Ay vallahi de büyümüşler sıpışlar ya:asigim:
Devamlı koyun fotoğraflarını merakla izliyorum bu topiğiŞeniz
gerçekten çok şekerler yaa:1hug:
cok urkek v zayif anneleri kimbilir sokakta nasil cani yandi icim cok acidi:a015: duyarliliginizdan oturu kutlarim gercekten..
ee artık teyzeleri olarak bir ziyareti hakettik beyazım... a.s. gelirken şöle bir kasabada uğrarsak fena olmaz..bu bebişlere süt lazım..annelerini iyi beslersek süt olur...sen anladın beni cicim....Şeniz
msj alınmıştır ablacım en yakın zamanda ekibi toplayıp geliyorumkaydirigubbakcemile5
Bebeklere kocaman kocaman maşallah diyelim
Gençlik aşılarına gelince, 7 haftalıktanda başlanabiliyor yavrunun fiziksel durumuna göre belirliyorlar veterinerler ama genelde 8 haftalıkken ilk aşısı yapılıyor bu aşıyı takiben 15 veya 21 gün sonrada 2.si yapılıyor canım.. Bu aşılanma süreci bitene dek senden başkası ellememesi iyi olacaktır mikrop almaması açısından..
Ben kızımın aşıları bitene dek çocuklarıma bile dezenfekte olmadan elletmemiştim, kapıya glen komşulara karşıdan göstermiştim çünkü başka hayvanlarla temas halinde bulunup elleyebilecek kişilerden bu mikrobu alma ihtimalleri çok yüksek ve en korkulan mikroptur bu genelde yavrularda, çok az kurtulma şansı olabiliyor:1no2: aman tekrar nazarlıklarımızı takalımdaiyi haberlerinizi bekleyelim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?