Baheme gelen misafir

Ay vallahi de büyümüşler sıpışlar ya:asigim:

Devamlı koyun fotoğraflarını merakla izliyorum bu topiğiŞeniz

ooy çok tatlılar ablacım yaa,bugün bizim köpeğimizin yavrularını görmee gittim bende ,annesinin yanındalar,
seninkilerdende küçükler 6 tane,çok benziyolar ama acaba aynı cinsmi bizimkide av köpeği ,
allah analı babalı büyütmeyi nasip etsinkaydirigubbakcemile3

HAYDEÇ MAAŞALLAH BÜYÜMÜŞLER,ıYı BAKMIŞSIN YAVRUCUKLARAalkisalkisalkis

yaa inanmıyorumm çok tatlılarr tebrik ediyorum sizi yaa yemin ederim çok duygulandım bizmde vardı av köpeğimiz aklıma o geldi senağlama ama artık yokk ...

çok şekerler değilmi... ben nasıl kıyacam bunları vermeye...:1no2: annemiz biraz zayıf ama oda iyi olacak inşallah...bundan sonra yapacağım gençlik aşılarının zamanını öğrenmek...

Ay vallahi de büyümüşler sıpışlar ya:asigim:

Devamlı koyun fotoğraflarını merakla izliyorum bu topiğiŞeniz

o büyük olan vede kahverengi ortadaki.ilk bebişler...kahverengi olandan umudum yok diyordum hatırlamışsındır..şimdi çok tatlı oldu..ve hepsinin şu an sağlığı çok çok iyi...a.s

cok urkek v zayif anneleri kimbilir sokakta nasil cani yandi icim cok acidi:a015: duyarliliginizdan oturu kutlarim gercekten..

cok urkek v zayif anneleri kimbilir sokakta nasil cani yandi icim cok acidi:a015: duyarliliginizdan oturu kutlarim gercekten..

annemiz benden başkasına bebişleri elletmiyor...zayıf ama oda iyi olacak inşallah...av köpeği olduğu içinde zayıf diyen arkadaşlar oldu..tabiki çok ürkek..kimbilir ne oldu..kimler kovaladı..neyse şimdi bizim yanımızda...a.s

ee artık teyzeleri olarak bir ziyareti hakettik beyazım... a.s. gelirken şöle bir kasabada uğrarsak fena olmaz..bu bebişlere süt lazım..annelerini iyi beslersek süt olur...sen anladın beni cicim....Şeniz

msj alınmıştır ablacım en yakın zamanda ekibi toplayıp geliyorumkaydirigubbakcemile5

Bebeklere kocaman kocaman maşallah diyelim

Gençlik aşılarına gelince, 7 haftalıktanda başlanabiliyor yavrunun fiziksel durumuna göre belirliyorlar veterinerler ama genelde 8 haftalıkken ilk aşısı yapılıyor bu aşıyı takiben 15 veya 21 gün sonrada 2.si yapılıyor canım.. Bu aşılanma süreci bitene dek senden başkası ellememesi iyi olacaktır mikrop almaması açısından..

Ben kızımın aşıları bitene dek çocuklarıma bile dezenfekte olmadan elletmemiştim, kapıya glen komşulara karşıdan göstermiştim çünkü başka hayvanlarla temas halinde bulunup elleyebilecek kişilerden bu mikrobu alma ihtimalleri çok yüksek ve en korkulan mikroptur bu genelde yavrularda, çok az kurtulma şansı olabiliyor:1no2: aman tekrar nazarlıklarımızı takalımda iyi haberlerinizi bekleyelim...

bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederim...elimden geldiği kadar dikkatli olucam bende...

Zamanında yakalayamamışım doğum haberini bebelerin..
Bir tanesinin ölmesine üzüldüm.. ama sonuçta sanki onu telafi etmek için bir tane daha gelmiş arkadan.. Yine üçü bulmuşlar..
Şanslı bu doğumu sağlıkla atlattıysa gerçekten şanslı olduğu için.. Size rastladığı için..

Allah sizden razı olsun.. ışleriniz rast gitsin inşallah.. a.s.

ayy ne hoşş. baştan sona okudum
ALLAH iszden razı olsun..bebişlerinizde çok tatlı maşallah

haydecim topici takip edemedim ama aklımdaydı bebecikler, naapıyolar bakim keratalar büyyüyolarmı, kaç günlük oldular şimdik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…