Bu ay biz de Ebru hanımda deneme yaptık. Bende rezerv azlığı var. Maalesef 5 folikülle başladık ama 3 yumurta çıktı 3'ü de olgun değilmiş. Başka bir merkezde önce yaptığım denemede 4 yumurtadan 3 olgun çıkmış ikisi döllenmişti. Dış gebelik oldu, iğne ile düşürüldü. Cumartesi günü opu oldum, biz beklerken bizden sonra opudan çıkan hastalara bol bol açıklama yapılırken biz unutulduk, yaklaşık 1,5 saate yakın birinin gelip bilgi vermesini bekledik. Herhalde başarısız deneme olduğu ve az yumurta çıktığı için pek ilgilenmediler. Ben kendi imkanlarımla yerimden kalkıp gidip bilgi almaya çalıştım. Yumurta sayısını öğrenip çıktık, bir reçete vermişlerdi, onu yaptırdık. Sonra aradılar size ilaç anlatılacaktı neden çıktınız dediler. Şaşırdık açıkçası çünkü çıkan yumurta dondurulacaktı zaten, nitekim dondurulacak yumurta da çıkmadı. Dün embriyolog arayıp kötü haberi verdi, yarın doktorunuz sizi arayıp bilgi verir dediler. Bugün bütün gün telefon bekledim, arayan olmadı. Ben aradım, size dönülecek dendi dönülmedi. Açıkçası çok memnun kalmadım merkezden, zaten durumumuz yeterince hassas, o kadar para vermişiz transfere bile gidememişiz, en azından bir bilgi verilebilirdi. Kullandığım antibiyotik ve tarlusalı daha ne kadar kullanmam gerektiğini bile bilmiyorum şu an.