Asla öyle düşünme kaç yılık eşimizi bile bazen hiç tanıyamamışız dedigimiz zaman oluyorKarşımdaki erkek çok farklı da.Ama yine de haklısınız.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Asla öyle düşünme kaç yılık eşimizi bile bazen hiç tanıyamamışız dedigimiz zaman oluyorKarşımdaki erkek çok farklı da.Ama yine de haklısınız.
Yok,etmem etmesine de...Sanki suçluymuşum,masumluğum,çocukluğum kaybolacakmış gibi hissederim gibime geliyor.Ayrıldığında ah vah edip diktirmeyeceksen yani sonuçları senin için hiç stres yapmayıp, önemsemeyeceğin bir şey olacaksa istediğini yapabilirsin.
Bu his varsa yapma. Sonucuna katlanamayacaksın belli çünkü buraya sormandan belli.Yok,etmem etmesine de...Sanki suçluymuşum,masumluğum,çocukluğum kaybolacakmış gibi hissederim gibime geliyor.
kötü ayıp yadırganacak bir şey değil ama unutmayın bu yaşlarda hep yanınızdaki insan ömürlük olacak sanır herkes ama öyle olmaz bu yaşlar insanların olgunlugunun kişiliğinin oturmadığı yaşlar ileride çocuk aklıyla seni tehdit edebilir yapmaz etmez deme bu hayatta kimse için o yapmaz demek gibi bir hataya düşme ileriyi düşün iki gün sonra ayrılınca ah vah edip hataydı pişmanım ortada kaldım kafasına gireceksen hiç yapma, bana sorarsan bu yaşta vücudun bile daha tam oturmamışken vücuduna bunu yapmaMerhaba öncelikle lütfen yargılamamanızı rica ediyorum.Çünkü sadece aklıma takılan bir şeyi sizlere danışmak istiyorum.Sizce 18 yaşında bir genç kız,sevdiği biriyle birlikte olabilir mi?Sadece sorguluyorum bu aralar.Ama bu kız aklı başında birisi,sevdiği kişi de farklı amaçlar gütmeyen,sadece sevdiği kişiyle birlikte olmak isteyen birisi diyelim.Yaşları da aynı.Ve korunmayı da çok iyi biliyorlar,önlemlerini vs.
Yani bilmiyorum,sizler nasıl bakıyorsunuz böyle bir duruma?Masumca saf bir sevgiyle olduğunda da kötü bir şey mi bu sizce?Yanlış anlamayın lütfen sadece fikirlerinizi merak ediyorum.
Vicdanın bile şimdiden böyle söylüyor ve hakikaten hemde nikahli eşin olmadığı için hepsi kaybolur biliormusun..sakin buna izin verme,gerekirse evlenin.Yok,etmem etmesine de...Sanki suçluymuşum,masumluğum,çocukluğum kaybolacakmış gibi hissederim gibime geliyor.