- 20 Ocak 2010
- 47.239
- 175.609
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
E sen konu başlığının hikayesini bilmiyorsun dahaKutup ayisi kim anlayamadim.
Atladigim kısım vardi onu ekleyip duzenledim. Konunun guncel hali bu canim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
E sen konu başlığının hikayesini bilmiyorsun dahaKutup ayisi kim anlayamadim.
Atladigim kısım vardi onu ekleyip duzenledim. Konunun guncel hali bu canim
E canım başlığa ithafen yazmışKutup ayisi kim anlayamadim.
Valla cidden bilmiyorum konu başlığınin hikayesiniE sen konu başlığının hikayesini bilmiyorsun daha![]()
Canim ayri konu actim o meseleyle ilgili. Yorumunu oraya da yazabilir kisin rica etsemiçinde kaldıysa sor ne oldu tanistirma olayı diye. Ama bu devirde kimse duzgun birisiyle tanistirmiyor artik. Ilginç bir şey. Elalemden beklersen yandın yani.
Cidden oyle sıkıcı bir tipim demek ki o yuzden yürütemiyorumE canım başlığa ithafen yazmış
Azcık espri anlayışını geliştir bak 2li ilişkilerde iyi değilim diyorsun
Benim tüm ilişkilerimde espritüelliğim ve çirkefliğim baskın gelmiştirespri önemli
Bulamadım kiCok sagol icimi ferahlattin da arkadasimin tanistiracagi kisi hakkinda ne diyorsun o kismi da okusana sana zahmet canim
Valla bu klişe lafi duymaktan gina geldim. Yahu niye evlendiniz o zaman. Size gore hava hoş tabi. Memnun degilseniz boşanın o zamanKız evlenip napcan ayyyy aklım yokmuş hiç evlendim diyorum. Bir gün evlenirsen bu lafımı hatırlarsın
Bunu geliştirmek senin elindeCidden oyle sıkıcı bir tipim demek ki o yuzden yürütemiyorum
Konular birbirine karismasin diye ayri konu actim o mesele icin son konuma bakabilir misin sana zahmetBulamadım ki
Canım bu saatte boşanılmaz ki amaValla bu klişe lafi duymaktan gina geldim. Yahu niye evlendiniz o zaman. Size gore hava hoş tabi. Memnun degilseniz boşanın o zaman
Bahtsız bedeviyi çölde kutup ayısı severmiş diyeyim sen anla o kadar şanslıValla cidden bilmiyorum konu başlığınin hikayesini
Biraz bahseder misin canim
Sevim kim ![]() |
Haksızsın once kendine değer ver yasin sanki 40 gibi konuşmuşsunSelamlar kadinlar kulübünün zeki ve cevik kadınları
Bugün nedense cok karamsarim umutsuzluk çöktü üstüme o yuzden buraya yazmak istedim
27 yaşına girdim ve halen bekarim.
Bi kac arkadasim haric diger butun arkadaslarimin ya hayatinda biri var, ya nişanlı yada evli
O yuzden kendimi herseye gec kalmis gibi hissediyorum
Yani şöyle ki 5 yildir hayatimda kimse yok
1 yildir da görüştüğüm tanistigim kimse olmadi
Geçen sebe 4-5 kisiyle tanistim ama hic biriyle de devam etmedi. En fazla bi kaç gorusmeden sonra bitti.
E böyle olunca da simdiye kadar ne dogru düzgün sevgilim olmamis bundan sonra da olmaz diye dertleniyorum iste
Yani bu yaşıma kadar karsima evlenebilecegim biri cikmadiysa bundan sonra da cikmaz diye düşünüyorum
Sizce haksiz miyim?