Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
"Sizce" şeklinde soruyu yönelttiğiniz için açık yüreklilikle fikrimi söylüyorum ki, evet "bence" kötü birşey.Merhaba öncelikle lütfen yargılamamanızı rica ediyorum.Çünkü sadece aklıma takılan bir şeyi sizlere danışmak istiyorum.Sizce 18 yaşında bir genç kız,sevdiği biriyle birlikte olabilir mi?Sadece sorguluyorum bu aralar.Ama bu kız aklı başında birisi,sevdiği kişi de farklı amaçlar gütmeyen,sadece sevdiği kişiyle birlikte olmak isteyen birisi diyelim.Yaşları da aynı.Ve korunmayı da çok iyi biliyorlar,önlemlerini vs.
Yani bilmiyorum,sizler nasıl bakıyorsunuz böyle bir duruma?Masumca saf bir sevgiyle olduğunda da kötü bir şey mi bu sizce?Yanlış anlamayın lütfen sadece fikirlerinizi merak ediyorum.
o kadar güzel o kadar içten yazmışsınız ki, şu şefkate kayıtsız kalamadımÖnce derslerine odaklan ayaklarının üstünde dur bence asla böyle birşey düşünme senin yaşındaki çocugumun eline ben soyup götürüyorum meyveyi oyalanıp dersinden kalmasın diye canım benim ailelenide düşün
Kesinlikle ileride pişman olacağınız bir durum hiç böyle şeylere girmeyin derimMerhaba öncelikle lütfen yargılamamanızı rica ediyorum.Çünkü sadece aklıma takılan bir şeyi sizlere danışmak istiyorum.Sizce 18 yaşında bir genç kız,sevdiği biriyle birlikte olabilir mi?Sadece sorguluyorum bu aralar.Ama bu kız aklı başında birisi,sevdiği kişi de farklı amaçlar gütmeyen,sadece sevdiği kişiyle birlikte olmak isteyen birisi diyelim.Yaşları da aynı.Ve korunmayı da çok iyi biliyorlar,önlemlerini vs.
Yani bilmiyorum,sizler nasıl bakıyorsunuz böyle bir duruma?Masumca saf bir sevgiyle olduğunda da kötü bir şey mi bu sizce?Yanlış anlamayın lütfen sadece fikirlerinizi merak ediyorum.
Emin misin?Ilerde evlenecegi kisinin bunu kabul edip etmemesi kiz icin onemli degilse( turkiye sartlarinda kabul edecek erkek cok azdir) kendi bilecegi is derim.
Ama sahsi fikrim cok erken
boşver ablacım. yapma. bunu soruyosan çok üzülürsün.Yok,etmem etmesine de...Sanki suçluymuşum,masumluğum,çocukluğum kaybolacakmış gibi hissederim gibime geliyor.
Beni düşündüğünüz için çok teşekkür ederim.Sağolsun herkes fikrini belirtmiş.Mantıklı bir iş değil bence de...Teşekkürler tekrardan.SAKIIIN SAKIIIIIN SAKIIIIIN. bak güzel kardesim beni hic tanimiyosun ama suan beni ablan yerine koy lütfen. Senin yaslarinda bende cok sevdim ha cok degil 16 yasimda sevdim . Bana oyle cok yalvardiki sinif arkadasimdi. 18 e girdik surekli soyledi. Seni asla birakmam . Sen benim namusumsun . Sensiz ben nefes alamam. Sana bisey olursa ben ölurum. Sen benim ailemden degerlisin. Gelecegimsin. Bunlarin hepsi YALAN. Allaha şükürler olsunki hep dedimki seviyosan bekle universitemiz bitsin dur okullarimiz bitsin evlenelim. Iyiki oyle bi hataya girmemisim. Benden ayrildi aldattu gozu acildi isi oldu meslegi oldu. Gururlanarak aldatti. Ayrulmak istedim ayrilamadim tehtit etti. Aylarca ugrastim ailemden korktum. Sakin sakin. Tek mutlu oldugum nokta onunla iliski yasamamis olmam. Eger oyle bisey olsa allah bilir neler yapardi. Sakin canim bizim ulkemizde ailelerimzde cok destekci degil ve sen yipranirsin.
