- 14 Nisan 2018
- 5.023
- 2.919
- 173
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
Simdiye kadar gelmeyen bundan sonra neden gelsinÇok haksızsınız. O kişi ayağınıza dolaşacak.
Yani sizde benim gibi artik yaşımın gectigini düşünüyorsunuz degil miHep diyorum 25 sınır. 25’ten önce evlenmeyen kedi alsın.
Etrafimda bekar kalmadi benden kucukler bile çatır çatır evleniyo boyle dusunmem cok normal degil miSlm yorgun savaşçı konu sahibi. Haksızsınız. Belli olmaz. Bu işlerin, yaşı yılı olmaz.
Yani sizde benim gibi artik yaşımın gectigini düşünüyorsunuz degil mi
Senin yas kac canimAyni bennasip kismet canim ben da sanki birinin ahini almisim gibi kimse cikmiyor.
Bence hic ustune dusme ,sormada
Çatır çatır evlenmek nedir yaEtrafimda bekar kalmadi benden kucukler bile çatır çatır evleniyo boyle dusunmem cok normal degil mi
Aaa olur mu ya 25 de kocamı buldum 26 da kedimi buldum 32 de ikisinide aldımHep diyorum 25 sınır. 25’ten önce evlenmeyen kedi alsın.
Cok sagol icimi ferahlattin da arkadasimin tanistiracagi kisi hakkinda ne diyorsun o kismi da okusana sana zahmet canimEvde kalmışsın, turşunu kursunlar
Şaka bir yana tabi ki yaşın geçmemiş daha. Yaş geçmesi diye bir kavram yok zaten ama sen daha çooook gençsin.
27 yas. boyle bir sey benim de basima geldi kiz oyaladi oyaladi . sonra benim kafamada yatmayan bir sey vardi evet sen haklisin dedi tanistirmadiSenin yas kac canim
Yani tanistirma olmaz mi daha diyorsun bu saatten sonra
Kutup ayisi kim anlayamadim.Kutup ayısı nerdebide herkes neden haksızsın yazmış konuyi düzenlemişsin ne yazdın da ben görmedim
Ya iyide o konusmadan sonra hic bisey soylemedi, insan tanistirmaktan vazgecse bile haber vermez mi. Bu ne boyle dalga geçer gibi. Bende sorsam mi direkt bilemedim27 yas. boyle bir sey benim de basima geldi kiz oyaladi oyaladi . sonra benim kafamada yatmayan bir sey vardi evet sen haklisin dedi tanistirmadiyani beklentiyi kes olursa olur olmazsa da uzulme diye dedim.
Kendime bakıyorum tabi kiÇatır çatır evlenmek nedir ya
Siz çıtır çıtır bakın kendinize, gelen hoşgelir gelmeyen kendi bilir
Aaa olur mu ya 25 de kocamı buldum 26 da kedimi buldum 32 de ikisinide aldım
Çatır çatır da boşanıyorlar... Topluma uymak adına veya çevresel etkenlerle bu kararı alman hatalı ilişkilere sebep olabilir... Zamana bırak...Etrafimda bekar kalmadi benden kucukler bile çatır çatır evleniyo boyle dusunmem cok normal degil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?