilgi vermez çift olduğuna dair dedi. Bir hafta sonra kalp atışına göre bir kara vereceğim tekmi çiftmi diyeCnm iste pek normal sayilmaz cem bey 150 yi gecmesi lazim demisdi gecemedi yani yine istedi 2 gun sonra yarin bir daha verecegim hayirlisi olsn. Snn degrrin cok iyi masallah cift emriyomu koydular tekmi
Sen cem beye gitmiyormusun ? Evet cnm kan sonucu genelde vermiyormus ikizmi oldunu bnm arkadasmn degeru 220 di ikizdi hayirlisi saglikla olsnda degrrin cok iyi masallah artmisda ne guzelTek embriyo ama araştırdım. İçerde bölünüp tek yumurta ikizi olabiliyormuş. Cem beyin asistanına 50 kere sordum bilgi vermiyor. Kan testi tam bu konuda bilgi vermez diyor.Ama başka doktor bile çift embriyomu diye sordu. Onada sordum.Oda kan testi tam bilgi vermez çift olduğuna dair dedi. Bir hafta sonra kalp atışına göre bir kara vereceğim tekmi çiftmi diye
Cem bey bana uzak birde onun muayneler çok pahalı. Yakında bir doktorla devam ediyorum.Sen cem beye gitmiyormusun ? Evet cnm kan sonucu genelde vermiyormus ikizmi oldunu bnm arkadasmn degeru 220 di ikizdi hayirlisi saglikla olsnda degrrin cok iyi masallah artmisda ne guzel
Anladim cnm bn suan onunlaym zaten muaye ucreti tarihide dolmadi hayirlisiyla devam etse gebeligim 3 ay daha devam etmeyi dusunuyorum Allah buyukdutCem bey bana uzak birde onun muayneler çok pahalı. Yakında bir doktorla devam ediyorum.
ya ben acil ilaç yazdıracaktım burda yakın hastaneye gittim muayne oldu.Zaten Cem beyede gitsem benzin parası aynı olurdu.Bizim Muayne ücreti ne zamana bitiyor ben çok sorgulamadım.An
Anladim cnm bn suan onunlaym zaten muaye ucreti tarihide dolmadi hayirlisiyla devam etse gebeligim 3 ay daha devam etmeyi dusunuyorum Allah buyukdut