+1Ne istiyorsan yap, ama ileride bu konuda kimsenin seni ezmesine izin vermeyeceksen. Sevdim, birlikte oldum diyecek kadar dürüstsen. Bir gençlik hatası yaptın diye ezik ezik dolaşacak biriysen yapma.
Ah canım ablam sizi tanımıyorum ama bence çok iyi bir insansınız.Gençlik böyle gelgitli midir hep?Sanırım kendime bile itiraf edemesem de büyüdüğümü ispatlamaya çalışıyorum.Bazen büyük bir kadın olmak istiyorum,bazense annemle babamın küçük kızı...boşver ablacım. yapma. bunu soruyosan çok üzülürsün.
inan ben senden daha büyükken hazır hissetmedim, konusu açıldığında hayır dedim. TERKEDİLDİM.
benimki de çok başkaydı, hiç öyle biri değildibu işler hep böyledir. "hiç öyle biri değil"dir hep. zaten öyle düşündüğümüz için severiz.
bir arkadaşım sürekli tehdit edilirdi, ailene söyliycem derdi rezil herif. kulağına da gitti ailesinin. üç kuruşluk insanlar doktora götürmeye kalktı. karşı koyamazdı. niye biliyo musun güzel kuzum? çünkü yaşı küçüktü, ailesine benim kararım bu diyebilecek güçte değildi.
bu yaşıma kadar kimseyle beraber olmadım, eksikliğini de hissetmiyorum.
ha an gelir, bir anda gelişir yaşarsın ayrı. ama sora sora karar verilecek bişey değil bu.
yapma kuzucum, o yaşlarda karşındaki seninle bunun için mi birarada yoksa sevdiği için mi, anlayamazsın.
sağol kuzum benim:)Ah canım ablam sizi tanımıyorum ama bence çok iyi bir insansınız.Gençlik böyle gelgitli midir hep?Sanırım kendime bile itiraf edemesem de büyüdüğümü ispatlamaya çalışıyorum.Bazen büyük bir kadın olmak istiyorum,bazense annemle babamın küçük kızı...
Yaşın daha küçük. Eğer erkek arkadaşından ayrıldığında bununla ilgili sorun yasamayacaksan ya da uzulmeyeceksen yaşanabilir.. . Ama bizim toplumumuz da zor. Benim de bi kızım var istemezdim şahsen...18 yaşında bir genç kız istediği kişiyle sevişebilir ama bizim toplum yapımız bunu algılayamıyor. erkek olsa hiçbir sorun yok aksine gurur vesilesi bile olur ama kız olunca işte sıkıntı..
sadece dikkatli olsun ve ileride üzülmeyecekse yapsın.
bu ülkede nice ahlak bekçilerinin ne sapıklıkları çıkıyor o yüzden böyle ikiyüzlü toplum yapısına kafayı takmayın..
cinsellik için küçük bi yaş olduğunu düşünüyorum tabi benim fikrim masum sevgin dikkat et zehir olmasın çünkü bu ülkede kadınların için zor durum bunlar çok güvendiğin adam sırtını dönebilir hiç belli olmaz malesef bakire olmak hala birileri için önemliMerhaba öncelikle lütfen yargılamamanızı rica ediyorum.Çünkü sadece aklıma takılan bir şeyi sizlere danışmak istiyorum.Sizce 18 yaşında bir genç kız,sevdiği biriyle birlikte olabilir mi?Sadece sorguluyorum bu aralar.Ama bu kız aklı başında birisi,sevdiği kişi de farklı amaçlar gütmeyen,sadece sevdiği kişiyle birlikte olmak isteyen birisi diyelim.Yaşları da aynı.Ve korunmayı da çok iyi biliyorlar,önlemlerini vs.
İşin ilginci ne biliyor musunuz,bu konuyu konuşurken o bana kendisi söyledi zaten.Böyle konularda ileride pişmanlık yaşamamak için iyi düşünmek lazım dedi.Ama güven vermek için de diyor olabilir,bilemem sonuçta.Erkek arkadasinizin asil niyetini ogrenmek icin hayir diyebilirsiniz. Ondan sonra da neler oluyor burdan yazarsiniz. Bizim toplumumuzda bu hos karsilanmayan bir sey. Daha bu yasta bunun sorumlulugunu alabilecek misiniz? Burda bile neler okuyoruz. Tehdit edilseniz altindan kalkabilir misiniz bu durumun.