• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bahtsız Bedevi

E sen de arkadaslarının cocuklarına bişiler örersin onları seversin, bi kedi alır onla yaşarsın...Napalım artık kısmetinde yokmuş...Yaş gelmiş 27'ye artık kendini öbür dünya işlerine ver...Orda olur eşin inşallah..Kısmet...

Tamam bekarlik iyi hoş şikayetçi değilimde yaşım geciyo guzelligim gidiyo kim napsin beni 30 a yaklastom
Yüzüm bile kırışmaya başlamış daha genç kızlar varken beni kim napsin
Yani 27 ya 27 yaş allah aşkına. Bir süredir yeni birileriyle tanışmamış, önceki tanıştıklarınla da dikiş tutmamış olduğu için ümitsizliği anlarım da zaten etrafa 30’uma geldim güzelliğim gitti, yüzüm bile kırıştı kim ne yapsın beni filan diye enerji yaymaya devam edersen işin zor biraz. 15 lik çıtır almayacaksın sen 30 a geliyorsan karşına da 30larında adam çıkacak zaten. Kaz ayakları belirginleşmiş ne yapayım ben bunu mu diyeceksin ona o zaman?

Kız benim bi teyzem var 32 yaşında oda evlenemedi tep ilişkileri saçma sapan dert ettigin şeye bakk boş verr bu kötü dünyanın tadını çıkar

47 yasindayim. Universiteden arkadasim gecen sene evlendi. Demekki hersey kader kidmet. Yaşla alakasi yok.
Bir arkadasim da 39 yasinda. Evlenip ayrildi. Cocugu var. Ikinci evliligini yapacak. Bu karamsarlik neden?

Evlenince sanki bahar bahçe.Şimdi kendi derdinle uğtasıyorsun,evlenince adamın derdinden kendini düşünmeye vakit kalmıyor.Bak keyfine bence yaşın erken daha.

Selamlar kadinlar kulübünün zeki ve cevik kadınları
Bugün nedense cok karamsarim umutsuzluk çöktü üstüme o yuzden buraya yazmak istedim
27 yaşına girdim ve halen bekarim.
Bi kac arkadasim haric diger butun arkadaslarimin ya hayatinda biri var, ya nişanlı yada evli
O yuzden kendimi herseye gec kalmis gibi hissediyorum
Yani şöyle ki 5 yildir hayatimda kimse yok
1 yildir da görüştüğüm tanistigim kimse olmadi
Geçen sebe 4-5 kisiyle tanistim ama hic biriyle de devam etmedi. En fazla bi kaç gorusmeden sonra bitti.
E böyle olunca da simdiye kadar ne dogru düzgün sevgilim olmamis bundan sonra da olmaz diye dertleniyorum iste
Yani bu yaşıma kadar karsima evlenebilecegim biri cikmadiysa bundan sonra da cikmaz diye düşünüyorum
Sizce haksiz miyim?
E2821E7F-5A90-4695-B1A0-B7500665C1E6.webp

Yani 27 ya 27 yaş allah aşkına. Bir süredir yeni birileriyle tanışmamış, önceki tanıştıklarınla da dikiş tutmamış olduğu için ümitsizliği anlarım da zaten etrafa 30’uma geldim güzelliğim gitti, yüzüm bile kırıştı kim ne yapsın beni filan diye enerji yaymaya devam edersen işin zor biraz. 15 lik çıtır almayacaksın sen 30 a geliyorsan karşına da 30larında adam çıkacak zaten. Kaz ayakları belirginleşmiş ne yapayım ben bunu mu diyeceksin ona o zaman?
Tamam iste asıl sorunum en basta dedigin gibi 1 senedir yeni biriyle tanışmadım 5 senedir hayatimda kimse yok ondan önceki ilişkilerim de 1 yada 2 ay sürmüştür dikiş tutturamadım yani bir türlü o yuzden bundan sonrası icin bu kadar karamsarim

Back
X