• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bahsedildiği Kadar Kötü Bir Şey Mi Bu?

torarikar

Daha yaşanacak çok şey var...
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2017
6.069
7.854
198
Merhaba öncelikle lütfen yargılamamanızı rica ediyorum.Çünkü sadece aklıma takılan bir şeyi sizlere danışmak istiyorum.Sizce 18 yaşında bir genç kız,sevdiği biriyle birlikte olabilir mi?Sadece sorguluyorum bu aralar.Ama bu kız aklı başında birisi,sevdiği kişi de farklı amaçlar gütmeyen,sadece sevdiği kişiyle birlikte olmak isteyen birisi diyelim.Yaşları da aynı.Ve korunmayı da çok iyi biliyorlar,önlemlerini vs.
Yani bilmiyorum,sizler nasıl bakıyorsunuz böyle bir duruma?Masumca saf bir sevgiyle olduğunda da kötü bir şey mi bu sizce?Yanlış anlamayın lütfen sadece fikirlerinizi merak ediyorum.

18 yaşında bir genç kız istediği kişiyle sevişebilir ama bizim toplum yapımız bunu algılayamıyor. erkek olsa hiçbir sorun yok aksine gurur vesilesi bile olur ama kız olunca işte sıkıntı..
sadece dikkatli olsun ve ileride üzülmeyecekse yapsın.
bu ülkede nice ahlak bekçilerinin ne sapıklıkları çıkıyor o yüzden böyle ikiyüzlü toplum yapısına kafayı takmayın..

Aslında biyolojik açıdan çok normal ama ülkemiz şartlarını düşündüğümüz zaman erken bir yaş. Bence tamamen kendi ayaklarının üzerinde durmayı bekle. Kimseye eyvallahın olmasın.

Bir anne olarak yazıyorum 18 yaşındakı birinin o yaşta derslerini düşünmesi daha iyi olur üniversiteye hazırlanma yaşı seni seviyorsa bekler zaten yılların neler getırecegini bilemesin sonra çok pişman olma
Elbette çok haklısınız,yalnız sevdiğim kişi de böyle söylüyor,derslerle vs.ilgili ve diğer erkekler gibi değil.

Benim bazı değerlerim buna müsade etmiyor (açmayalım banlanmayalım). Ha diyelim ki müsade etti o yaşta birinin kandırılmaya müsait olacağını düşünüyorum. Erkek profili genel anlamda güven vermiyor bana ülkedeki. Hele ki o konuda. I ı.

Benim bazı değerlerim buna müsade etmiyor (nayalım banlanmayalım). Ha diyelim ki müsade etti o yaşta birinin kandırılmaya müsait olacağını düşünüyorum. Erkek profili genel anlamda güven vermiyor bana ülkedeki. Hele ki o konuda. I ı.
Saygı duyarım.Haklı olabilirsiniz.Ben de fikir edinmek için açtım konu zaten.

Elbette çok haklısınız,yalnız sevdiğim kişi de böyle söylüyor,derslerle vs.ilgili ve diğer erkekler gibi değil.
Önce derslerine odaklan ayaklarının üstünde dur bence asla böyle birşey düşünme senin yaşındaki çocugumun eline ben soyup götürüyorum meyveyi oyalanıp dersinden kalmasın diye canım benim ailelenide düşün

18 yaş bunun için çok küçük. Hele karşınızdaki de 18 yaşında aklı havada bir insan. Biraz daha düşüncelerinizin oturmasını bekleyin derim.

Bir de kaç yaşında olursanız olun ister 18 ister 28 eğer ayrılırsak ölür biterim ben ne yaparım kafasındaysanız kimseyle bu doğru insan diye birliktelik yaşamayın. Ayrılsak da pişman olmam evlenmesek de önüme bakarım olgunluğuna erişmeyi bekleyin önce.

Önce derslerine odaklan ayaklarının üstünde dur bence asla böyle birşey düşünme senin yaşındaki çocugumun eline ben soyup götürüyorum meyveyi oyalanıp dersinden kalmasın diye canım benim ailelenide düşün
Çok teşekkür ederim.Beni asla yanlış anlamanızı istemem.Derslerim hayatımdaki en önemli öge zaten.Sadece son zamanlarda bu konular aklıma takılıyor.Yaşımın verdiği bir merak sanıyorum...

Back
X